• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۵۴۹۱۳
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۶:۳۳
بین الملل » تحلیلی
رویدادهای فلسطین؛

ورود گسترده شهرک‌نشین‌های صهیونیست به مسجدالاقصی

شهرک‌نشین‌های صهیونیست به بهانه برگزاری یکی از اعیاد یهودی، در حمایت کامل نظامیان صهیونیست وارد محوطه‌های مسجدالاقصی شدند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، مهمترین اخبار مربوط به سرزمین های اشغالی به شرح زیر است:

ورود گسترده شهرک‌نشین‌های صهیونیست به مسجدالاقصی
شهرک‌نشین‌های صهیونیست به بهانه برگزاری یکی از اعیاد یهودی، در حمایت کامل نظامیان صهیونیست وارد محوطه‌های مسجدالاقصی شدند.
به گزارش «خبرگزاری الشرق الاوسط مصر»، شمار زیادی از شهرک‌نشین‌های صهیونیست روز چهارشنبه (امروز) برای برگزاری مراسم موسوم به «عید شاووعوت» [عید هفته‌ها] و بنا به فراخوان و پویش صهیونیست‌ها طی چند روز گذشته و در سایه حمایت نظامیان اسرائیلی، وارد محوطه‌های مسجد مبارک الأقصی شدند.
بر اساس این گزارش، از دیروز، شمار زیادی از نظامیان اشغالگر به منظور تسهیل حرکت شهرک‌نشین‌ها به طرف «دیوار ندبه» و شرکت در این مراسم که امروز چهارشنبه برگزار می‌شود، در منطقه مستقر شده‌اند.
پلیس رژیم صهیونیستی در این خصوص اعلام کرد: برای برخورد با هر گونه حادثه ای در این مراسم که همزمان شده است با ماه رمضان و به منظور فراهم کردن فضای عبادت آزاد و امن برای همه ادیان و مذاهب در شهر، در حال آمادگی کامل به سر می برد.


نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد به فلسطین اشغالی سفر می‌کند
منابع دیپلماتیک روز سه شنبه در نیویورک اعلام کردند نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد که در گذشته سازمان ملل متحد را به موضع گیری بر ضد رژیم صهیونیستی متهم کرده بود، هفته آینده به تل آویو سفر می کند.
طبق اعلام منابع دیپلماتیک آمریکا، نیکی هیلی از هفتم تا نهم ژوئن با مقامات اسرائیلی و فلسطینی دیدار خواهد کرد. این منابع مشخص نکردند که آیا سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل یا محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین نیز دیدار خواهد کرد.
دیدار با نیروهای کلاه آبی مستقر در منطقه نیز در برنامه سفر نیکی هلی گنجانده شده است.
این دیپلمات چهل و پنج ساله آمریکایی پس از آغاز فعالیت خود به عنوان سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد از این سازمان خواست با اسرائیل بر مبنای پیشداوری منفی رفتار نکند. وی همچنین قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد را که در آن از اسرائیل خواسته شده است به توسعه شهرکهای صهیونیست نشین در اراضی اشغالی فلسطین پایان دهد، یک "اشتباه وحشتناک" توصیف کرده بود. شورای امنیت سازمان ملل متحد دسامبر گذشته  برای اولین بار از سال هزار و نهصد و هفتاد و نه شهرک سازیهای اسرائیل را در سرزمین های اشغالی فلسطین محکوم کرد.  اسرائیل این قطعنامه را شرم آور توصیف کرد.
هیلی همچنین پیشتر تاکید کرده بود دولت آمریکا تلاش خواهد کرد سفارت خود را از تل آویو به بیت المقدس منتقل کند. این اظهارنظر هیلی انتقادات و اعتراضات زیادی را برانگیخت. اسرائیل از سال هزار و نهصد و شصت و هفت بخش شرقی بیت المقدس را اشغال و آن را ضمیمه خاک خود کرد اما سازمان ملل متحد این اقدام را غیرقانونی می داند. اسرائیل خواستار آن است که تمام بیت المقدس از جمله بخش شرقی آن که بیشتر ساکنانش را فلسطینیان تشکیل می دهند به عنوان پایتخت جدایی ناپذیر اسرائیل باشد اما فلسطینیان خواستار آن هستند که بیت المقدس شرقی پایتخت کشور مستقل آتی فلسطین باشد.
نیکی هیلی که در گذشته فرماندار ایالت کارولینای جنوبی بوده است شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد را نیز یک نهاد فاسد توصیف کرده بود. از آن زمان فرضیه خروج آمریکا از شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد بارها در محافل سیاسی و رسانه ای مطرح شد.


یکی از رهبران حماس از زندان‎ رژیم صهیونیستی آزاد شد
رژیم صهیونیستی روز سه شنبه محمد ابو طیر نماینده اسیر فلسطینی و از رهبران جنبش مقاومت اسلامی حماس را آزاد کرد.
به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از ارگان رسانه‌ای حماس، «محمد ابو طیر» نماینده پارلمان فلسطین 17 ماه در اسارت رژیم صهیونیستی بود و امروز سه شنبه آزاد شد.
 دادگاه صهیونیستی عوفر این نماینده فلسطینی را به 17 ماه حبس و پرداخت 8 هزار شکل جریمه مالی محکوم کرده بود.
 ابو طیر در مجموع 35 سال در زندان های رژیم صهیونیستی در اسارت بوده است. 
رژیم صهیونیستی 5 سال پیش ابو طیر را به اتهام نپذیرفتن موجودیت اسرائیل از شهر قدس تبعید کرد. احمد عطون و محمد طوطح دو نماینده فلسطینی و خالد ابو عرفه وزیر سابق فلسطینی نیز جزو نمایندگان تبعید شده فلسطینی هستند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح ۱۲۰ پروژه عمرانی در سوادکوه شمالی با اعتبار ۴۱۲ میلیارد تومان
اعلام محدودیت های ترافیکی ویژه مراسم نیمه شعبان در مشهد
قطعی اینترنت در قبوض مخابرات البرز با بسته هدیه جبران می‌شود
ساخت سریالی بر اساس کتاب «ماتی‌خان»
خنثی‌سازی طرح انفجار در تأسیسات انرژی مسکو
تدوین طرح راهبردی عفاف وحجاب در بویین میاندشت
غیرحضوری شدن فعالیت نوبت بعدازظهر مدارس ایذه
جشن بزرگ تا انقلاب مهدی در اردبیل برگزار شد
تولید بیش از ۷۰ درصد مواد اولیه دارویی در داخل کشور و ارائه روزانه ۵۰۰ قلم دارو به مردم
برگزاری نمایشگاهی با موضوع پیروزی «انقلاب اسلامی» در دبیرستان شاهد گرگان
فعالیت سامانه بارشی در استان کرمانشاه
حمایت قاطع فدراسیون از جهش دوچرخه‌سواری یزد
انقلاب اسلامی حق حاکمیت و مطالبه‌گری را به مردم بازگرداند
افغانستان بالاترین تلفات ناشی از انفجار مین را دارد
تمهیدات برای تردد زائران به مسجد جمکران از بزرگراه خلیج فارس
دفاع اساتید تراز اول کردستان از ولایت
میزان بارندگی سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آمادگی راهور فراجا برای ویژه مراسم نیمه شعبان در قم و تهران
اعزام ۳ هزار مددجوی کمیته‌امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی به اردوی فرهنگی
بهره‌مندی ۶ هزار نفر از آب پایدار در شهرستان زَهَک
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
ضرورت ساخت نیروگاه‌های خودتأمین در کارخانه‌های سیمان
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
رفع تصرف بیش از ۱۰۰ قطعه از اراضی شورکاب
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۲ نظر)
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
مروری بر ابعاد فکری امام خمینی (ره)، بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
۷۰ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)