• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۶۰۹۰۸
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۸
اقتصادی » بازاروتجارت

۲۰% سهم شهرداریها برای شهرهای کوچک

مجلس به وزارت کشور اجازه داد ۲۰ درصد سهم شهرداری‌ها و دهیاری‌ها از قانون مالیات بر ارزش افزوده را برای کمک و تأمین ماشین‌آلات خدماتی و عمرانی شهرهای کمتر از ۵۰ هزار جمعیت و دهیاری‌ها هزینه کند.

به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر، وزارت کشور مکلف شد هر شش ماه گزارش عملکرد این تصمیم را به معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور و کمیسیون های عمران و برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی ارائه کند.
تاسیس پالایشگاه بامشارکت غیردولتی‌ها
ماده ۱۵ الحاقی طرح الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت درباره تاسیس واحدهای صنعتی وابسته به نفت و گاز با مشارکت بخش‌های غیردولتی به تصویب نمایندگان مجلس رسید.
بر اساس مصوبه مجلس، به وزارت نفت اجازه داده شد از طریق شرکت های تابعه ذی‌ربط برای احداث واحدهای صنعتی وابسته به نفت و گاز مانند پالایشگاه‌های گاز و نفت و پتروشیمی با بخش غیردولتی، خصوصی و تعاونی با رعایت قانون سیاست‌های کلی اصل 44 و سقف‌های مشارکت تعیین شده، به تضمین تسهیلات بانکی متناسب با قدرالسهم دولت اقدام کند.
سپرده‌گذاری صندوق توسعه در بانک‌های تخصصی
مجلس شورای اسلامی امروز در ادامه بررسی طرح الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت  به صندوق توسعه ملی اجازه  داد 10 درصد از منابع ورودی هر سال صندوق را نزد بانک‌های تخصصی سپرده گذاری کند.
بر اساس این مصوبه مبلغ مذکور ازجانب بانک‌های عامل با معرفی وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی در قالب  تأمین سرمایه  در گردش واحدهای تولیدی و صادراتی خصوصی و تعاونی و بنگاه های اقتصادی وابسته به مؤسسات عمومی غیردولتی به صورت تسهیلات ارزی  پرداخت می شود.
پیش‌پرداخت خزانه‌داری کل به سازمان سنجش
بر اساس ماده دیگر الحاقی که تصویب شد مجلس به خزانه‌داری کل کشور اجازه داد در دو سال مالی معادل درآمد اخذ شده در سال را به عنوان پیش پرداخت در اختیار سازمان سنجش قرار دهد و در سال بعد تسویه کند.
در این مصوبه آمده است که این امر با توجه به فرایند اجرایی برگزاری آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور (موظف و غیر موظف) صورت می گیرد.
تخصیص ۱%هزینه های غیرعملیاتی شرکت‌های دولتی به پژوهش
نمایندگان مجلس شورای اسلامی مصوب کردند، یک درصد از اعتبارات تخصیص یافته هزینه ای شرکت های دولتی از هزینه های غیر عملیاتی آنها به امور پژوهشی و توسعه فناوری اختصاص یابد.
این مصوبه همه دستگاههای اجرایی قانون مدیریت خدمات کشوری و دستگاههای قانون الحاق مواد قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت را شامل می شود که علاوه بر اعتبارهای پژوهشی این یک درصد به پژوهش و توسعه فناوری اختصاص می یابد.
مخالفت مجلس با دو ماده الحاقی
نمایندگان همچنین با پرداخت تسهیلات ارزی به شرکت های خصوصی و تعاونی صادرکننده خدمات فنی و مهندسی و کالاهای ایرانی از طریق بانک ها و صندوق توسعه ملی و نیز دائم شدن قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و اصلاحات و الحاقات بعدی آن که مصوب سال 1380 بود مخالفت کردند و این مواد الحاقی از طرح الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت حذف شد.
انتخاب ناظران شورای عالی آموزش و پرورش 
آقایان عطاءالله سلطانی صبور نماینده مردم همدان و علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات و از اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به عنوان ناظران قوه مقننه در شورای عالی وزارت آموزش و پرورش انتخاب شدند.
برگزاری جلسه علنی مجلس،‌ عصر امروز
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با برگزاری جلسه علنی نوبت عصر امروز موافقت کردند.
نمایندگان با 163 رأی موافق، 21 رأی مخالف و یک رأی ممتنع از مجموع 205 نماینده حاضر با برگزاری جلسه نوبت عصر امروز مجلس برای بررسی طرح الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت موافقت کردند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
توجه به پژوهش در رمان های این دوره جایزه شهید همدانی
اعتکاف فرصتی برای پالایش روح انسان
دولت در بهبود وضع اقتصاد و معیشت مردم تلاش کند
پیروزی آرسنال مقابل بورنموث؛ توپچی‌ها همچنان در صدر جدول
جوی آرام در بیشتر مناطق کشور
ارائه الگوی عملی «شهر سبز» و گوگردزدایی صنعتی از سوی جهاددانشگاهی
تعویق دیدار شهرداری گرگان و ساجس لبنان
دیوان عالی ونزوئلا: معاون مادورو سرپرست دولت شد
تاکید عراقچی بر حمایت ایران از مردم و دولت منتخب ونزوئلا
قهرمانی المپیاکوس با گلزنی طارمی
تولید یک هزار و ۳۸۵ تن گوشت مرغ در لرستان
تشییع پیکر زنده یاد بهرام بیضایی در آمریکا
اعلام اسامی فیلم های منتخب جشنواره فیلم فجر تا پایان هفته
بازدید فرمانده کل سپاه از مراسم‌های سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۴ دی
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، نماد شجاعت، عقلانیت و ایثار
تخصیص ۵۰۰ تن سهمیه روغن به استان زنجان
رشد ۲۲ درصدی آمار معتکفان مراسم معنوی اعتکاف در کیش
تامین ۳۰ قلم تجهیزات مراکز درمانی زنجان و طارم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
کاهش دما در استان کرمان
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
حمله به ونزوئلا نشانه ضعف آمریکا
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۷۰ میلیون نفر
آماده سازی میدان امام خمینی تهران برای برگزاری نمایش بزرگ میدانی فاتح خیبر
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۹ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
بازداشت شهردار آبادان  (۳ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۳ نظر)
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو  (۲ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۲ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۱ نظر)
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد  (۱ نظر)
پخش مستند «مهر»، از شبکه افق  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)