• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۴۲۵۰۹
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۵ - ۱۶:۰۸
سیاسی » مجلس

رهبر شهید همواره بر تفکیک یهودیت از صهیونیسم تأکید داشتند

نماینده کلیمیان در مجلس شورای اسلامی گفت: رهبر شهید انقلاب همواره بر تفکیک یهودیت از صهیونیسم تأکید داشتند و نگاه حمایتی رهبر شهید نسبت به اقلیت‌های دینی سرمایه‌ای ماندگار است.

هبر شهید همواره بر تفکیک یهودیت از صهیونیسم تأکید داشتند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، همایون سامه‌یح نجف‌آبادی، نماینده کلیمیان ایران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به حضور جامعه کلیمیان و دیگر اقلیت‌های دینی در مراسم تشییع و بدرقه رهبر شهید، گفت: با هماهنگی‌های انجام‌شده میان مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و نمایندگان جوامع اقلیت‌های دینی، تلاش کردیم در تمامی برنامه‌های مرتبط با مراسم تشییع و بدرقه رهبر شهید انقلاب اسلامی حضور داشته باشیم و خوشبختانه این امکان فراهم شده است.

وی افزود: با وجود اینکه در برخی از برنامه‌ها دیپلمات‌های خارجی دعوت شده‌اند، نمایندگان اقلیت‌های دینی کشور نیز در کنار شخصیت‌های سیاسی، مذهبی و هیأت‌های خارجی در مراسم وداع و اجلاس پیش‌بینی‌شده حضور خواهند داشت. همچنین برای مراسم دعوت‌نامه رسمی به دست ما رسیده و امیدواریم در آن مراسم نیز در کنار سایر اقشار مردم حضور پیدا کنیم. لطف، حمایت و نگاه پدرانه رهبر شهید نسبت به همه اقلیت‌های دینی، به‌ویژه جامعه کلیمیان، همواره برای ما ارزشمند و امیدبخش بوده است.

 با وجود حساسیت‌هایی که نسبت به جامعه کلیمیان وجود دارد، به‌ویژه پس از جنگ ۱۲ روزه و برخی سوءبرداشت‌هایی که در میان عده‌ای ایجاد شده بود، ایشان همواره بر رعایت حقوق شهروندی و حفظ کرامت اقلیت‌های دینی تأکید داشتند.

سامه‌یح نجف آبادی ادامه داد: همان‌گونه که بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) همواره میان یهودیان ایران و جریان صهیونیسم تفاوت قائل بودند، رهبر شهید نیز همین مسیر را ادامه دادند و اجازه ندادند نگاه‌های نادرست نسبت به جامعه کلیمیان در کشور شکل بگیرد یا گسترش پیدا کند. در سال‌های ابتدایی پس از پیروزی انقلاب، به دلیل فضای انقلابی کشور، برخی افراد میان یهودیان و صهیونیست‌ها تفاوتی قائل نمی‌شدند و همین مسئله مشکلاتی را برای جامعه کلیمیان ایجاد کرده بود.

 در آن مقطع با پیگیری مسئولان سیاسی و مذهبی، موضوع به اطلاع حضرت امام خمینی (ره) رسید و ایشان با مواضع صریح خود این سوءبرداشت‌ها را برطرف کردند.

وی افزود: همین نگاه در دوران رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای نیز ادامه یافت و حتی دستورالعمل‌هایی برای رعایت حقوق اقلیت‌های دینی در دستگاه‌های مختلف صادر شد. در سال‌های گذشته نیز نهاد‌های مختلف از جمله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، شهرداری تهران و سایر دستگاه‌ها بار‌ها مراسم تکریم خانواده‌های شهدای اقلیت‌های دینی را برگزار کردند که نشان‌دهنده این نگاه احترام‌آمیز بود.

 حدود ۱۲ سال پیش که مسئولیت انجمن کلیمیان ایران را بر عهده داشتم، در مورد برخی تبلیغات رسانه‌ای که میان یهودیت و صهیونیسم تفاوتی قائل نمی‌شد، نامه‌ای به رهبر شهید ارسال کردم و تنها دو روز بعد، ایشان در دیدار با دست‌اندرکاران برگزاری مراسم روز قدس، به‌صراحت تأکید کردند که نباید یهودیت با صهیونیسم یکی دانسته شود و فرمودند هرچه فریاد دارید بر سر صهیونیست‌ها بکشید، نه بر سر یهودیان. این موضع برای جامعه کلیمیان ایران بسیار ارزشمند و ماندگار بود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: متأسفانه در روز‌های اخیر نیز بار دیگر برخی اظهارات و برنامه‌های رسانه‌ای موجب نگرانی جامعه کلیمیان شده بود که در همین ارتباط نامه‌ای به حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای رهبر انقلاب ارسال کردم و خوشبختانه پس از آن، این موارد به شکل محسوسی کاهش یافت و در رسانه‌ها و شعار‌های رسمی، این تفکیک بیشتر مورد توجه قرار گرفت. 

جامعه کلیمیان ایران همواره خود را بخشی از ملت ایران می‌داند، گفت: میزان رضایت جامعه کلیمیان از زندگی در جمهوری اسلامی ایران بسیار بالاست و همه ما خود را در غم از دست دادن رهبر شهید شریک ملت ایران می‌دانیم؛ امیدواریم در سایه رهبری حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای نیز این مسیر احترام، همزیستی و همدلی میان همه اقشار و ادیان کشور با قوت ادامه یابد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
والیبال ساحلی قهرمانی جهان؛ صعود تیم نوجوانان ایران به مرحله حذفی
حساسیت روسیه به اقدام ترکیه در فروش «اس - ۴۰۰»
افزایش شمار قربانیان زلزله ونزوئلا
مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در مرکز اسلامی مسکو
رایزنی تلفنی بن سلمان و ترامپ درباره ایران و مذاکرات
سناتور آمریکایی: راه پایان جنگ اوکراین از پکن می‌گذرد
وقوع انفجار مهیب در استان ادلب سوریه
هیلاری کلینتون: نظام انتخاباتی آمریکا متعلق به دوران برده‌داری است!
تحریم های آمریکا علیه روسیه تشدید می شود
برگزاری آیین گرامیداشت رهبر شهید انقلاب در نیکاراگوئه
بیانیه مقاومت عراق در خصوص حفظ سلاح و تقویت توان نظامی
کوبا دوباره در خاموشی رفت
برنامه پرواز‌های فرودگاه و حرکت شناور‌های بندرگاه کیش، ۲۰ تیر
اسپانیا با غلبه بر بلژیک حریف فرانسه در نیمه نهایی جام جهانی شد
هشدار ایران به آمریکا؛ نقض تعهدات با اقدام متقابل روبه‌رو خواهد شد
بزرگداشت قائد شهید امت از سوی مقام معظم رهبری در قم
هر مسئول وفادار به امام شهید باید انتقام را اولویت بداند
اعلام دوباره مخالفت حزب‌الله لبنان با توافق و مذاکره با رژیم اسرائیل
تشییع و خاکسپاری شهیدان عموری و توکلی زاده در گلزار شهدای اهواز
راهیابی وفایی به جمع ۸ نفر برتر لیگ قهرمانی اسنوکر ۲۰۲۶
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادعا‌های جدید سنتکام درباره تنگه هرمز
مراسم گرامیداشت رهبر شهید انقلاب در قم برگزار می‌شود
برنامه‌ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش عرضه و مصرف گوشت قرمز
رواق دارالذکر حرم رضوی، آرامگاه ابدی رهبر شهید انقلاب
دو کشته در درگیری شخصی مسلحانه در منطقه سرافرازان مشهد
پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی آرام گرفت
دوران جدیدی با راهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای آغاز کرده‌ایم
فیلمی از مزار مطهر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر
فردا؛ کالابرگ تیرماه برای کد‌های ملی ۳، ۴، ۵ و ۶ شارژ می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۹ تیر ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۹ تیر ۱۴۰۵ به افق قم
ذوالقدر: در حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد
حمله به ایران حین مراسم تشییع؛ اوج سقوط اخلاقی ترامپ بود
بیروت مذاکرات را به عقب‌نشینی اسرائیل از لبنان گره زده است
مراسم تشییع پیکر "قائد شهید امت" در مشهد _ ۶
قرارگاه خاتم: به مبدا پشتیبانی ارتش آمریکا حمله می‌کنیم  (۱۷ نظر)
ترامپ: یادداشت تفاهم تمام شد، قصد ندارم با ایران تعامل کنم  (۱۶ نظر)
سپاه: به ۸۵ نقطه از تاسیسات مهم نظامی آمریکا حمله کردیم  (۴ نظر)
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع  (۳ نظر)
قم، یکپارچه در سوگ و حماسه؛ بدرقه باشکوه امام مجاهد  (۲ نظر)
دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی ۱۴۰۵  (۲ نظر)
تغییر غیرمنتظره هواپیمای ترامپ در بازگشت از ترکیه  (۲ نظر)
جزئیات حملات هوایی امروز رژیم تروریستی آمریکا به مناطقی از خوزستان  (۲ نظر)
حملات رژیم جنایتکار آمریکا به چندنقطه در سیستان‌وبلوچستان  (۲ نظر)
سلامت، امنیت و آرامش؛ اولویت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در برگزاری امتحانات نهایی  (۱ نظر)
حمله موشکی دشمن آمریکایی به زیرساخت‌های ریلی کشور  (۱ نظر)
حمله سپاه به زیرساخت‌ها و تأسیسات مهم پایگاه‌های آمریکایی  (۱ نظر)
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در حرم مطهر رضوی  (۱ نظر)
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)  (۱ نظر)
بیانیه وزارت‌خارجه درباره نقض تفاهم‌نامه اسلام‌آباد توسط آمریکا  (۱ نظر)