• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۲۱۰۷۲
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۱۴
زنجان » اجتماعی

استاندار زنجان: دانشگاه ملی مهارت از استاندارد‌های آموزشی عقب است

استاندار زنجان گفت:دانشگاه ملی مهارت استان با عقب‌ماندگی تاریخی مواجه است و فاصله معناداری میان شاخص‌های این دانشگاه در نسبت استاد به دانشجو، فضای آموزشی، سرانه پژوهشی و اداری با استانداردهای آموزش عالی کشور وجود دارد.

استاندار زنجان: دانشگاه ملی مهارت از استاندارد‌های آموزشی عقب است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز زنجان؛ سید محسن صادقی روز چهارشنبه در بازدید از بخش‌های مختلف دانشگاه و در نشست با کارکنان دانشگاه با اشاره به فرسودگی زیرساخت‌های این دانشگاه، افزود: میانگین پیشرفت فیزیکی پروژه‌های نیمه‌تمام دانشگاه ۴۷ درصد است و عمر برخی ساختمان‌های آن به ۶۰ سال می‌رسد که عملا ناکارآمد هستند.

استاندار زنجان با اشاره به نظام اداره مدرسه‌ای این دانشگاه، افزود: دانشگاه به رغم داشتن دانشجو، با ساختار و شاخص‌های یک «دانشگاه واقعی» فاصله دارد و صرفا در حال انجام کار‌های بزرگ با ظرفیت‌های محدود است.

وی یکی از چالش‌های مهم دانشگاه را ضعف تعامل با صنعت عنوان کرد و گفت: ارتباط دانشگاه با صنعت بسیار ضعیف (زیر هفت درصد) است که نشان‌دهنده منطبق نبودن آموزش‌های نظری با نیاز‌های واقعی بازار کار است.

صادقی به فلسفه وجودی و مأموریت جدید دانشگاه اشاره کرد و افزود: توسعه، بیش از منابع مالی به سرمایه انسانی ماهر، خلاق و منضبط وابسته است.

وی با تاکید بر اینکه دانشگاه نباید صرفا برگزارکننده دوره‌های آموزشی باشد بلکه باید به طراح و راهبر نظام مهارتی استان تبدیل شود، گفت: دانشگاه باید با رویکردی منعطف و آینده‌نگر، نیاز‌های پنج سال آینده اقتصاد استان را شناسایی و برنامه‌های آموزشی خود را با آن هم‌راستا کند.

استاندار زنجان با تأکید بر مهارت‌های حرفه‌ای، نظم، مسئولیت‌پذیری، اخلاق حرفه‌ای و کار تیمی به عنوان مکمل‌های ضروری مهارت‌های فنی، گفت: برای خروج از وضعیت موجود، راهکار‌های مشخصی پیشنهاد می‌شود که می‌توان آنها را مد نظر قرار داد.

صادقی به لزوم تغییر در مدل جذب مدرس این واحد دانشگاهی اشاره کرد و افزود: عبور از انحصار اساتید آکادمیک و استفاده از «مدل استاد - شاگردی» با بهره‌گیری از خبرگان صنعت شامل افراد با تجربه در صنعت برای انتقال تجربه مد نظر قرار گیرد.

استاندار زنجان به موضوع دیپلماسی مهارت اشاره کرد و گفت: طبق نیاز بازار جهانی کار به نیروی ماهر در سال ۲۰۲۶، احصا نیاز‌های مهارتی با همکاری دانشگاه‌ها و نمایندگی وزارت خارجه می‌تواند ثمر بخش باشد.

وی گفت: برای رفع مشکلات دانشگاه استفاده از ظرفیت مولدسازی دارایی‌ها و جذب اعتبارات ملی از طریق رایزنی با وزارت علوم و نمایندگان مجلس می‌تواند مورد توجه باشد.

صادقی به لزوم بازنگری در زیرساخت‌های این واحد دانشگاهی اشاره کرد و افزود: تشکیل کمیته‌ای برای تعیین تکلیف ساختمان‌های فرسوده و شناسایی زمین‌ها یا ساختمان‌های دولتی جایگزین انجام خواهد شد.

وی به محور‌های تحول‌آفرین برای ایجاد جهش در دانشگاه اشاره و اولویت‌های سه‌گانه‌ای را تعیین کرد و گفت: تأمین فضای آموزشی، کارگاهی و خوابگاهی استاندارد، انطباق رشته‌ها با نیاز‌های صنعت استان و بازنگری در رشته‌های مبتنی بر فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و تقویت روحیه کارآفرینی در دانشجویان برای تبدیل شدن به خالق فرصت‌های شغلی به جای صرفا جوینده کار در اولویت قرار گیرد.

استاندار زنجان تاکید کرد: تداوم وضعیت فعلی حلال چالش‌ها نیست و دانشگاه باید با انسجام داخلی و همکاری با استانداری از وضعیت اداره مدرسه‌ای به سمت یک الگوی پیشرو در اقتصاد مهارتی حرکت کند.

وی اضافه کرد: این تحول نه تنها به اشتغالزایی و تولید ثروت در استان کمک می‌کند بلکه می‌تواند زنجان را به قطب تربیت نیروی انسانی ماهر در سطح ملی و بین‌المللی تبدیل کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
توزیع بیش از ۸۰۰ تن کالای اساسی با تخفیف ۱۰ درصدی بین هیئت‌های مذهبی در گیلان
تقویت جایگاه اجتماعی و حرفه‌ای پرستاران ضروری است
برگزاری مراسم‌های بزرگداشت و وداع با رهبر شهید در لرستان
همکاری سازمان حج و زیارت و بانک ملت برای خدمت به زائران
برگراری رقابت جهانی رباتیک و هوش مصنوعی جهانی در ایران
کشف محموله سوخت قاچاق در میامی
بررسی تمهیدات نهایی برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین
پایگاه‌های بسیج اردبیل برای شرکت در تشییع رهبر شهید نام‌نویسی می‌کنند
تنش بین ترکیه و رژیم صهیونیستی
مبارزه با بیماری‌های دامی در بیش از ۳ میلیون رأس دام خراسان شمالی
فرار مغرب از شکست مقابل هلند در جام جهانی ۲۰۲۶
حضور گسترده مردم ولایتمدار شهریار در شب یکصد و بیست‌ویکم
صد و بیست‌ و یکمین اجتماع شبانه مردم پردیس
خدمت رسانی ۲۳ مجتمع خدماتی رفاهی خراسان جنوبی به زائران مراسم بدرقه رهبر شهید
قرار شب ۱۲۱ مردم شهرستان دماوند
آغاز فعالیت ادارات و دستگاه‌های اجرایی شهرستان کرمان با دوساعت تاخیر
افزایش مقاومت قطعات پلاستیکی سخت با فناوری نانو
­سعید اخباری: سلام فوتبال یزد به آسیا
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۹ تیر
تشدید فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات شمالی و شمال‌شرق کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
همایش بین‌المللی شاهنامه، شاه اثر ماندگار، در تاجیکستان برگزار شد
درگذشت معاون سیاسی ندسا براثر سانحه رانندگی
ابلاغیه جدید وزارت کار از تعطیلی بخش خصوصی در ایام وداع و تشییع پیکر رهبر فقید انقلاب
مهر و موم مطب مامایی متخلف در یزد
توسعه کنتور‌های هوشمند گاز و آغاز نصب در منازل
نام وکلای رژیم صهیونی در فهرست کمیته مجازات
دعوت از آحاد مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید
«امتحانات نهایی» دانش‌آموزان المپیاد‌های بین‌المللی «داخلی» برگزار می‌شود
امیر سرتیپ شیخ: قدرت ایران دشمن را به میز مذاکره کشاند
برنی سندرز: ترامپ هزاران بی گناه را در ایران کشت
هیچ نشست مذاکراتی در هیچ سطحی با آمریکا نداریم
دفاع عمان از اخذ هزینه های ترانزیت در تنگه هرمز
اژه‌ای: نکات و فرمان های رهبر انقلاب باید عملیاتی شوند
محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب از نرم‌افزار‌های مسیریاب اعلام می‌شود
هشدار حزب‌الله به رژیم صهیونی: حق دفاع محفوظ است
بیانیه جمعی از اعضای مجلس خبرگان درباره تحولات اخیر و مذاکرات  (۳ نظر)
مردم زمان طولانی را برای ماندن در تهران انتخاب نکنند  (۲ نظر)
به‌کارگیری نیرو‌های حق‌التدریس در طرح‌های حامی و تقویت مدارس  (۲ نظر)
ایران از جام جهانی ۲۰۲۶ کنار رفت  (۱ نظر)
فرماندهی ندسا خطاب به آمریکا: جهنم را تجربه خواهید کرد  (۱ نظر)
تجهیزات پیشرفته‌ای به ارتش الحاق می‌شود  (۱ نظر)
پرداخت مستقیم یارانه غذا از ترم آینده به دانشجویان  (۱ نظر)
ادامه وقفه در بخشی از خدمات بانک‌های ملی و صادرات  (۱ نظر)
قوه قضائیه، جایگاهی کم‌نظیر برای اصلاح روند امور دارد  (۱ نظر)
الحاق ۶۲ هکتار زمین به خرمشهر برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن  (۱ نظر)
سردار کرمی: پاسخ سریع به تجاوز دشمن، طراحی هوشمندانه شهید پاکپور بود  (۱ نظر)
آمادگی دستگاه‌های حاکمیتی برای آیین وداع و تشییع امام شهید انقلاب  (۱ نظر)
ثبت‌نام مرحله سوم طرح مسکن استیجاری زوج‌های جوان در سه استان  (۱ نظر)
۹ تیر ماه؛ آغاز نام نویسی مراسم پیاده روی اربعین در هرمزگان  (۱ نظر)
کسب نخستین طلای تاریخ کاراته وان ایران توسط کاتارو خوزستانی  (۱ نظر)