• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۷۵۱۸
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۶
سیاسی » امنیتی و دفاعی
محمدرضا مردانی:

روح مقاومت در دانشگاه‌ها باید زنده بماند

مسئول سازمان بسیج اساتید کشور با اشاره به تحولات اخیر در برخی دانشگاه‌ها تأکید کرد که حفظ شأن علمی دانشگاه در گروی صیانت همزمان از آزادی بیان و اقتدار قانون است.

روح مقاومت در دانشگاه‌ها باید زنده بماند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «محمدرضا مردانی» مسئول سازمان بسیج اساتید کشور در واکنش به حوادث اخیر در دانشگاه‌های کشور طی سخنانی اظهار داشت: دانشگاه قلب تپنده پیشرفت کشور و محیط تربیت انسان در تراز انقلاب اسلامی است. اگر این فضا دچار هیجان‌های هدایت‌شده و رفتار‌های ساختارشکنانه شود، نخستین خسارت متوجه خود دانشجویان و جریان علم خواهد بود.

وی افزود: تفکیک میان اعتراض قانونی و آشوب یک اصل روشن حقوقی است. اعتراض در چارچوب قانون و اخلاق دانشگاهی، نشانه پویایی محیط علمی است؛ اما تخریب، فحاشی، درگیری و حمل سلاح سرد با ماهیت دانشگاه ناسازگار است.

مسئول سازمان بسیج اساتید کشور تصریح کرد: هیچ جایگاهی، حتی عنوان دانشجو، مصونیت در برابر قانون ایجاد نمی‌کند. دانشگاه محل تضارب آراست، نه صحنه زورآزمایی خیابانی. اگر امنیت روانی کلاس درس مخدوش شود، مسیر تولید علم آسیب می‌بیند.

وی در ادامه گفت: سرمایه‌های نمادین دینی، ملی و انقلابی و هویت ملی از قبیل پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران متعلق به همه ملت بزرگ ایران است. بی‌حرمتی به این نماد‌ها صرفاً یک رفتار اعتراضی تلقی نمی‌شود، بلکه تعرض به حافظه تاریخی و غرور جمعی ملت است. جامعه دانشگاهی باید در پاسداشت این سرمایه‌ها پیشگام باشد. کسانی که این اقدامات شنیع را انجام داده‌اند نیز باید پاسخگوی رفتار خود باشند.

مردانی با اشاره به نقش دانشگاه در تبیین مسائل اساسی کشور، بیان کرد: دانشگاه بهترین بستر برای طرح نقدها، پاسخ به شبهات و گفت‌وگوی منطقی است. ادامه فعالیت‌های علمی با مدیریت هیجان‌ها امکان‌پذیر است. اما گویا دشمنان ملت ایران از جریان داشتن علم هراس دارند و هر تلاشی برای وقفه در حرکت علمی کشور انجام می‌دهند.

وی با بیان اینکه در دهه‌های گذشته ترور دانشمندان، تلاش برای ایجاد تنش در دانشگاه، جنگ ۱۲ روزه و شهادت نخبگان علمی و نظامی نشان داد ایران مقتدر و پیشرو تحمل نخواهد شد، گفت: ملت ایران همواره این رویکرد دشمن را به شکست کشانده‌اند.

مسئول سازمان بسیج اساتید کشور با تأکید بر جایگاه تاریخی جنبش دانشجویی اظهار داشت: روح مقاومت و صیانت از آرمان‌های انقلاب باید در فضای دانشگاه زنده بماند. آرمان‌گرایی دانشجویی، اگر در مسیر صحیح هدایت شود، به دستیابی به آرمان‌ها منتهی خواهد شد. دانشگاه همواره خاستگاه حرکت‌های اصیل و پیشرو بوده است.

وی افزود: امروز دانشجویان عزیز باید بدانند دشمن به دنبال اختلاف‌افکنی است و می‌خواهد اهداف و نیات شوم خود را از مسیر اخلال در دسترسی کشور به علوم جدید و پیشرفت علمی بویژه دانش هسته‌ای دنبال کند. شعار دانشجویان امروز باید همان شعار شهدای ۱۶ آذر و شهدای دفاع مقدس و جنگ ۱۲ روزه باشد؛ شعاری مبتنی بر استقلال، عزت و پیشرفت کشور.

مردانی در ادامه تصریح کرد: مطالبات دانشجویی باید متوجه مسائل کلان نظام اسلامی باشد؛ حمایت از جبهه مقاومت، استکبارستیزی و مقابله با توطئه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ملت بزرگ ایران از جمله محور‌هایی است که می‌تواند جهت‌گیری صحیح حرکت‌های دانشجویی را شکل دهد.

وی در پایان تأکید کرد: از استادان و دانشجویان متعهد و مسئولیت‌پذیر که با حفظ آرامش و رفتار مدنی از هویت علمی دانشگاه صیانت کردند قدردانی می‌کنیم. دانشگاه باید کانون امید، عقلانیت و پیشرفت بماند؛ نه عرصه آشوب و التهاب.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتصاب بخشداران جدید مرکزی و سیمینه بوکان
دعوت دو ووشوکار خوزستانی به اردوی تیم ملی کشورمان
 آذربایجان‌غربی سومین استان کشور در حجم خدمات تخصصی دامپزشکی
توقیف سواری سمند با ۱۰ هزار و ۳۰۰ عدد انواع قرص غیر مجاز در نهبندان
اجرای طرح هم سفره در توکهور و هشتبندی
تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای برگزاری همایش سرمایه‌گذاری استان مرکزی
توزیع ۲۰۰ بسته معیشتی در برخوار
جمع آوری روزانه ۱۱۰ میلیون فوت‌مکعب گاز با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی
آماده‌سازی سایت ۴۵ هکتاری نهضت ملی مسکن در گلمان
نام نویسی ۷ هزار نفر در استان همدان برای زمین فرزندآوری و جوانی جمعیت
افزایش ۱۴.۸ درصدی اهدای خون در زنجان
فاصله نرخ ارز از تعادل، محصول ریسک‌های سیاسی و رشد بالای نقدینگی است
افزایش اعتبار گواهینامه‌های استاندارد منوط به تعهد کیفی خودروسازان
تقدیر از ۱۲۰ برگزیده طرح «همیار گاز» در آذربایجان‌غربی
توزیع ۵۲۴ بسته معیشتی بین بیماران و نیازمندان در دزفول
پذیرش مقاله پژوهشی کارمند شرکت گاز آذربایجان‌غربی در کنفرانس بین‌المللی مهندسی مکانیک آلمان
اعتراض ایران به هلند به علت قاچاق اقلام ممنوعه به ایران از سوی دیپلمات هلندی
خانه‌تکانی با چاشنی صرفه‌جویی؛ آب را هدر ندهیم
برخورد قاطع با عرضه نهال غیرمجاز
افتتاح نمایشگاه علوم قرآنی ویژه ماه مبارک رمضان در بوکان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
ایرانیان کارکرد رُعب‌افکنی آمریکایی‌ها را مختل کرده‌اند
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد
تخلفات رانندگی در سفر‌های نوروزی پر هزینه‌تر شد
آغاز فیلمبرداری کوچه ۶ متری در البرز
قالیباف خطاب به آمریکایی‌ها: همه گزینه‌ها روی میز است
ترامپ ترجیح می‌دهد بحران با ایران از راه دیپلماتیک حل‌ شود
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ
پیش بینی ورودسامانه بارشی جدید و کاهش دما در آذربایجان غربی
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز
کشتی آزاد رده بندی اتحادیه جهانی؛ معرفی حریفان نمایندگان ایران
تجلیل از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۵ نظر)
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۳ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
اعلام محل‌های مجاز تخلیه نخاله در ارومیه  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های صنعت برق در ۳ استان کشور  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)