پخش زنده
امروز: -
در مراسمی از ۹ کشاورز نمونه شهرستان اراک که در افزایش کمی و کیفی محصول دارای رکورد شدند تجلیل شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکزی؛ این کشاورزان در بخشهای مختلف دام و طیور، تولید محصولات زراعی و افزایش عملکرد در واحد سطح، اجرای شیوههای نوین آبیاری و افزایش بهره وری آب، استفاده از ادوات نوین کشاورزی و تولید بذر گواهی شده و افزایش کمی و کیفی محصول دارای رکورد در شهرستان شدند.
فرماندار اراک در این مراسم کشاورزی را محور استقلال کشور دانست و گفت: تامی امنیت غذایی در گرو کشاورزی است و ابزار امنیت غذایی کشاورزان میباشند.
عبدالرضا حاج علی بیگی به ظرفیتهای بخش کشاورزی در استان اشاره کرد و افزود: استفاده از فناوری و تکنولوزی به روز و تدبیر در مدیریت به همراه آموزش را از محورهای اساسی تحولات این بخش است.
او با بیان اینکهبا وجود مشکلات بسیار و خشکسالیهای اخیر و کاهش منابع آبی، بهره برداران این بخش کنند همچنان به تولید ادامه میدهند، گفت: چنانچه تدبیری صورت نگیرد، این بخش دچار اُفول خواهد شد.
مدیر جهادکشاورزی اراک هم گفت: علی رغم همه محدودیت منابعی که در تولیدات بخش کشاورزی وجود دارد، اما این بخش توانسته پایدار بماند و بتوانیم امنیت غذایی جامعه را تامین کنیم.
صابر ذوالفقای با بیان اینکه اکنون حدود ۲۰ هزار بهره بردار بخش کشاورزی در شهرستان اراک وجود دارد، افزود: امسال بیش از ۶۰۰ هزار تن انواع محصولات زراعی، باغی و دامی تولید شده که با استفاده از فناوریهای جدید انتظار میرود بتوانیم سال آینده این میزان تولید را حدود ۲۰ درصد افزایش دهیم.
در پایان ازکشاورزان نمونه شهرستان اراک تجلیل شد.