• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۵۸۵۲۱
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۴۰۵ - ۰۱:۱۷
بین الملل » آمریکا

وحشت از شناسایی و حذف فرماندهان نیروی دریایی آمریکا

نشریه «نیوی تایمز» گزارش داد: ارتش آمریکا در هراس از شناسایی فرماندهان نیروی دریایی خود، دستور حذف مشخصات آنها را در وب سایت ها صادر کرده است.

وحشت از شناسایی و حذف فرماندهان نیروی دریایی آمریکا

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، نشریه «نیوی تایمز» گزارش داد: نیروی دریایی ایالات متحده اعلام کرد که برخی از یگان‌های این نیرو دیگر مجاز نیستند تصاویر و زندگی‌نامه اعضای ارشد فرماندهی خود را در وب‌سایت‌های عمومی منتشر کنند و این تصمیم با هدف افزایش امنیت ملوانان و خانواده‌های آنان اتخاذ شده است.

بر اساس این گزارش، در پیام اداری نیروی دریایی آمده است: «دشمنان به‌طور فزاینده‌ای اطلاعات در دسترس عموم را جمع‌آوری می‌کنند تا کارکنان ما را ردیابی، از آنها مشخصات تهیه کرده و هدف قرار دهند. ایجاد یک نقطه توجه غیرضروری و افزایش علاقه و توجه آنلاین، باعث می‌شود زندگی‌نامه‌های معمول مربوط به ساختار سه‌گانه فرماندهی یگان‌ها، ناخواسته افراد ما را در معرض خطر بیشتری قرار دهد.»

فرماندهانی که از سوی معاونان دریاسالار‌ها و افسرانی با رتبه پایین‌تر، از جمله مقام‌های غیرنظامی همتراز، هدایت می‌شوند، اکنون از بارگذاری اطلاعات شخصی در وب‌سایت‌های عمومی منع شده‌اند.

زندگی‌نامه‌های رسمی که باید حذف شوند شامل زندگی‌نامه فرماندهان، افسران اجرایی، روسای ستاد، افسران ارشد ستادی، معاونان و فرماندهان ارشد یگان‌ها یا مقام‌های همتراز آنان است. بر اساس این گزارش که نخستین بار نیوی تایمز اعلام کرد، زندگی‌نامه‌های رسمی فرماندهان ارشد دارای درجه پرچمی و اعضای سازمان خدمات اجرایی ارشد همچنان در وب‌سایت‌های رسمی نیروی دریایی و دفتر وزیر نیروی دریایی نگهداری خواهد شد.

با این حال، به فرماندهی‌های تحت رهبری دریاسالاران اجازه داده خواهد شد تا شرح حال رهبران را در وب‌سایت‌ها نگهداری کنند و وب‌سایت‌های داخلی غیرعمومی نیز همچنان به ارائه شرح حال و تصاویر اعضای سرویس ادامه خواهند داد.

نشریه «تسک‌اند پرپس» نیز در گزارشی مشابه اعلام کرد: انتشار زندگی‌نامه اعضای ارشد فرماندهی، با جلب توجه غیرضروری و افزایش جست‌و‌جو‌های اینترنتی، ناخواسته خطرات امنیتی برای آنان ایجاد می‌کند و بر این اساس، واحد‌هایی که افسرانی با درجه دریاسالار سه‌ستاره یا پایین‌تر فرماندهی آنها را بر عهده دارند، دیگر اجازه انتشار تصاویر و زندگی‌نامه‌های رسمی این افراد را در وب‌سایت‌های عمومی ندارند.

این نشریه نظامی اضافه کرد: در اطلاعیه نیروی دریایی آمریکا آمده است: «امنیت ملوانان ما و خانواده‌های آنان همچنان اولویت مطلق نیروی دریایی است. در فضای امنیتی مدرن امروز، دشمنان به‌طور فزاینده‌ای اطلاعات در دسترس عموم را جمع‌آوری می‌کنند تا کارکنان ما را ردیابی، از آنها مشخصات تهیه و آنان را هدف قرار دهند. ایجاد یک نقطه توجه غیرضروری و افزایش ناگهانی علاقه در فضای آنلاین، باعث می‌شود زندگی‌نامه‌های معمول فرماندهی سه‌گانه یگان‌ها، ناخواسته افراد ما را در معرض خطر بیشتری قرار دهد.»

بر اساس این گزارش، دستور نیروی دریایی آمریکا فقط شامل اطلاعاتی که در آینده منتشر می‌شوند، نخواهد شد، بلکه همه تصاویر و زندگی‌نامه‌هایی که اکنون در وب‌سایت‌های نیروی دریایی قرار دارند، باید از دسترس عمومی خارج شوند، هرچند نسخه‌های آنها در بایگانی داخلی نیروی دریایی نگهداری خواهد شد.

این نشریه نظامی ادامه داد: زندگی‌نامه‌های منتشرشده در وب‌سایت‌های نیروی دریایی معمولاً از قالب مشخصی پیروی می‌کنند؛ ابتدا سوابق تحصیلی فرد و سپس سوابق خدمت نظامی یا غیرنظامی او شامل فرماندهی کشتی‌ها یا یگان‌ها، مسئولیت‌های ستادی، سوابق کوتاه استقرار عملیاتی و جوایز و نشان‌های دریافتی درج می‌شود. این اطلاعات در عمل مشابه یک رزومه حرفه‌ای است که می‌توان نمونه آن را در شبکه‌هایی مانند لینکدین مشاهده کرد.

نشریه ««تسک‌اند پرپس» ادامه دادک تصاویر رسمی فرماندهان نیز تقریبا همگی از یک الگوی مشابه پیروی می‌کنند؛ در این تصاویر، فرمانده معمولا در برابر پرچم آمریکا و پرچم نیروی دریایی ایستاده و لبخند می‌زند. این صفحات به مردم و رسانه‌ها امکان می‌دادند تا بدانند چه کسی فرمانده یک یگان یا کشتی است و همچنین هنگام انتخاب این افسران برای مسولیت‌های مهم‌تر یا برکناری آنان از فرماندهی، سوابق خدمتشان را بررسی کنند. هنوز مشخص نیست این دستور چه تاثیری بر اطلاعاتی خواهد داشت که در اطلاعیه‌های تغییر فرماندهی یا پست‌های مربوط به روحیه و فعالیت‌های یگان‌ها در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌شود؛ پست‌هایی که ممکن است شامل نام و تصاویر این ملوانان باشد.

همچنین مشخص نیست آیا نیروی دریایی آمریکا قصد دارد تغییرات دیگری درباره نحوه ردیابی اطلاعات مربوط به کارکنان یا کشتی‌های نیروی دریایی، از جمله جمع‌آوری داده‌ها توسط شرکت‌های تجاری، ایجاد کند یا خیر؟

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان مرحله دوم طرح دانا برای حمایت از نخبگان علوم پزشکی
تمدید آثار همایش کتاب سال حوزه
شمار شهدای لبنان به ۴۳۲۸ نفر رسید
بررسی روند فعالیت دو واحد صنعتی در ارومیه
سازمان بسیج مستضعفین: پیشمرگ ملت خواهیم بود
روندتوسعه طرحهای فاضلاب در شهر‌های استان کرمان
کمبود سوخت و گلایه مندی مردم سیستان و بلوچستان
آمادگی فرودگاه شیراز برای انجام پرواز‌های اربعین
حمله ارتش تروریستی آمریکا به یک واحد صنعتی در حومه شهر خمین
مهارت‌آموزی، نسخه‌ای برای کاهش بیکاری در خراسان جنوبی
آبرسانی به ۶۶۴ روستای کرمان با ۱۶ هزار میلیارد تومان اعتبار
شور و هنر مداحان گلستانی به پای حضرت رقیه (س)
تمدید برگزاری «مشق ناتمام» روی پل طبیعت تهران
تکمیل لوله‌گذاری انتقال آب خلیج‌فارس به شهر کرمان
هوشمندسازی اقتصاد و گردشگری استان پیگیری می‌شود
نصب هشت سایت سیار تلفن همراه در پایانه‌های مرزی
هشدار رگبار باران پایان هفته در کرمان
اشتغال زایی بانوی لرستانی با هنر دست
توقیف خودروهای حامل اتباع غیر مجاز در آرادان
برگزاری کارگاه برخط رشد و پرورش واقعیت مجازی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حمله دشمن آمریکایی به مناطقی از هرمزگان، ۲۸ تیر ۱۴۰۵
جدول برنامه مدیریت مصرف برق ۲۹ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری
تعویض رایگان موتور‌های قدیمی کولر با موتور‌های کم مصرف جدید در خراسان جنوبی
وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی:در حمله به ایران شکست خوردیم
با کاهش مصرف برق، پشتیبان هموطنان جنوب کشور باشیم
اجرای طرح کارور‌ها در ۲۹ استان آغاز شده است
برتری پرگل انگلیس مقابل فرانسه و ایستادن در جایگاه سوم
انفجارهای شدید در بحرین، کویت، امارات و شمال عراق
تغییر راهبرد ایران در تنگه هرمز؛ نظارت ایران بیشتر می‌شود
فقط ۲ روز تا پایان مهلت استفاده از اعتبار کالابرگ باقی مانده است
فینال جام جهانی ۲۰۲۶: قهرمانی اسپانیا پس از ۱۶ سال
برگزاری امتحانات نهایی پایه دوازدهم در روز سه‌شنبه ۳۰ تیرماه
سرلشکر عبداللهی: به‌هرگونه وحشی‌گری دشمن پاسخ می‌دهیم
ادامه حملات تجاوزکاران آمریکایی به خاک ایران
تاکید وزیر نیرو بر ادامه خدمت‌رسانی پایدار و بی‌وقفه به مردم هرمزگان
تعویض رایگان موتور‌های قدیمی کولر با موتور‌های کم مصرف جدید در خراسان جنوبی  (۳ نظر)
به روزرسانی آمار تلفات آمریکایی‌ها در جنگ علیه ایران  (۳ نظر)
فواد حسین: عراق برای ورود به جنگ تحت فشار است  (۲ نظر)
با ادامه حملات آمریکا، تهاجم سنگین ایران آغاز خواهد شد  (۲ نظر)
ملت ایران دشمن وحشی را از تجاوز پشیمان می کند  (۲ نظر)
کشور‌های میزبان متجاوزان آمریکایی آماده پاسخ متناظر باشند  (۲ نظر)
اعدام دو تن از عوامل جنایات میدان شهید علیخانی اصفهان  (۲ نظر)
حمله دوباره دشمن متجاوز به زیرساخت‌های هرمزگان  (۱ نظر)
انفجار دو فروند کشتی نفتکش با عبور از مسیر مین گذاری شده تنگه هرمز  (۱ نظر)
حمله کوبنده سپاه به پایگاه آمریکا در الازرق اردن  (۱ نظر)
اعتراف آمریکا به جنایت در حمله به برج مراقبت دریایی چابهار  (۱ نظر)
سرلشکر عبداللهی: به‌هرگونه وحشی‌گری دشمن پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
ادامه حملات تجاوزکاران آمریکایی به خاک ایران  (۱ نظر)
انهدام محل نگهداری شمپادهای آمریکا در بحرین  (۱ نظر)
هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند  (۱ نظر)