• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۲۸۹۲۸
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۷
بین الملل » تحلیلی

پایان دوره آموزشی فراگیران زبان فارسی در جمهوری آذربایجان

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صدا و سیما از باکو ؛ دوره آموزشی فراگیران زبان فارسی در محل رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان پایان یافت.
در این دوره آموزشی 88 فراگیر زبان فارسی در مقاطع ابتدایی ، متوسطه و عالی و همچنین 11 نفر در رشته نقاشی ، 6 نفر در رایانه و 5 نفر در رشته خطاطی شرکت کرده و با موفقیت دوره آموزشی را به پایان رسانده اند.
«جواد جهانگیرزاده » سفیر جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان در مراسم فارغ التحصیلی این فراگیران که با حضور استادان ، فراگیران و جمعی از علاقه مندان به فرهنگ کشورمان در باکو برگزار شد ، با اشاره به مشترکات فرهنگی دو کشور ، اهمیت آموزش زبان فارسی را از ابعاد مختلف بویژه توسعه روابط فرهنگی یاد آور شد و گفت : عده ای چشم دیدن روابط دوستانه ایران و جمهوری آذربایجان را ندارند و بیگانگان در تلاش هستند تا بین دو کشور اختلاف و تفرقه افکنی کنند و شما فراگیران زبان فارسی با فعالیت فرهنگی خود می توانید مانعی در مقابل طرح های شوم بیگانگان باشید.
«اصغر فارسی» رایزن فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در باکو نیز در این مراسم با اشاره به دوستی دیرینه مردمان دو کشور به خاطر داشتن مشترکات فرهنگی فراوان گفت : برای آشنایی جوانان و نسل جدید با گفته ها و مضامین عمیق و فلسفه مشاهیر بزرگ ، رایزنی فرهنگی کلاس های آموزش زبان فارسی را در مقاطع مختلف دایر کرده است و شما فراگیران در تقویت دوستی دو کشور نقش پل را ایفا می کنید.
رایزن فرهنگی ایران در باکو با اشاره به توافق این نهاد با مراکز علمی، دانشگاهی و فرهنگستان علوم جمهوری آذربایجان ، اظهار داشت : در نتیجه این توافق ها، موفق به برگزاری شش دوره المپیاد زبان فارسی با حضور بیش از 120 دانشجو شدیم.
«فارسی» افزود: برای آشنایی نسل جدید و جوانان کشور جمهوری آذربایجان با ادبیات معاصر ایران قرار است در آبان ماه با همکاری اتحادیه نویسندگان جمهوری آذربایجان و با حضور تعدادی از شعرا و نویسندگان معروف کشورمان روزهای ادبیات معاصر ایران در فرهنگستان علوم ملی جمهوری آذربایجان برگزار شود.
رایزن فرهنگی کشورمان همچنین گفت : همزمان نمایشگاه زبان و ادبیات فارسی و تاریخ و تمدن کشورمان در کتابخانه مرکزی باکو برگزار خواهد شد و تعدادی از کتاب ها و دفاتر شعر زبان فارسی بویژه شعر نوین بعد از انقلاب اسلامی به زبان آذربایجانی به زودی رونمایی می شود.
استادان دورهای آموزشی نیز در این مراسم به بیان دیدگاه های خود در عرصه آموزش پرداختند. دوره آموزشی جدید فراگیران رایزنی فرهنگی سفارت کشورمان در جمهوری آذربایجان با مشارکت 150 نفر در رشته های مختلف از اول مهرماه آغاز خواهد شد.
زبان فارسی علاوه برکلاس های رایزنی فرهنگی در دانشگاه های این کشور هم تدریس و آموزش داده می شود و در دانشگاه های این کشور شش اتاق برای آشنایی دانشجویان و علاقه مندان به فرهنگ و تمدن ایرانی و زبان فارسی دایر شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش سطح زیر کشت گیاه روغنی کاملینا در جهرم
رها سازی پرنده خروس کولی شمالی در تالاب گندمان
جلوگیری از اضافه برداشت بیش از یک میلیون متر مکعب آب در ملایر
کشف ۹۰ هزار نخ سیگار فاقد مجوز در رستم
درختکاری به نام پدر
کشف ۹۹ راس گوسفند بدون مجوز
کشف بیش از ۳۸ کیلوگرم موادمخدر در بهارستان؛ دستگیری دو قاچاقچی
مسیر گردشگری فرهنگی میان ایران و ترکیه برقرار می‌شود
تنش آبی از مرز هشدار عبور کرده است
از زیبایی‌های بارش برف تا همدلی مردم در جریان زندگی روزمره
یخ زدگی تالاب‌ها و آغاز مهاجرت پرندگان به مناطق گرمسیری
تقابل پالایش نفت بندرعباس با سن ایچ ساوه
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
دورهمی خانوادگی با مادر بزرگ ۱۰۵ ساله
معرفی ترکیب هیئت اجرایی انتخابات شورا‌های اسلامی خواف
روند کند اجرای قانون هوای پاک
افزایش شمار مبتلایان به تب دنگی به ۲۵۶ تَن در هرمزگان
همایش شورای برنامه‌ریزی منابع طبیعی استان در زرند
مهلت دادستان تهران به شهرداری برای اعلام مشخصات ساختمان‌های نیمه کاره در تهران
توجه به تربیت در تمامی دوره‌های تحصیلی پایه‌گذار آموزش اثربخش است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۵ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)