• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۷۰۶۵
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۲
اجتماعی » حقوقی و قضایی

۸۵ درصد شهرک‌های صنعتی کشور سنددار شدند

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، با حضور در شهرستان گلپایگان از بخش‌های مختلف قضائی و ثبتی این شهرستان بازدید کرد.

۸۵ درصد شهرک‌های صنعتی کشور سنددار شدند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حسن بابایی رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در حاشیه جلسه‌ای که در محل دادگستری گلپایگان برگزار شد، با اشاره به بررسی وضع نیروی انسانی قضائی گفت: در حال حاضر دو شعبه بازپرسی بدون متصدی است و نیاز به تأمین معاون قضائی و معاون دادستان وجود دارد که این موضوع در شورای قضائی استان با حضور رئیس قوه قضائیه مطرح خواهد شد.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور همچنین به موضوع پارکینگ‌های خودرو‌های توقیفی اشاره کرد و گفت: حدود ۵۰۰ دستگاه وسیله نقلیه در پارکینگ‌ها موجود است که نسبت به سال‌های گذشته کاهش یافته، اما برای تسریع در تعیین تکلیف این خودروها، پیشنهاد برقراری ارتباط الکترونیکی میان مراجع قضائی و پلیس راهور مطرح شده تا فرآیند‌های سنتی و فیزیکی حذف و وضع خودرو‌ها سریع‌تر مشخص شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ظرفیت‌های صنعتی گلپایگان افزود: این شهرستان با ۲۲۰ واحد صنعتی فعال، از مناطق پویا و دارای نرخ بیکاری منفی است. 

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: مطالبات قطعه‌سازان از شرکت‌های مادر از جمله مسائل مطرح‌شده در این نشست بود که پیگیری خواهد شد.

بابایی افزود:  ۸۵ درصد تولید شمش آلومینیوم کشور در این شهرستان انجام می‌شود.

وی همچنین از بازدید برنامه‌ریزی‌شده از زندان گلپایگان خبر داد و گفت: با توجه به ارتباط این شهرستان با خوانسار، پیشنهاد تجمیع ظرفیت‌های دو شهرستان در قالب یک زندان مشترک و استقرار نیرو‌های انسانی در گلپایگان مطرح شده است که می‌تواند بخشی از کمبود نیروی انسانی را جبران کند.

وضعیت اجرای طرح کاداستر

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در پاسخ به پرسشی درباره روند اجرای طرح کاداستر افزود: از مجموع ۱۶۵ میلیون هکتار مساحت کشور، بیش از ۸۷ درصد حدنگاری شده است.

بابایی گفت:  از ۱۳۵ میلیون هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی، ۱۳۲ میلیون هکتار معادل ۹۹.۵ درصد سنددار شده‌اند.

وی افزود: در حوزه اراضی کشاورزی نیز از ۱۵.۵ میلیون هکتار، حدود ۱۱.۲ میلیون هکتار حدنگاری شده که شامل یک میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه زمین است. همچنین ۹۰ درصد شهرک‌های صنعتی، ۸۵ درصد اراضی دستگاه‌های دولتی و حدود ۷۰ درصد بافت روستایی کشور سنددار شده‌اند.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به اجرای «قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول» گفت: با راه‌اندازی سامانه موضوع ماده ۱۰ این قانون از ابتدای سال ۱۴۰۵، فرآیند تثبیت مالکیت‌ها شتاب می‌گیرد و هدف، کاهش اختلافات ملکی، جلوگیری از جعل و بی‌اعتباری اسناد عادی است.

استقرار تیم‌های ثبتی در گلپایگان

بابایی همچنین از برگزاری میز خدمت در مسجد و استقرار تیم کارشناسی در واحد ثبتی گلپایگان خبر داد و افزود: کارشناسان سازمان ثبت به‌صورت میدانی پرونده‌های ثبتی را بررسی و به مطالبات مردم درباره صدور اسناد، به‌ویژه در حوزه اراضی کشاورزی، رسیدگی خواهند کرد.

وی درباره انتشار آگهی‌های ثبتی نیز گفت: آگهی‌ها طبق قانون در روزنامه‌های کشوری و محلی منتشر می‌شود و سازمان ثبت با وجود فراهم بودن بستر الکترونیکی، با توجه به جایگاه مطبوعات، انتشار قانونی آگهی‌ها را ادامه خواهد داد.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به حمایت از توسعه شهرک‌های صنعتی افزود: صدور اسناد برای اراضی مربوط به احداث شهرک‌های صنعتی خارج از نوبت انجام می‌شود و در حال حاضر ۸۵ درصد شهرک‌های صنعتی کشور سنددار هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
محرومیت سرمربی خیبر مقابل پرسپولیس
رویداد ملی ایران جان؛ گشت و گذاری در بازار زاهدان
دریادار تنگسیری: برای حفظ ایران جان می‌دهیم
قدردانی از عوامل فیلم سینمایی وعده صادق ۳ در اهواز
سد کمندان ازنا لرستان آماده بهره برداری
سمنان گرم و غبارآلود می شود
درخشش کاروان ملی حفاری در المپیاد سراسری کارکنان شرکت ملی نفت ایران
کشف بیش از ۳۲ هزار قلم لوازم آرایشی بهداشتی قاچاق در کرمان
خبر‌های کوتاه گلستان، دوشنبه ۲۷ بهمن
مگاپروژه توسعه شبکه فیبر نوری کرمان در حال اجراست
جابجایی بیش از ۵۹۰ هزار مرسوله تجارت الکترونیک توسط پست خوزستان
کمبود نیروی انسانی در شعب رسیدگی‌کننده به دعاوی خانواده
بسته خبرهای کوتاه 27 بهمن در یک نگاه
مهر و موم مطب دندانپزشکی غیرمجاز در مسجدسلیمان
استقبال از ماه مبارک رمضان با آیین غبارروبی مساجد در مهاباد
پیروزی مس شهربابک بر اتحادیزد در لیگ یک بسکتبال
سقوط مرگبار یک کوهنورد از پریز کوه دورود لرستان
روستای قزلقوپی مهاباد، نماد توسعه و آبادانی
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه 
مهار کامل آتش سوزی در مرکز توزیع گاز مایع تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
وزیر رفاه: دهک‌بندی از معیار دریافت یارانه حذف شد
توضیحات قالیباف درباره افزایش حقوق‌ها در سال آینده
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا
حقوق گمرکی ۴ درصدی برای واردات انواع خودرو در سال آینده
رژیم صهیونی تلاش می کند مذاکرات خراب شود
عراقچی با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دیدار کرد
تأکید بر رعایت الزامات زیست‌محیطی در واحدهای صنعتی ابهر
آغاز رزمایش کنترل هوشمند تنگه هرمز نیروی دریایی سپاه
رئیس قوه قضائیه وارد اصفهان شد
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۴
آغاز پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا
پیش بینی جوی پایدار در بیشتر مناطق کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی: تسلیم در برابر تهدیدها، مطلقا در دستور کار نیست
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۸ نظر)
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۷ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد  (۲ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
عزیمت وزیر امور خارجه به سوئیس  (۱ نظر)
تخت‌روانچی: مسئله غنی‌سازی صفر مطرح نیست  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)
عصبانیت رژیم صهیونیستی از توهین ترامپ به هرتزوگ  (۱ نظر)
عنایت بخشی درگذشت  (۱ نظر)