• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۰۹۶۳
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۴
اقتصادی » آب و انرژی

تعامل و همکاری، کلید حل چالش‌های تولیدکنندگان برق

مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران، در نشست مشترک با مدیران شرکت توانیر و اعضای هیات مدیره سندیکای شرکت‌های تولیدکننده برق، بر ضرورت حل مشکلات تولید کنندگان برق از مسیر تعامل و همفکری مستمر میان بخش دولتی و خصوصی تأکید کرد.

تعامل و همکاری، کلید حل چالش‌های تولیدکنندگان برق

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، اردشیر  مذکوری با اشاره به مهم‌ترین دغدغه‌های تولیدکنندگان برق، از جمله نوسانات شدید اقتصادی، افزایش هزینه‌های تولید برق، عدم تناسب قیمت فروش برق با بهای تمام‌شده، مسائل بیمه تأمین اجتماعی، مالیات، تأمین سوخت و آب نیروگاه‌ها، محدودیت‌های تأمین ارز برای قطعات و مشکلات قرارداد‌های خرید و فروش برق، خاطر نشان کرد که ادامه این شرایط می‌تواند پایداری شبکه برق کشور را تحت تأثیر قرار دهد.

وی افزود: «سندیکای شرکت‌های تولیدکننده برق، دغدغه‌هایی مانند زیان‌ده شدن نیروگاه‌های خصوصی، مشکلات نیروگاه‌های فرسوده، اعمال جرایم ناشی از محدودیت‌های خارج از اختیار نیروگاه‌ها، کشف قیمت واقعی برق و ضرورت اصلاح نظام قیمت‌گذاری را دارد که نیازمند بررسی دقیق و تصمیم‌گیری مشترک است».

مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران با تأکید بر نقش گفت‌وگوی سازنده در حل مسائل صنعت برق اظهار داشت: «حیات بخش دولتی و خصوصی صنعت برق به یکدیگر وابسته است و تنها از طریق همفکری، اصلاح فرآیند‌های قراردادی، به‌روزرسانی مدل‌های قیمت‌گذاری و استفاده از ظرفیت‌های قانونی موجود می‌توان زمینه تداوم سرمایه‌گذاری و پایداری شبکه برق را فراهم کرد.»

مذکوری در خصوص لزوم بازنگری قرارداد‌های خرید و فروش برق گفت: اصلاح قرارداد‌های خرید و فروش برق و بازنگری مدل قیمت‌گذاری با تمرکز بر هزینه واقعی تولید برق، همراه با افزایش نقش شرکت‌های توزیع در معاملات بورس انرژی، می‌تواند شفافیت بازار و بهبود کشف قیمت برق را به دنبال داشته باشد.

وی در ادامه، تشکیل کارگروه‌های مشترک میان شرکت مدیریت شبکه برق ایران، شرکت توانیر و سندیکای تولیدکنندگان برق را یکی از مهم‌ترین دستاورد‌های این نشست دانست و گفت: «در این کارگروه‌ها موضوعاتی مانند اصلاح قرارداد‌های خرید و فروش برق، حل مسائل بیمه‌ای، پیش‌بینی خسارت تأخیر و بررسی راهکار‌های حمایت از تولیدکنندگان برق به‌صورت تخصصی دنبال خواهد شد.».

مذکوری بر آمادگی کامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران برای تداوم این نشست‌ها و برای برگزاری جلسات کارگروه مشترک با شرکت توانیر و سندیکا و پیگیری نتایج آن تأکید کرد و افزود: «استمرار این تعاملات می‌تواند مسیر بهبود فضای کسب‌وکار صنعت برق و رفع تدریجی چالش‌های تولیدکنندگان را هموار سازد».

در این نشست، اعضای هیات مدیره سندیکای تولیدکنندگان برق، ضمن تشکر از حضور مدیرعامل و معاونین شرکت مدیریت شبکه برق ایران و معاونین شرکت توانیر به بیان چالش‌های بخش خصوصی تولیدکننده برق، راهکار‌ها و انتظارات از شرکت توانیر و شرکت مدیریت شبکه برق ایران برای حل مشکلات موجود پرداختند و بر حل مهم‌ترین دغدغه‌های تولیدکنندگان برق، از جمله نوسانات شدید اقتصادی، افزایش هزینه‌های تولید برق، عدم تناسب قیمت فروش برق با بهای تمام‌شده، مسائل بیمه تأمین اجتماعی، مالیات، تأمین سوخت و آب نیروگاه‌ها، محدودیت‌های تأمین ارز برای قطعات، مشکلات قرارداد‌های خرید و فروش برق، زیان‌ده شدن نیروگاه‌های خصوصی، مشکلات نیروگاه‌های فرسوده، اعمال جرایم ناشی از محدودیت‌های خارج از اختیار نیروگاه‌ها، کشف قیمت واقعی برق و ضرورت اصلاح نظام قیمت‌گذاری برق تاکید کردند.

همچنین معاونین شرکت توانیر نیز بر عدم محدودیت در تامین برق صنایع مشمول ماده ۴ قانون مانع زدایی از توسعه صنعت برق، رفع مشکلات تامین و هزینه آب نیروگاه‌ها، پرداخت مطالبات نیروگاه‌ها از محل بدهی مشترکین بزرگ صنعتی و دستگاه‌های اجرایی، کشف قیمت واقعی برق و نظارت بر نحوه قیمت دهی شرکت‌های توزیع برق در بورس انرژی تاکید کردند.

این نشست با حضور مدیرعامل و معاونین شرکت مدیریت شبکه برق ایران، معاونین شرکت توانیر و اعضای هیات مدیره سندیکای تولیدکنندگان برق در محل شرکت مدیریت شبکه برق ایران برگزار شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وکیل شاکیان پرونده منافقین: جنایات منافقین همچنان ادامه دارد
کشتی آزاد رده بندی اتحادیه جهانی؛ نمایندگان کشورمان حریفان خود را شناختند
مسجد جامع الشتر پایگاه اتحاد و همدلی مردم
خبر‌هایی از بزرگداشت ایام الله دهه فجر
بازدید از آزمایشگاه کشت بافت مرکز جنوب کرمان
ماشین‌های دروغ پرداز در برابر قانون (شبکه اینترنشنال)
خراسان‌شمالی غرق در شادی و سرور جشن نیمه شعبان
۱۵ شعبان المعظم سالروز ولادت حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه شریف
ایستگاه پانزدهم رقابت‌های لیگ دسته دوم فوتبال و مصاف تیم‌های گیلانی مقابل حریفان
۳۱ اثر چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر در ساری روی پرده می‌رود
قدردانی عراقچی از فیدان به جهت تلاش برای کاهش تنش در منطقه
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان (۱۴ بهمن ۱۴۰۴)
رتبه برتر شهرضا در حوزه اشتغال و کارآفرینی
دولت‌های متخاصم و جنایات منافقین
میزبانی از بزرگترین رویداد قرآنی زنجان
بهره برداری بیش از ۵۰۰ طرح عمرانی در گیلان
آغاز ثبت نام شبکه داوطلبان طرح رویداد «سلام محله» در لرستان
عطرافشانی و گلباران مزار شهدا در عجب‌شیر
افتتاح مرکز آفرینش‌های مأوا در رشت
بازگشت هیجان به لیگ برتر جودو با رقابت ۷ تیم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
رسیدگی به مشکلات اصناف و بازاریان در دستور کار قوه قضائیه
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
طرح ملی منتظران ظهور همزمان با نیمه شعبان
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)