• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۸۳۱۸۹
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۹:۲۳
صفحه نخست » عمومی

هشدار ایران درباره اخلال در مذاکرات ژنو

معاون وزیر امور خارجه ایران ،با تاکید براجرای طرح ۴ ماده ای تهران ،درخصوص امکان اخلال متجاوزان به یمن در مذاکرات ژنو هشدار داد.

معاون عربی و افریقای وزیر امور خارجه درخصوص امکان اخلال متجاوزان به یمن در مذاکرات ژنو هشدار داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما , حسین امیرعبداللهیان پس از مذاکره با نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: آقای اسماعیل ولد شیخ احمد در آستانه برگزاری نشست گفتگوهای یمنی در ژنو به تهران سفر کرده است.
وی افزود: نماینده بان کی مون در این سفر آخرین درباره مباحث مربوط به توقف آتش‌بس، ارسال کمک های انسان‌دوستانه و گفتگوهای ملی و سیاسی گروه های یمنی با مقامات کشورمان مشورت کرد.
امیرعبداللهیان گفت: در این گفتگوها هم با وزیر امور خارجه و هم با بنده دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران درخصوص بحران یمن به صراحت بیان شد.
وی افزود: عمده گفتگوها حول طرح چهار ماده ای جمهوری اسلامی ایران بود و اینکه در چارچوب این طرح چه اقدام عملی می توان انجام داد تا شاهد صلح ، ثبات و آرامش در یمن باشیم.
معاون وزیر امور خارجه گفتگوها با نماینده ویژه دبیر کل سازمان ملل را مثبت و سازنده دانست و ابراز امیدواری کرد: عربستان و دیگر کشورهای منطقه نیز نقش سازنده ایفا و به حل مسائل و ساماندهی وضع کنونی در یمن کمک کنند.
امیرعبداللهیان گفت: هدف معاون دبیر کل سازمان ملل از سفر به تهران این است که از دیدگاه های جمهوری اسلامی ایران برای به نتیجه رساندن گفتگوهای ژنو آگاه شود.
وی افزود: ما اعلام کردیم که برای موفقیت سازمان ملل متحد در این باره حتماً تلاش می کنیم و از ارتباطاتی که با گروه های مختلف یمنی داریم استفاده و تلاش خواهیم کرد که یمنی ها در گفتگوهایشان به نتیجه برسند.
معاون وزیر امور خارجه تصریح کرد: البته ما ملاحظه ای در این باره داریم و آن اینکه کسانی که طرف جنگ با مردم یمن هستند در گفتگوهای ژنو نقشی نخواهند داشت در این گفتگوها گروه های یمنی به عنوان نمایندگان آحاد ملت این کشور حضور خواهند یافت.
امیرعبداللهیان تصریح کرد: انتظار ما از سازمان ملل این است که طرف  هایی که طبل جنگ را در یمن می کوبند اکنون در مذاکرات ژنو فرصت ایجاد اخلال پیدا نکنند.
وی گفت: ما بر مبنای طرح چهار ماده ای که ارائه کردیم از گفتگوهای یمنی - یمنی با نقش آفرینی سازمان ملل حمایت می کنیم اما مداخلات خارجی که می تواند مسیر گفتگوها را منحرف کند، صلح و ثبات را به تعویق بیندازد و در رفع محاصره انسانی ملت یمن و توقف آتش بس مؤثر نباشد مورد تأیید ما نیست.
معاون وزیر امور خارجه در پاسخ به پرسش دیگری درخصوص ارسال کمک های انسان‌دوستانه کشورمان به مردم یمن از طریق هوایی گفت: طبق برنامه تا ساعاتی دیگر نخستین پرواز حامل کمک های انسان دوستانه کشورمان با هماهنگی هایی که انجام شده است از تهران انجام خواهد شد.
امیرعبداللهیان افزود: کشتی نجات نیز تا ساعات آینده در نخستین مرحله از عملیات انتقال کمک های انسان دوستانه در بندر جیبوتی پهلو خواهد گرفت و در هماهنگی با مقامات سازمان ملل تلاش می‌کنیم راهی بیابیم تا در اسرع وقت به نحو مناسبی این کمک ها به دست مردم یمن برسد.
معاون وزیر امور خارجه در پاسخ به پرسش دیگری درخصوص انتشار برخی خبرها مبنی بر پیشروی گروه تروریستی داعش در برخی مناطق عراق گفت: آنچه اکنون در عراق جریان دارد موضوعی جدی و نگران کننده نیست.
وی تأکید کرد: طبیعی است که گروه های تروریستی در 12 سال گذشته از هر فرصتی برای به مخاطره انداختن امنیت عراق استفاده کرده‌اند اما جمهوری اسلامی ایران کماکان با قوت از مردم و حکومت عراق در مبارزه با تروریسم حمایت می کند.
امیر عبداللهیان افزود: ما به نقش فعال خود در حوزه مستشاری در عراق برای مبارزه با تروریسم ادامه خواهیم داد.
وی گفت: فتوای مرجعیت دینی و حضور گسترده مردم عراق قطعاً این فرصت را در اختیار گروه های تروریستی نخواهد گذاشت که بتوانند اوضاع را در این کشور مهم و راهبردی همسایه ما تحت تأثیر اقدامات تخریبی خود قرار دهند.
نماینده ویژه دبیر کل سازمان ملل در امور یمن ظهر امروز وارد تهران شد و در مرکز مطالعات سیاسی و امور بین‌الملل وزارت امور خارجه با محمدجواد ظریف دیدار و مذاکره کرد.
 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در دهگلان
دستگیری قاتل فراری در کمتر از ۴۸ ساعت در دزفول
پرداخت ۵۸۰ میلیارد ریال وام ودیعه مسکن به دانشجویان متأهل
راهپیمایی محکومیت اغتشاشات اخیر در آبادان و خرمشهر
عرضه ۲۱۴ هزار تن نهاده در بازارگاه با نرخ جدید
سیمای حقیقی قهرمان در کتاب قاسم
آنچه در مورد کالابرگ باید بدانید
تکمیل طرح‌های عشایری جنوب کرمان در دستور کار
کسب رتبه نخست مهاباد در مبادله مرسولات پستی در آذربایجانغربی
برگزاری جشنواره نخستین واژه با هدف ترویج فرهنگ مصرف آب
علوم پایه زنجان، «نخستین دانشگاه دوستدار آب» کشور شد
آماده سازی خزانه چمن ورزشگاه پارس شیراز تا دو ماه آینده
فعالیت صیادی و گردشگری دریایی در مازندران ممنوع
۱۲۰ محله مشهد، آماده واگذاری سرویس‌های پیشرفته فیبر نوری
درخشش سمنان در لیگ دسته یک بدمینتون
رشد چشمگیر تولید گوشت مرغ در استان بوشهر
جام جهانی اسکی پرش در اتریش؛ قهرمانی پرویس در جام فورهیلز
درگذشت استاد امیرهوشنگ جزی‌زاده هنرمند پیشکسوت نگارگری
بدمینتون باز قمی در اردوی جدید تیم ملی
آغاز عملیات اجرایی احداث ابنیه و تاسیسات آبرسانی روستای بارنجگان شهرستان زیرکوه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
پیگیری حادثه بیمارستان ایلام براساس گزارش هیئت اعزامی
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
توضیحات وزیر ارشاد درباره کاغذ و ارز ترجیحی  (۱ نظر)
خروج آمریکا از ۶۶ سازمان بین‌المللی  (۱ نظر)
درگذشت معاون سابق اجرایی نیروی زمینی ارتش در همدان  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)
گلایه ساکنان مجتمع بام پونک از مشکلات این مجتمع  (۱ نظر)
۱۴۰۰ روستای سیستان و بلوچستان از نعمت گاز برخوردار می‌شوند  (۱ نظر)