پخش زنده
امروز: -
رییس مرکز بهداشت دزفول گفت: باتلاش تیم پزشکی مرکز خدمات جامع سلامت شهدای سردشت این شهرستان، بیمار دچار حمله قلبی از مرگ حتمی نجات یافت.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، غلامرضا زادمهر بیان داشت: پس از مراجعه مرد ۶۰ ساله با علائم سکته قلبی به مرکز خدمات جامع سلامت شبانهروزی شهدای سردشت دزفول، بلافاصله اقدامات درمانی توسط کادر پزشکی این مرکز آغاز شد و بیمار با علائمی نظیر بیحالی، فشارخون پایین و ضربان قلب ضعیف به مرکز مراجعه کرده بود که وضعیت وی نیازمند رسیدگی فوری و تخصصی بود.
وی افزود: بیمار بهسرعت تحت مانیتورینگ قرار گرفت و پس از انجام نوار قلب، تشخیص سکته قلبی برای وی مطرح و بلافاصله اقدامات درمانی لازم بهمنظور افزایش فشارخون و بهبود ضربان قلب انجام گرفت.
زادمهر ادامه داد: پس از مداخلات درمانی اولیه، نوار قلب مجدد از بیمار گرفته شد که نشاندهنده پایدار شدن وضعیت وی بود و در ادامه بیمار به منظور دریافت مراقبتهای تخصصی بیشتر با آمبولانس به بیمارستان بزرگ دزفول (دکتر گنجویان) اعزام و در بخش CCU بستری شد.
رییس مرکز بهداشت دزفول با قدردانی از عملکرد سریع و حرفهای کادر درمان این مرکز اظهار داشت: این اقدام بهموقع و مؤثر توسط دکتر فرجام طاهرزاده، دکتر رضا صادقی و پرستاران یاسر کمانگر، طیبه ارشاد و زهرا کریمی انجام شد که نقش بسزایی در نجات جان این بیمار ایفا کردند.
وی در پایان با تأکید بر اهمیت مراجعه سریع بیماران قلبی به مراکز درمانی، تصریح کرد: آگاهی شهروندان نسبت به علائم هشداردهنده سکته قلبی و مراجعه فوری به نزدیکترین مرکز خدمات جامع سلامت میتواند در بسیاری از موارد از بروز عوارض جدی و حتی مرگ جلوگیری کند.