• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۲۲۲۱۲
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۲:۴۵
زنجان » اقتصادی

آغاز تعریض و اصلاح مسیر زنجان - قره پشتلو

طرح تعریض، بهسازی و اصلاح نقاط حادثه خیز مسیر زنجان - قره پشتلو با بیش از ۱۵۴ میلیارد تومان اعتبار با حضور مسوولان استانی و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی کلنگ زنی و آغاز شد.

آغاز تعریض و اصلاح مسیر زنجان - قره پشتلو

طرح تعریض، بهسازی و اصلاح نقاط حادثه خیز مسیر زنجان - قره پشتلو با بیش از ۱۵۴ میلیارد تومان اعتبار با حضور مسوولان استانی و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی کلنگ زنی و آغاز شد.

با توجه به حادثه خیز بودن این محور همه ساله تعدادی از مسافران و هم استانی ها جان خود را بر اثر تصادفات در این مسیر از دست می دادند و همین مساله موجب شد پس از سال ها فراز و نشیب و پیگیری، طرح تعریض و بهسازی آن آغاز شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان در مراسم کلنگ زنی این طرح با بیان اینکه خدمت‌رسانی به مردم در سایه شرایط ویژه کشور ادامه دارد، گفت: هم اکنون دفاع ملی و مقدس را در برابر جنگ‌افروزان جهانی (آمریکا و اسرائیل) شاهد هستیم.

مسعود بیات منش افزود: کلنگ‌زنی این پروژه در چنین ایام ویژه‌ای، نشان‌دهنده این حقیقت است که دولت چهاردهم به رغم درگیری و مواجهه با تهدیدات خارجی، هرگز از اولویت اصلی خود یعنی خدمتگزاری، اجرای پروژه‌های عمرانی و توسعه زیرساخت‌های استان غافل نشده است.

وی با تشریح جزئیات فنی و دلایل توجیهی احداث پروژه راهسازی در استان، گفت: این تحلیل بر سه محور اصلی استوار است که این پروژه در فاز نخست، شهر زنجان را به مرکز بخش و شهر «ارمغان‌خانه» متصل می‌کند.

بیات منش به موضوع مهم وضعیت ترافیکی و ایمنی پروژه اشاره کرد و افزود: مسیر فعلی، یکی از پرترددترین و در عین حال پرحادثه‌ترین محورهای مواصلاتی منطقه است و جاده فعلی در سطح «جاده فرعی درجه دو» تعریف شده که با توجه به حجم ترافیک، دیگر پاسخگوی نیازها نیست و ارتقای آن به «راه اصلی» یک ضرورت فنی و ایمنی محسوب می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان با بیان اینکه به دلیل پتانسیل‌های گردشگری منطقه تعریف این مسیر اهمیت زیادی دارد، ادامه داد: این پروژه با هدف حمایت از توسعه بخش «قره‌پشتلو» و بهره‌برداری از ظرفیت‌های گردشگری آن طراحی شده است.

به گفته وی، این محور نقش کلیدی در شبکه حمل‌ونقل شمال‌غرب کشور ایفا می‌کند؛ چرا که استان زنجان را به استان‌های اردبیل و آذربایجان شرقی متصل می‌سازد.

وی با بیان اینکه این امر نشان‌دهنده نگاه فرامنطقه‌ای به این پروژه است، خاطر نشان کرد:اعتبارات لازم برای این پروژه تخصیص یافته و تامین شده است و طرح با سرعت اجرایی بالا پیش خواهد رفت.

بیات منش با بیان اینکه پیامدهای مثبت این سرمایه‌گذاری در دو سطح کلان و محلی است، افزود: کاهش چشمگیر تصادفات جاده‌ای و افزایش ضریب امنیت سفر برای مردم و همچنین فراهم‌سازی بستر لازم برای توسعه اقتصادی، گردشگری و خدمات در منطقه را به دنبال خواهد داشت.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان زنجان نیز در این مراسم با بیان اینکه این پروژه با اخذ مجوزهای لازم و نظر مثبت سازمان راهداری آغاز شده است، گفت: پیش از شروع عملیات اجرایی، اقدامات زیربنایی شامل مطالعات محوری، فرایند پدافندی و مطالعات ایمنی آن صورت گرفته است.

اصغر اسماعیلی افزود:اگرچه زمان‌بندی اولیه پروژه به دلیل شرایط خاص کشور و محدودیت‌های حاکم با تأخیر مواجه شد، اما در نهایت با مدیریت شرایط، عملیات اجرایی در زمان فعلی کلید خورد.

وی با تاکید بر اینکه نکته کلیدی در رعایت کیفیت فنی و مدیریت اجرایی طرح، انتخاب پیمانکار است، گفت: این پروژه توسط یکی از پیمانکاران ممتاز و درجه‌یک کشوری در حال اجراست که این امر، کیفیت مطلوب و استاندارد در اجرای طرح را نوید می دهد.

اسماعیلی افزود: یکی از چالش‌های اصلی این پروژه، اجرای عملیات در «محورهای فعال» است؛ یعنی پروژه در کنار جریان عادی ترافیک انجام می‌شود و این موضوع حساسیت کار را بالا می برد و نیازمند دقت مضاعف برای جلوگیری از تداخل عملیات عمرانی با تردد خودروهاست.

وی با تاکید بر اینکه پروژه با رویکردی جدی و به دور از هیاهوی تبلیغاتی پیش می‌رود تا تمرکز بر خروجی نهایی حفظ شود، گفت: اجرای این پروژه تنها یک فعالیت عمرانی نیست، بلکه به مثابه ادای سهم دولت در خدمت به مردم در شرایط سخت کشور است.

اسماعیلی افزود: این نگاه، پروژه را از یک فعالیت صرفاً فنی به یک اقدام راهبردی و ارزشی تبدیل کرده که هدف آن حفظ خدمت‌رسانی به مردم در شرایط بحرانی است.

وی با قدردانی از همت مسوولان و نمایندگان زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی گفت:این موضوع نشان‌دهنده یک همگرایی مدیریتی در سطوح مختلف است که برای پیشبرد پروژه در شرایط دشوار کنونی ضروری بود.

اسماعیلی با بیان اینکه بهسازی محور مطالبه چند ساله مردم منطقه بود، افزود: کل محور قره پشتلو ۷۰ کیلومتر است که با توجه به حجم بالای کار و لزوم تأمین تدریجی اعتبار، پروژه به صورت فاز به فاز اجرا خواهد شد.

وی یادآور شد: در فاز نخست، مسیر از تقاطع پالتو که تاکنون دو بانده شده، تا محدوده ارمغان‌خانه به طول حدود ۱۸ کیلومتر ادامه می یابد و اجرای حدود ۱۰ کیلومتر نخست به عنوان قطعه اول در اولویت قرار دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کتاب «پس از پنجاه سال»؛ تحلیل ریشه‌های تاریخی قیام عاشورا
رصد و سازماندهی جانفدایان در استان مرکزی
آزمایش و بازرسی برای ارتقای کیفیت صنایع غذایی و کشاورزی
نشست هنرمندان صنایع‌دستی با استاندار
برنامه ریزی برای حضور پر شور مردم فارس در مراسم بدرقه امام شهید امت
قالیباف: تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم
پویش سلامت روانی
تشکیل ۹۲ پرونده مرتبط با جنگ اخیر در زنجان
ضرورت تامین اعتبار برای طرح‌های آب و فاضلاب و برق مساکن ملی مراغه 
ضرورت امروز کشور، یک‌صدایی است
پویش نقش من در مصرف بهینه
بهره برداری از زیرگذر ارتباطی شرق به غرب شیراز
تشییع پیکر شهید جنگ رمضان در بروجرد
خدمت بیش از ۱۴۰۰ گروه جهادی به آسیب دیدگان جنگ اخیر
گردهمایی اساتید دانشگاه های مختلف فارس در شیراز
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی گلستان درباره بررسی موارد بروز علائم گوارشی در شهرستان رامیان
عزای حسینی در کهگیلویه و بویراحمد
توزیع ۲۰ هزار جفت کفش میان دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار
طرح نابودی مقاومت و حزب الله شکست خورد
چهاردهمین سوگواره احلی من العسل در کردستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرمانده قرارگاه خاتم‌: شهید پاکپور معمار تحولات عملیاتی بود
قطعی سامانه اینترنتی برخی بانک‌ها و بلوکه شدن پول مردم
یارانه خرداد ماه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
نتایج وام ۷۵ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد
قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: تنگه هرمز بسته خواهد شد
واکنش صداوسیما به اظهارات یک نماینده مجلس در شبکه خبر
جام جهانی ۲۰۲۶، ترکیه حذف شد
آزادسازی پنج هزار مترمربع زمین کشاورزی در لرستان
واکنش بقایی به نفاق و ریاکاری وزیر خارجه فرانسه
تسریع در عملیات بازسازی آزادراه شمالی کرج
ایران خودرو: دوباره گران می‌کنیم
ثبت نام كاردانی به کارشناسی ناپيوسته ۱۴۰۵ تا ، ۵ تير تمدید شد
مذاکرات چهارجانبه ایران ، آمریکا ، قطر ، پاکستان
صورت حساب‌های کاغذی از ابتدای تیر حذف می‌شوند
وزارت اطلاعات: بازداشت ۳ سرکرده اصلی کودتای دی در ایلام
قطعی سامانه اینترنتی برخی بانک‌ها و بلوکه شدن پول مردم  (۲۱ نظر)
فرمانده قرارگاه خاتم‌: شهید پاکپور معمار تحولات عملیاتی بود  (۹ نظر)
یارانه خرداد ماه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد  (۶ نظر)
پرواز پراید بر فراز بام یک منزل مسکونی  (۴ نظر)
نتایج وام ۷۵ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد  (۲ نظر)
قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: تنگه هرمز بسته خواهد شد  (۲ نظر)
واریز حقوق خرداد بازنشستگان کشوری آغاز شد  (۲ نظر)
کاهش اندک قیمت ۳ محصول ایران‌خودرو با اصلاحات وزارت صمت  (۱ نظر)
واکنش بقایی به نفاق و ریاکاری وزیر خارجه فرانسه  (۱ نظر)
مذاکرات آینده به معنای پذیرش نظر دشمن نخواهد بود  (۱ نظر)
مراسم شیرخوارگان حسینی (ع) ماه محرم ۱۴۰۵ _ استان‌ها ۳  (۱ نظر)
ابوترابی‌فرد: هیئت حاکمه آمریکا به هیچ‌وجه قابل اعتماد نیست  (۱ نظر)
ترخیص مواد اولیه تولید داروی دیابتی با ورود دادستانی تهران  (۱ نظر)
عمارت کلاه‌فرنگی باغشمال میعادگاه فرهنگی مردم تبریز می‌شود  (۱ نظر)
ورود هیئت مذاکره کننده ایران به سوئیس  (۱ نظر)