• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۴۳۵۲۴
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۵ - ۱۹:۲۰
ورزشی » ساير حوزه ها

دنیامالی: ایران و بنگلادش ظرفیت‌های بزرگی برای همکاری ورزشی دارند

وزیر ورزش و جوانان در دیدار با رئیس مجلس بنگلادش با تأکید بر گسترش همکاری‌های ورزشی میان دو کشور، از ظرفیت‌های متقابل ایران و بنگلادش در رشته‌هایی همچون کریکت، کشتی، تکواندو، کبدی و ورزش زورخانه‌ای برای توسعه تعامل یاد کرد.

دنیامالی: ایران و بنگلادش ظرفیت‌های بزرگی برای همکاری ورزشی دارند
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، حافظ‌الدین احمد، رئیس مجلس بنگلادش امروز (جمعه) با حضور در وزارت ورزش و جوانان با دکتر احمد دنیامالی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

دکتر دنیامالی در این دیدار با تشکر از حضور رئیس مجلس بنگلادش در مراسم تشییع رهبر انقلاب اظهار داشت: شاید نتوان با کلمات اوج محبوبیت آیت‌الله خامنه‌ای را نشان داد. شهادت رهبر انقلاب برای همه مردم ایران بسیار ناگوار و جانسوز بود، چون ایشان نه تنها رهبر ایران بلکه برای خیلی از مردم مرجع تقلید بودند. ما روزی را می‌بینیم که به‌زودی قاتل رهبر شهید مجازات خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به کارشکنی‌های آمریکا اظهار داشت: ملت ایران به شکل عمیقی از رژیم آمریکا متنفر هستند. هر کشوری که می‌خواهد میزبانی جام جهانی را برعهده بگیرد متعهد می‌شود که شرایط برابری را برای همه کشور‌ها ایجاد کند، ولی آمریکا از همان ابتدا درباره ایران کارشکنی کرد و تا جایی که توانست سعی کرد بدترین شرایط را برای ایران ایجاد کند. آمریکایی‌ها خلاف منشور المپیک عمل کردند.

وزیر ورزش و جوانان در این دیدار با اشاره به اشتراکات دو کشور مسلمان ایران و بنگلادش اظهار داشت: بنگلادش یکی از بزرگ‌ترین کشور‌های مسلمان دنیاست و به لحاظ فرهنگی اشتراکات زیادی بین دو کشور وجود دارد و بسیار علاقه‌مند هستیم که مناسبات جدیدی بین ایران و بنگلادش در حوزه ورزش ایجاد شود.

وی گفت: یکی از رشته‌هایی که بنگلادش توفیقات زیادی در آن به دست آورده رشته کریکت است که در این زمینه می‌تواند به ایران کمک کند. ما در سیستان ظرفیت‌های خوبی برای توسعه رشته کریکت داریم که می‌توانیم از ظرفیت بنگلادش بهره بگیریم.

وی تصریح کرد: بنگلادش در چند رشته دیگر مثل اسکواش و کبدی نیز شرایط خوبی دارد و ما می‌توانیم همکاری مناسبی داشته باشیم. ایران نیز می‌تواند تجربیات خود را در رشته‌های کشتی، کاراته و تکواندو در اختیار بنگلادش قرار دهد.

دکتر دنیامالی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از اهداف ما در وزارت ورزش این است که با همکاری با کشور‌های مسلمان بتوانیم در زمینه مدال‌آوری در المپیک و بازی‌های آسیایی به یکدیگر کمک کنیم.

وزیر ورزش و جوانان همچنین خاطرنشان کرد: یکی دیگر از رشته‌های سرآمد ما، رشته زورخانه‌ای و پهلوانی است و با توجه به اینکه کشور بنگلادش در اکثر رویداد‌های ما حضور دارد، این رشته می‌تواند در بنگلادش توسعه پیدا کند. پیشنهاد می‌کنم که تفاهم‌نامه مشترکی بین دو کشور ایران و بنگلادش به امضا برسد و بتوانیم همکاری‌های مشترک داشته باشیم.

حافظ‌الدین احمد، رئیس مجلس بنگلادش نیز در این جلسه با ابراز تشکر از میزبانی وزارت ورزش و جوانان اظهار داشت: از میهمان‌نوازی دولت و مردم ایران شگفت‌زده شدم. رهبر معظم انقلاب نه تنها رهبر ایران بلکه رهبر کشور‌های مسلمان بودند.

وی افزود: من از ورزش به سیاست رسیدم و قبل از اینکه وارد سیاست شوم سال‌ها در جوانی در رشته فوتبال فعالیت می‌کردم و بازیکنان گذشته ایران از جمله حسن حبیبی، قلیچ‌خانی و ناصر حجازی را به خوبی می‌شناسم. از گذشته که فوتبال انجام می‌دادم پیگیر فوتبال ایران بودم و خوشبختانه فوتبال در ایران رشد قابل توجهی داشته است.

وی ادامه داد: ورزش در ایران به ویژه در رشته‌هایی مثل کشتی و تکواندو بسیار توسعه داشته است و افتخارات زیادی به دست آورده‌اند. همانطور که در رشته‌ای مثل کریکت می‌توانیم به ایران کمک کنیم می‌توانیم از تجربیات مربیان ایران نیز در توسعه رشته‌هایی مثل کشتی و تکواندو در بنگلادش بهره بگیریم. ورزش ایران شرایط بهتری نسبت به ورزش بنگلادش در آسیا و جهان دارد. این افتخار را داریم که هر هیأت ورزشی بخواهد به بنگلادش بیاید میزبانی کنیم.

در این جلسه سیدمحمد شروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی و محمدحسن تقی‌زاده مدیرکل دفتر امور بین‌الملل وزارت ورزش و جوانان و هیأت همراه رئیس مجلس بنگلادش حضور داشتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ادعای زلنسکی: روسیه برای حمله ی جدید آماده می شود
گزارش سی ان ان از آمادگی تهران برای مراسم تشییع تاریخی
انسجام ملت و قدرت جمهوری اسلامی؛ گذار از مصائب به سوی درخشش جهانی
مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب، انسجام بخش ملت بود
گزارش وزارت اوقاف فلسطین از اقدامات تجاوزکارانه اشغالگران در قدس
۶ صبح؛ آغاز مراسم بدرقه و تشییع پیکر مطهر امام مجاهد
بازگشت تدریجی متخصصان روس‌اتم به بوشهر
اوقات شرعی اهواز، ۱۵ تیرماه ۱۴۰۵
مهار آتش‌سوزی در «رودرونه» باشت
شمار شهدای لبنان از چهار هزار و ۳۰۰ نفر گذشت
اجرای طرح ساماندهی محور کمربندی جنوبی زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ تیر ۱۴۰۵
اعزام کاروان ۶۰۰ نفره عزاداران شهرستان مُهر برای تشییع رهبر شهید
آتش‌سوزی گسترده در ایالت ویرجینیای غربی آمریکا
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۵ به افق قم
از درمان زائران تا ادای دین به رهبر شهید؛ روایت خادمان سلامت در موکب دانشجویی
بیعت دوباره ساکنان کیش با ولایت در صد و بیست و هفتمین شب از حماسه خیابان
اختصاص ۱۶ رام قطار ویژه برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید در قم
انفجار مرگبار کامیون در مغولستان
اعزام کاروان زائران بنابی برای حضور در آیین تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران برای پدر به قامت ایستاد
اشک و دلدادگی در آیین اقامه نماز بر پیکر امام مجاهد شهید
مسیر تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در تهران
مسیر تشییع رهبر شهید از خیابان دماوند تا بزرگراه لشکری
انتصاب مجدد حجت‌الاسلام اژه‌ای به ریاست قوه‌ قضائیه
اعلام مسیرها؛ محدودیت‌های ترافیکی و تمهیدات حمل‌ونقل عمومی مراسم تشییع امام شهید
جاده بالادست آمل در آستانه افتتاح
مراسم اقامه نماز بر پیکر «آقای شهید ایران» - ۲
۹ استان عراق برای مراسم تشییع رهبر شهید تعطیل شدند
مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب در مصلی تهران
توضیح باشگاه پرسپولیس درباره انتخاب سرمربی جدید
آغاز مراسم اقامه نماز بر پیکر «آقای شهید ایران» - ۱
آمادگی ۱۲۰ هزار نیروی هلال احمر برای مراسم تشییع رهبر شهید
آیت‌الله سبحانی بر پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب نماز می‌خواند
روایت خبرنگاران از حزن و اندوه تا عزت و امید (۲)
تجمع مردم صنعا در قدردانی از ایران برای شکستن محاصره یمن  (۱۶ نظر)
تردد خودروهای مناطق آزاد خراسان رضوی در استان مانعی ندارد  (۴ نظر)
ادای احترام سران قوا و مسئولان ارشد کشور به پیکر امام شهید  (۲ نظر)
لفاظی‌های سخیف رئیس جمهور آرژانتین علیه ایران نشانه ورشکستگی اخلاقی  (۲ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۴)  (۲ نظر)
سپاه: به خطای محاسباتی دشمن پاسخی کوبنده‌تر می‌دهیم  (۲ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۳)  (۲ نظر)
توصیه‌های تغذیه‌ای برای زائران مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب  (۲ نظر)
جزییات اعمال محدودیت تردد در مناطق ۲۲گانه تهران در مراسم تشییع پیکر امام شهید  (۱ نظر)
فردا یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد  (۱ نظر)
زمان اقامه نماز بر پیکر مطهر آقای شهید ایران مشخص شد  (۱ نظر)
پیکر داماد رهبر شهید انقلاب امروز تشییع می‌شود  (۱ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۲)  (۱ نظر)
آغاز پویش معنوی «بدرقه آقای شهید ایران»  (۱ نظر)
وداع فرماندهان ارشد نیرو‌های مسلح با فرمانده شهید کل قوا  (۱ نظر)