• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۱۳۹۵۶
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۲
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

واکسن دیابت، ابزاری در مقابله با همه‌گیری جهانی دیابت

بر اساس اظهارات سازمان بهداشت جهانی (WHO) «همه‌گیری جهانی دیابت» همچنان بر افراد در هر سنی به‌ویژه کودکان تاثیر می‌گذارد.

واکسن دیابت، ابزاری در مقابله با همه‌گیری جهانی دیابتدرحالی‌که جهان روز گذشته (۱۴ نوامبر) مراسم روز جهانی دیابت را در روز کشف انسولین توسط سر فردریک بانتینگ برگزار کرد، اما بر اساس اظهارات سازمان بهداشت جهانی (WHO) "همه‌گیری جهانی دیابت" همچنان بر افراد در هر سنی به‌ویژه کودکان تاثیر می‌گذارد.

دانشمندان در حال تولید واکسنی برای کنترل میزان قند خون هستند. مدیر ارشد علمی شرکت نوو نوردیسک (Novo Nordisk) گفت: " در واقع ما در حال کار بر روی واکسنی برای دیابت نوع یک هستیم. "

انسولین، یک هورمون لوزالمعده است که به تنظیم قند خون در بدن انسان کمک می‌کند که باعث دیابت نوع یک و دو نیز می‌شود. افرادی که از دیابت نوع یک رنج می‌برند نمی‌توانند انسولین کافی تولید کنند و افرادی که دیابت نوع دو دارند به انسولین پاسخ نمی‌دهند.

این واکسن در درمان دیابت نوع یک (یک بیماری خود ایمنی) که در آن سلول‌های بتا تولیدکننده انسولین در پانکراس به‌اشتباه خارجی شناخته‌شده و توسط سیستم ایمنی از بین می‌رود، کمک خواهد کرد. طبق برآوردها، سالانه نزدیک به ۹۸۲ هزار کودک زیر ۱۵ سال در سراسر جهان به دیابت نوع یک مبتلا می‌شوند.

وی گفت: "نقش اصلی واکسن سرکوب این خود ایمنی برای جلوگیری از آسیب به سلول‌های بتا و لوزالمعده است؛ بنابراین، این واکسن می‌تواند ایمنی خودکار را به‌طور موثر سرکوب کند، درنتیجه از پیشرفت دیابت نوع یک جلوگیری کرده و آن را به تاخیر می‌اندازد. ".

اما تعداد قابل‌توجهی از کودکان نیز از دیابت نوع ۲ رنج می‌برند و دولت‌ها و متخصصان بهداشت را نگران می‌کنند؛ افزایش چاقی در کودکان علت اولیه این بیماری است.

بیش از ۴۶۳ میلیون نفر مبتلابه دیابت هستند که ۸۰ درصد آن‌ها در کشور‌های کم‌درآمد و با درآمد متوسط زندگی می‌کنند و دسترسی محدودی به مراقبت‌های بهداشتی دارند. سازمان بهداشت جهانی می‌گوید: سال گذشته ۴.۲ میلیون نفر به دلیل عوارض سلامتی ناشی از دیابت جان خود را از دست دادند.

به‌طور متوسط، دیابت امید به زندگی در افراد میانسال را بین ۴ تا ۱۰ سال کاهش می‌دهد و خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری‌های کلیوی و سرطان را تقریبا سه برابر افزایش می‌دهد. دیابت ازجمله دلایل عمده قطع عضو و نابینایی به‌ویژه در افراد در سن کار است.

چین بالاترین تعداد مبتلایان به دیابت را در سراسر جهان دارد و حدود ۱۱۶ میلیون نفر از این بیماری رنج می‌برند.

سازمان بهداشت جهانی هشدار داد: بدون اقدام فوری برای کاهش عوامل خطر در زندگی مانند رژیم‌های غذایی ناسالم و کمبود فعالیت بدنی این تعداد به ۱۵۰ میلیون نفر افزایش خواهد یافت که پیامد‌های عمده بهداشتی، اجتماعی و اقتصادی به همراه خواهد داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف بیش از ۱.۵ تن آرد قاچاق در هوراند
ضرورت توجه به دستاوردهای انقلاب اسلامی در برنامه‌های دهه فجر
انتظار فرج، برترین عبادت‌ها و زمینه‌ساز حکومت جهانی مهدی موعود (عج)
توقیف کامیون حامل مرغ زنده بدون مجوز در بندرانزلی
پخت کیک ۴۷ متری در میانه
اعدام سازی وارد مرحله جدید شد؛ حرکت جدید معاندین در انتشار اخبار دروغ!
اعزام تیم‌های ارزیاب به منطقه سیس
اعلام زمان مجاز تردد شناور‌های مسافربری از بندرکیش، فردا ۱۵ بهمن
از فروردین 1405؛ اجرای استاندارد اجباری آبگرمکن و بخاری گازسوز
نشست شهرداران استان سمنان با استاندار سمنان
سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان منصوب شد
نمایشگاه فرهنگی هنری به مناسبت دهه فجر در املش
تجلی عشق و ارادت امت اسلام به حضرت ولی عصر (عج)
زلزلۀ ۴.۵ ریشتری در آذربایجان‌شرقی
جشنواره فرهنگی هنری با عنوان از انقلاب تا انقلاب در کیش
جشن و سرور با آذین بندی شهر قم در شب میلاد منجی عالم بشریت
اعزام ۹۰ نفر از زائران حج عمره به سرزمین وحی از کیش
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۱۵ بهمن
تامین و توزیع ۷۲۱ نهاده دامی در مسجدسلیمان
بسته خبر‌های کوتاه ۱۴ بهمن 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
رزمایش اقتدار ورزش ایران
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
ویدیو کنایه‌آمیز به ترامپ و شکست پروژه‌های آمریکا علیه ایران
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)