• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۵۷۴۵۶
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۵
اقتصادی » صنعت
سازمان حمایت اعلام کرد‎‎‎: ‎

نیاز روزانه وزارت بهداشت چند ماسک است؟

مدیرکل نظارت بر محصولات بهداشتی سازمان حمایت گفت: نیاز وزارت بهداشت روزانه ۴ میلیون ماسک است.

نیاز روزانه وزارت بهداشت چند ماسک است؟به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از سازما حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان؛ آقای اسماعیل مهدی پور، درباره وضعیت تامین ماسک کشور و نظارت بر توزیع این محصول بهداشتی در روز‌های کرونایی در بازار افزود: با توجه به تصمیماتی که اتخاذ شده، وظیفه تامین، توزیع و عرضه انواع ماسک از ابتدای شهریور ماه به سازمان حمایت محول شد، از همان ابتدا جلسه‌ای با سازمان غذا و دارو برگزار کردیم.

به گفته مهدی پور، بر این اساس به تفکیک نیاز مراکز درمانی و داروخانه‌های سراسر کشور اعلام شد و فهرست واحد‌های مورد تایید برای تولید ماسک با استاندارد‌های مورد نظر وزارت بهداشت هم مشخص شد.

وظیفه ما پیگیری برای تامین مواد اولیه به ویژه متبلون برای تولید ماسک است که باید در حداقل زمان ممکن در اختیار واحد‌های مورد تایید سازمان غذا و دارو قرار بگیرد.
وی تصریح کرد: وظیفه ما پیگیری برای تامین مواد اولیه به ویژه متبلون برای تولید ماسک است که باید در حداقل زمان ممکن در اختیار واحد‌های مورد تایید سازمان غذا و دارو قرار بگیرد.

مهدی پور افزود: در تفاهم‌های انجام شده وظیفه توزیع چه در مراکز درمانی و چه در داروخانه‌های سراسر کشور به سازمان غذا و دارو محول شده است. همچنین فهرست واحد‌های منتخب به شرکت‌های تامین کننده مواد اولیه هم ارسال شده تا بر اساس اولویت مواد اولیه در اختیار آن‌ها قرار بگیرد.

به گفته مدیرکل نظارت بر محصولات بهداشتی، دارویی و تجهیزات پزشکی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، متناسب با تولیدات هر یک از این شرکت‌ها مواد اولیه مورد نیاز به صورت روزانه در اختیار این گروه قرار می‌گیرد و اطلاعات آنان در سامانه جامع تجارت ثبت می‌شود.
 

 وظیفه سازمان حمایت تامین مواد اولیه و ثبت در سامانه جامع تجارت 


مهدی پور با تاکید بر این که تاکنون مشکلی برای تامین مواد اولیه وجود نداشته است، تصریح کرد: وزارت بهداشت محموله‌ها را تحویل گرفته و هم اکنون این اقلام را از طریق دانشگاه‌های علوم پزشکی بین مراکز درمانی و داروخانه‌ها توزیع می‌کند و با توجه به اهمیت فرایند توزیع، مسئولیت این کار بر عهده شرکت‌های پخش تحت نظر وزارت بهداشت قرار گرفته و ما صرفا وظیفه تامین مواد اولیه و ثبت در سامانه جامع تجارت را بر عهده داریم.

مدیرکل نظارت بر محصولات بهداشتی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان ادامه داد: بر اساس درخواستی که وزارت بهداشت از سازمان حمایت داشته است؛ این نهاد تعداد دو میلیون ماسک برای پوشش دانشگاه‌های علوم پزشکی و مراکز درمانی، یک میلیون و ۸۰۰ هزار ماسک برای داروخانه‌ها و ۲۰۰ هزار ماسک برای مراکز پزشکی نیاز دارد که مجموع آن به ۴ میلیون ماسک می‌رسد.

هر کدام از شرکت‌های تولیدکننده اگر متناسب با مواد اولیه دریافت شده، ماسک تولید نکنند و یا آن را به دانشگاه‌های علوم پزشکی تحویل ندهند، سهمیه متعلق به آنان قطع می‌شود
به گفته این مقام مسئول متناسب با این نیاز مواد اولیه مورد نیاز تامین شده تا فرایند تولید ادامه پیدا کند.

وی گفت: هر کدام از شرکت‌های تولیدکننده اگر متناسب با مواد اولیه دریافت شده، ماسک تولید نکنند و یا آن را به دانشگاه‌های علوم پزشکی تحویل ندهند، سهمیه متعلق به آنان قطع می‌شود و پرونده آن‌ها به مراکز قضایی ارسال خواهد شد و البته از طرفی واحد‌های دیگر جایگزین واحد‌های خاطی خواهند شد.

مهدی پور افزود: با توجه به ضرورت نظارت بر داروخانه‌ها و وظیفه ذاتی و قانونی سازمان غذا و دارو برای نظارت بر داروخانه‌ها، گشت مشترک سازمان غذا و دارو، تعزیرات حکومتی و سازمان حمایت آغاز شد تا داروخانه‌هایی که سود خرده فروشی را رعایت نمی‌کنند مورد ارزیابی قرار بگیرند و در نتیجه با مراکز خاطی برخورد خواهد شد.

مدیرکل نظارت بر محصولات بهداشتی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در پایان تصریح کرد: ما اعلام آمادگی کرده‌ایم تا این گشت‌ها تا هر زمانی که احتیاج باشند، ادامه پیدا کند و داروخانه‌هایی که در این شرایط سخت، تخلف کرده باشند و حقوق مردم را ضایع کنند، به شدت مورد برخورد قرار می‌گیرند. این گشت‌ها با محوریت سازمان غذا و دارو آغاز شده و تا اطلاع ثانوی ادامه خواهد داشت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پرداخت به ذی نفع نهایی ابزاری برای حکمرانی هوشمند
وجود ۴۰۸ گلخانه در مقیاس‌های مختلف در خراسان جنوبی
ترامپ: بیش از هر زمانی به پایان جنگ اوکراین نزدیکیم
شهادت مأمور پلیس در حمله تروریستی
نظارت چهارمحال و بختیاری بر وسایل توزین و سنجش مورد استفاده در داد و ستد عمومی
مختومه شدن بیش از ۳۹ هزار فقره پرونده در خراسان شمالی
درخشش بانوان کاراته کار کهگیلویه و بویراحمد با کسب ۱۹ مدال طلا در کشور
بازخوانی کتاب «راز پرواز » در سالروز تولد شهید رئیسی
ایران خواستار فرایند شفاف در انتخاب دبیرکل سازمان ملل شد
تبدیل پوسته گردو به نانوسلولز با کمک پلاسما
سومین قربانی گازگرفتگی در کهگیلویه و بویراحمد
مشاهده ۶ یوزپلنگ آسیایی در پناهگاه حیات‌وحش میاندشت
آماده‌باش راهداران و ماشین‌آلات راهداری برای مقابله با سیلاب
تولید دستگاه ایرانی اصلاح سطوح با فناوری پلاسما
تردد در گردنه چری با زنجیر چرخ
محاکمه فردی که بیش از ۱۰۰ نفر را در انگلیس زیر گرفت
هشت کشته در حمله مرگبار ارتش آمریکا به سه قایق
بازخوانی تاریخی دشمن شناسی در شاهرود
ترامپ با شکایت از بی‌بی‌سی خواستار دریافت ۱۰ میلیارد دلار خسارت شد
۲۵۰ فلسطینی هنوز در اسارت اشغالگران هستند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس
رحمتی: خیبر برنده واقعی بازی بود
تعداد فوتی های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر رسید
برف و باران به فارس رسید
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
شهروندان برای پیشگیری از یخ‌زدگی و پس‌زدگی فاضلاب اقدام کنند
بازگشت به آغوش گرم خانواده پس از ۸۳ سال
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد
آغاز ثبت سفارش جدید محصولات ایران خودرو
جزئیات تازه طرح دولت برای حقوق کارکنان
مهار آتش در شهرک صنعتی دولت آباد/جان باختن ۹کارگر براثر گازگرفتگی
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۱۱ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)