• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۰۹۷۶
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۶
اصفهان » اجتماعی

تاکسی‌موتور برای نخستین‌بار در اصفهان فعال می‌شود

طرح «تاکسی‌موتور» در هسته مرکزی شهر اصفهان برای نخستین‌بار در کشور اجرا می‌شود.

تاکسی‌موتور برای نخستین‌بار در اصفهان فعال می‌شودبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ در نشستی مشترک با محمد صادق حاتمی رئیس ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودرو‌های فرسوده کشور، ابعاد تازه‌ای از بسته جامع حمل‌ونقل پاک این کلان‌شهر تشریح شد.

شهردار اصفهان در این دیدار با اشاره به تهدید هم‌زمان آب، هوا و خاک و تشدید پدیده فرونشست گفت: آلودگی هوا به یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های شهروندان تبدیل شده و توسعه ناوگان ریلی و برقی، راهبرد قطعی مدیریت شهری است.

قاسم زاده افزود: با بهره‌برداری از مرحله نخست خط ۲ مترو، روزانه حدود ۱۰ تُن از آلاینده‌های هوا کاهش می‌یابد و ظرفیت جابه‌جایی ۲۰۰ هزار مسافر در روز فراهم می‌شود؛ ظرفیتی که به معنای حذف بخش قابل توجهی از خودرو‌های تک‌سرنشین خواهد بود.

در ادامه این نشست، رئیس ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودرو‌های فرسوده کشور از اجرای طرح واگذاری هزار دستگاه موتور برقی در اصفهان خبر داد و گفت: این موتور‌ها با تسهیلات ۳۰۰ میلیون تومانی بدون کارمزد به متقاضیان واجد شرایط واگذار می‌شود و در مقابل، موتور‌های فرسوده اسقاط خواهد شد.

وی تأکید کرد این طرح صرفاً برای فعالیت‌های شغلی و خدماتی تعریف شده و شامل مصرف شخصی نمی‌شود؛ اقدامی که می‌تواند سهم قابل توجهی در کاهش آلایندگی موتورسیکلت‌های کاربراتوری در هسته مرکزی شهر داشته باشد.

هم‌زمان، اجرای طرح «تاکسی‌موتور» نیز برای نخستین‌بار در کشور از سوی مدیریت شهری اصفهان کلید خورده است؛ طرحی که با به‌کارگیری موتور‌های برقی دارای علائم مشخص و رانندگان دارای کارت شهری، مکمل ناوگان تاکسی‌های برقی و مترو خواهد بود.

سعید ساکت معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان از رشد سریع زیرساخت‌های شارژ خودرو‌های برقی در این کلان‌شهر خبر داد و اظهار کرد: حرکت به سمت حمل‌ونقل پاک یک اقدام مقطعی نیست، بلکه مسیری مبتنی بر آینده‌نگری است که از آبان ۱۴۰۳ وارد فاز اجرایی شده است.

وی با بیان اینکه تاکنون ۲۵ جایگاه شارژ در پارکینگ‌های شهر به بهره‌برداری رسیده و امکان شارژ هم‌زمان ۵۱ خودرو را فراهم کرده است، افزود: در کنار آن، ۱۵ شارژر سریع DC نیز در نقاط منتخب شهر فعال شده که ظرفیت شارژ هم‌زمان ۳۷ خودرو را دارد.

به گفته ساکت، در مجموع ظرفیت شارژ هم‌زمان خودرو‌های برقی در اصفهان به ۸۸ خودرو رسیده است؛ رقمی که با راه‌اندازی ۴۱ جایگاه جدید تا نیمه نخست سال ۱۴۰۵، ۸۱ ظرفیت دیگر به آن افزوده خواهد شد.

وی همچنین از برنامه‌ریزی برای ایجاد ۵۰ ایستگاه شارژ موتور سیکلت برقی خبر داد و گفت: این زیرساخت‌ها هم‌زمان با اجرای طرح «تاکسی‌موتور» و واگذاری هزار موتور برقی در حال آماده‌سازی است تا شبکه‌ای منسجم برای پشتیبانی از ناوگان برقی شهر شکل گیرد.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با تأکید بر ملاحظات فنی طرح تاکید کرد: در طراحی شبکه، تعادل میان شارژ آهسته و سریع رعایت شده است؛ شارژ آهسته برای استفاده روزمره و حفظ سلامت باتری توصیه می‌شود و شارژ سریع برای شرایط خاص و نیاز‌های فوری در نظر گرفته شده است.

اکنون اصفهان با سه محور «توسعه مترو»، «برقی‌سازی تاکسی و موتور» و «ایجاد شبکه گسترده شارژ»، در حال ترسیم الگویی تازه از مدیریت شهری در حوزه حمل‌ونقل پاک است؛ الگویی که هدف نهایی آن کاهش آلایندگی، اسقاط ناوگان فرسوده و فراهم‌سازی هوایی سالم‌تر برای شهروندان است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایلام در رقابت‌های ورزشی منطقه ۳ کشور، خوش درخشید
برگزاری جشن «روزه اولی ها»
تشییع شهید ایمان شهنوازی در خاش
برگزاری جشن تکلیف دانش آموزان دختر در یامچی مرند
فردا اعلام نتایج بررسی داوطلبان شوراهای شهر
ایجاد اشتغال مولد برای ۳۳۲۰ زندانی در آذربایجان غربی
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان انتخابات شورا‌های شهر‌ها؛ فردا
روایت دانشجویان یزدی از «کربلای ایران»
ماه رمضان در بوسنی و هرزگوین
گام تازه بنیاد تکریم ادیان در دیپلماسی دینی
یارانه بهمن‌ماه دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
روزی شاد و مفرح برای کودکان سیستان و بلوچستان
برپایی جشن تکلیف دختران در چاروسا و مارگون
پایان المپیاد فرهنگی ورزشی دانش آموزان مددجوی کمیته امداد در سمنان
پایان کار نمایشگاه توانمندی‌های طوایف در زاهدان
ساخت سریال اجتماعی فرجام در قم
روستاهای گلستان، مقصد تازه برای زندگی
همایش ملی حکمرانی قضائی حمایتی
محفل جزء خوانی قرآن حرم حضرت معصومه (س) هرروزه میزبان هزاران روزه‌دار
کشف ۹۵۰ کیلوگرم مواد مخدر در استان یزد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی
تداوم اجاره همسر در اروپا
خبر خوش برای خانوار‌های عشایری و روستایی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
رویت هلال ماه مبارک رمضان ۱۴۰۴ در قم
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)