• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۳۸۷۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۴
سیاسی » دولت

موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن

هیئت دولت با تعیین سقف تسهیلات طرح ویژه شهرسازی و نوسازی مسکن روستایی و شهر‌های زیر ۲۰ هزار جمعیت به مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان موافقت کرد.

موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، هیئت دولت، عصر امروز یکشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ به ریاست آقای پزشکیان با تعیین سقف تسهیلات طرح ویژه شهرسازی و نوسازی مسکن روستایی و شهر‌های زیر ۲۰ هزار جمعیت به مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان موافقت کرد.

بر اساس این مصوبه، بازپرداخت این تسهیلات با اقساط ۲۰ ساله انجام خواهد شد که هدف آن، آسان‌تر شدن نوسازی واحد‌های مسکونی و ارتقای کیفیت سکونت در مناطق روستایی و شهر‌های کوچک، عنوان شد.

در این نشست، علاوه بر بررسی مسائل کشور، وزیران و اعضای دولت، گزارش‌هایی از آخرین وضع اجرایی دستگاه‌های مربوطه خود و پیشرفت برنامه‌ها و مأموریت‌های محول شده، ارائه کردند و مهم‌ترین مسائل و اولویت‌های پیش‌ رو را به بحث و تبادل نظر گذاشتند.

در ادامه، مجید انصاری، معاون حقوقی رئیس‌ جمهور، گزارشی از برگزاری دیداری مثبت، سازنده و مبتنی بر تعامل و هماهنگی مؤثر با رئیس قوه قضائیه ارائه داد؛ در این گزارش، بر وجود هماهنگی‌های مطلوب میان قوه مجریه و قوه قضائیه در جهت سرعت رسیدگی قضایی به پرونده افراد دستگیرشده در اقدامات تروریستی اخیر، تأکید و کارهای انجام‌شده در این زمینه، تشریح شد.

همچنین، وزیر امور خارجه، گزارش تفصیلی از آخرین وضع گفت‌وگوها، دیدارها و رفت‌ و آمد‌های سیاسی با وزیران امور خارجه کشور‌های منطقه، ارائه کرد.

سید عباس عراقچی، ضمن تشریح روند شکل‌گرفته در تعاملات منطقه‌ای، به تحولات، رویکرد‌ها و چشم‌انداز همکاری‌های سیاسی جمهوری اسلامی ایران با کشور‌های همسایه و منطقه پرداخت.

در بخش دیگری از این نشست، رئیس سازمان برنامه و بودجه، گزارشی از آخرین وضع بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ کشور در گروه‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی ارائه کرد.

سید حمید پورمحمدی با توجه به تغییرات اعمال‌شده در برخی احکام و جداول بودجه، بر انجام این اصلاحات با هماهنگی و تعامل نزدیک میان دولت و مجلس تأکید کرد.

همچنین، آیین‌نامه استخدامی دهیاری‌های کشور که با ایرادات از طرف دیوان عدالت اداری روبرو شده بود، پس از اعمال اصلاحات لازم، دوباره در هیئت دولت، مطرح شد و به تصویب رسید.

اختصاص ۴۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار و همچنین ۸ هزار و ۸۲۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات بانکی به‌منظور جبران خسارات ناشی از سیل در استان‌های هرمزگان، فارس، کرمان و بوشهر، از مصوبات نشست هیئت دولت بود.

لایحه موافقت‌نامه معاضدت قضایی در امور کیفری میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی پاکستان نیز پس از بررسی به تصویب هیئت دولت رسید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
تسهیلات ساخت مسکن را. باید فقط به شهرهای کوچک بدهید ‌‌.تا شهرهای بزرگ مشکلات شأن بزرگتر نشود و فاجعه.
نظر شما
آخرین اخبار
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
افتتاح خانه موسیقی تهران
هشدار پلیس راه لرستان درباره لغزندگی جاده‌ها
آبیاری تنظیم شده پیش از بروز سرما راهی برای کاهش خسارت‌
اقدامات بسیج سازندگی جلوه‌ای از همبستگی اجتماعی و خدمت بی‌منت
دهه فجر یادآور آرمان‌های آزادی‌خواهی و استقلال ملت بزرگ ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۴
۲۶ میلیارد تومان اعتبار برای احیای قنوات زنجان
رزمایش توزیع ۲۰۰ بسته معیشتی در زنجان
اصلاح و بهسازی جاده زنجان، دندی و تکاب
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
کشف بیش از ۱.۵ تن آرد قاچاق در هوراند
ضرورت توجه به دستاوردهای انقلاب اسلامی در برنامه‌های دهه فجر
انتظار فرج، برترین عبادت‌ها و زمینه‌ساز حکومت جهانی مهدی موعود (عج)
توقیف کامیون حامل مرغ زنده بدون مجوز در بندرانزلی
پخت کیک ۴۷ متری در میانه
اعدام سازی وارد مرحله جدید شد؛ حرکت جدید معاندین در انتشار اخبار دروغ!
اعزام تیم‌های ارزیاب به منطقه سیس
اعلام زمان مجاز تردد شناور‌های مسافربری از بندرکیش، فردا ۱۵ بهمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
رزمایش اقتدار ورزش ایران
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
ویدیو کنایه‌آمیز به ترامپ و شکست پروژه‌های آمریکا علیه ایران
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)