• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۶۷۵۱۹
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۳
بین الملل » آمریکا

گرفتار شدن ۷۰ هزار نفر در صحرای نوادا به علت سیل و گل و لای

با جاری شدن سیلاب، بیش از هفتاد هزار نفر از کسانی که برای شرکت در یک جشنواره راهی محل برگزاری آن شده بودند، در صحرای نوادا گرفتار و سرگردان شده اند.

 گرفتار شدن ۷۰ هزار نفر در صحرای نوادا به علت سیل و گل و لای  به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه «سی ان ان» آنان برای شرکت در سی و پنجمین دوره جشنواره «برنینگ من» (burning-man) راه نوادا را در پیش گرفته بودند که بارش سیل آسای باران، آن‌ها را زمین گیر و گرفتار کرده است.
پس از بارش فراوان باران در صحرای «بلک راک» (Black Rock Desert) در ایالت نوادا گل و لای محل برپایی جشنواره «برنینگ من» را در روز یکم سپتامبر فراگرفت.
بارش فراوان باران سبب شد تا گل و لای فراوانی در محوطه اجرای نمایش به وجود آید و گل و لای غلیظ، پیاده‌ها را گرفتار و خودرو‌ها را گیر انداخت. از این رو، مقامات ناچار شدند تا هرگونه رفت و آمد به محوطه جشنواره را ممنوع کنند.
«ناتان کارمایکل»، افسر کلانتری محله «پرشینگ»، به شبکه سی ان ان گفت: بیش از هفتاد هزار نفر گرفتار مانده اند. برخی‌ها پای پیاده محل را ترک کردند، اما بیشتر آن‌ها در محل گرفتارند.
صبح یکشنبه نیز مقامات برگزارکننده جشنواره اعلام کردند «به علت رطوبت و گل و لای فراوان» جاده‌ها بسته شده اند و وضعیت آب و هوایی نامشخصی در راه است.
مقامات در پایگاه اینترنتی جشنواره اعلام کردند: در حالی که برخی از خودرو‌ها توانستند محل را ترک کنند، دیگران همچنان در محاصره گل و لای گیر کرده اند.
آنان ضمن درخواست از مردم برای خودداری از رفت و آمد به محل این جشنواره، افزودند: «ما پس از گذر کردن این جبهه آب و هوایی از منطقه، درباره رفع ممنوعیت‌ها اطلاع رسانی خواهیم کرد.»
منطقه دورافتاده در شمال غرب نوادا (که محل برگزاری جشنواره در آنجا واقع شده است)، در بازه زمانی ۲۴ ساعته جمعه و صبح شنبه به میزان هشت دهم اینچ (دو سانتیمتر) باران آمد؛ این میزان باران به اندازه بارش ۲ تا سه ماه بارندگی در این منطقه به شمار می‌رود. این میزان باران سنگین در زمین خشک صحرا بارید و سبب شد که بستر شبه رُسی خاک این منطقه، بازدیدکنندگان از این جشنواره را به دام بیندازد به طوری که گذر با پای پیاده یا خودرو از آن بسیار سخت شده است.
برابر اعلام یادداشت مقامات برگزارکننده در رسانه‌های اجتماعی، آب و هوای بارانی عصر یکشنبه به وقت محلی تقریبا به شرق محل برگزاری جشنواره گذر کرد. با این حال همچنان احتمال بارش‌های پراکنده و تندباد برای ساعت‌های آینده روز تا شامگاه وجود دارد.
با توجه به وضعیت پیش آمده، مقامات اعلام کردند در صورت مساعد بودن هوا، برنامه جشنواره به دوشنبه شب به وقت محلی به تعویق می‌افتد.
خودرو‌هایی که بخواهند منطقه را ترک کنند، در گل و لای می‌مانند.
برخی از شرکت کنندگان در جشنواره، چندین کیلومتر را با پای پیاده طی کردند تا به جاده اصلی برسند، اما دیگران به امید بهبود وضع آب و هوایی، در چادر‌ها و محل اسکان خود مانده اند.
برابر گزارش این پایگاه خبری، روشن نیست که دقیقا چه تعداد از افراد در محل این جشنواره گرفتار شده اند، اما به طور کلی، بیش از هفتاد هزار نفر برای شرکت در این جشنواره یک هفته‌ای [از گوشه و کنار جهان]راهی منطقه شده اند. این جشنواره امسال از ۲۸ اوت تا چهارم سپتامبر برگزار می‌شود.
«شون برک»، رئیس مدیریت اضطراری منطقه پرشینگ به سی ان ان گفت: هیچ گزارشی از مصدوم شدن کسی دریافت نشده است.
تندباد و باران فراوان سبب شد تا سیلاب بخش‌های دیگر این ایالت را فرابگیرد.
جشنواره برنینگ من، بر جامعه، هنر، بیان دیدگاه‌های شخصی، و خوداتکایی تمرکز دارد و هر ساله در غرب آمریکا برپا می‌شود.
۰۰:۰۸:۲۹
بخش تصویری «خبرگزاری رویترز» از صد‌ها دستگاه خودروی گرفتار شده در پیرامون محل برگزاری جشنواره و مسیر‌های مرتبط با آن تصویر پخش کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دعوت سه فوتبالیست چهارمحال و بختیاری به اردوی تیم ملی
دستاورد‌های انقلاب اسلامی ایران در فجر ۴۷
پیش بینی افزایش تولید دانه های روغنی با حذف ارز ترجیحی
جمع‌آوری ۲۴ معتاد متجاهر در الیگودرز
دستگیری ۷ حفار غیرمجاز در دامغان
رونمایی کمپرسور جدید نماد همکاری موفق برای ارتقای توان فنی کشور
سرویس‌دهی رایگان اتوبوسرانی و قطار شهری مشهد در نیمه شعبان
سه‌شنبه‌های مردمی ملاقات چهره به چهره با مسئولان در کرج
برگزاری اختتامیه جشنواره شعر مهدوی اقوام ایرانی در یاسوج
افتتاح طرح ملی سلام محله در خراسان جنوبی
رویداد ملی «سلام محله» در ۷۴ کانون استان اردبیل آغاز شد
تصویب مزایده ۱۳ پلاک املاک مازاد دستگاه های اجرایی در سمنان
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۲۰ طرح صنعت برق در فارس و بوشهر
استاد محمد علی سادات درگذشت
قم آماده اعزام به مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی کشور
جشنواره شعر فجر در ایستگاه آخر
افتتاح ۴۲۳ طرح با ۸ همت اعتبار در فردیس به مناسبت دهه مبارک فجر
تجدید میثاق رئیس، مدیران و کارکنان بنیاد شهید با آرمان‌های امام راحل
آغاز به کار رشته المپیکی لاکراس
دستگیری ۱۳۸ نفر از اغتشاشگران در رودسر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
رفع تصرف بیش از ۱۰۰ قطعه از اراضی شورکاب
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۲ نظر)
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
مروری بر ابعاد فکری امام خمینی (ره)، بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
۷۰ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)