• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۶۹۸۱
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۷
اصفهان » اجتماعی

رقابت ۳۷ قصه‌گو در روز نخست جشنواره بین المللی قصه گویی

۳۷ قصه گو، در روز نخست بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اصفهان با هم رقابت می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ بنابر اعلام کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اصفهان، امروز در نخستین نوبت اجرا از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۰:۰۰ مهسا آتارخانی از قزوین با قصه «مهمانی خفاش» در بخش علمی، سیده‌نرگس موسوی از تهران با «قوری قوری بزرگ می‌شود» در بخش با ابزار، فاطمه سماکرمی از یزد با «ضربه کاری» در بخش دینی، محمدحسن یکه‌فلاح از قزوین با «گرگ و چوپان» در بخش قصه‌های نو، عمران سعیدی‌فر از هرمزگان با «نصیحت خرکی» در بخش کلاسیک و رحیم داوریان از گلستان با «جنگل سبز» در بخش منظوم قصه‌گویی کردند.

از ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰ نیز رقیه میرحاج از اصفهان با «بابا بی هستی امید بی آرزو» در بخش علمی، لیلا ابراهیمی از قزوین با «آبی بغلی» در بخش برگزیده، مهدی احمدی از چهارمحال و بختیاری با «رستم و قرچه» در بخش آیینی‌ـ سنتی، محدثه عباسی‌مقدم از فارس با «مشکل زرافه‌ای» در بخش با ابزار، مهدی مقیمی از تهران با «ابری که نمی‌خواست ببارد» در بخش قصه‌های نو و اعظم‌سادات درخش از یزد با «یک روز شیرین» در بخش کلاسیک اجرا داشتند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۵:۰۰، محترم جره‌ای از یزد با «جیغ» در بخش علمی، مریم فتاح از بوشهر با «شیر طلا» در بخش کلاسیک، سوگند آزادی از فارس با «رستم و شغاد» در بخش آیینی‌ـ سنتی، مریم فلاحی‌نرمی از مازندران با «چشم چشم دو ماهی» در بخش ایثار و قهرمانان، محترم ترحمی از سمنان با «چشم و چراغ بی‌بی» در بخش کلاسیک و عبدالحسین حسینی‌روش از فارس با «حضرت سلیمان و هیزم‌شکن» در بخش دینی به اجرای قصه می‌پردازند.

از ساعت ۱۵:۳۰ تا ۱۷:۳۰ نیز نازنین‌زهرا صدیق‌ها از قزوین با «فیسو قوری» در بخش علمی، پرنیا رضایی از یزد با «بزک» در بخش منظوم، صدیقه فتاح از بوشهر با «شیر جوان و انسان پیر» در بخش کلاسیک، هلیا کرمی از کرمانشاه با «امین‌ترین دوست» در بخش دینی، سمیرا خانزادی از تهران با «یک چرخ و دو چرخ» در بخش ایثار و قهرمانان، شیرین لاغری از مازندران با «شاتلا» در بخش منظوم، نازگل نقش از یزد با «برادران دروغگو» در بخش با ابزار، مهدیار بهمنی‌نیا از خوزستان با «تویی که نمی‌شناختمت» در بخش ایثار و قهرمانان، اسرا پاک‌جان از آذربایجان شرقی با «دوز بیلن اوغری» در بخش کلاسیک و طناز رئوفی‌نژاد از قزوین با «رستم و اشکبوس» در بخش آیینی‌ـ سنتی قصه‌گویی می‌کنند.

در آخرین نوبت روز نخست نیز از ساعت ۱۸:۰۰ تا ۲۰:۰۰، فاطمه موسوی‌حکم‌آبادی از خراسان رضوی با «تازیانه بهرام» در بخش برگزیده، محبوبه صرفی از سمنان با «بوراتینوی حقه‌باز» در بخش قصه‌های نو، دینا شوندی از البرز با «چرا سکه‌ها در آتش می‌افتند» در بخش زبان اشاره، محمود محمدی از مرکزی با «کوکوله» در بخش کلاسیک، سوسن رضالو از آذربایجان شرقی با «قلقلی» در بخش زبان اشاره، خدیجه سلمانی از سمنان با «به همین سادگی» در بخش برگزیده، معصومه پورامام‌علی از تهران با «شاپرک» در بخش زبان اشاره، بهار زارع از یزد با «سام و اژدها» در بخش آیینی‌ـ سنتی و مرضیه آقاخانی از البرز با «کندو» در بخش برگزیده اجرا خواهند داشت.

در دومین روز جشنواره نیز دیگر قصه‌گویان در بخش‌های مختلف به رقابت می‌پردازند.

در این دوره از جشنواره ۶۱ قصه‌گو در ۹ بخش «کلاسیک»، «با ابزار»، «ایثار و قهرمانان»، «دینی»، «زبان اشاره»، «منظوم»، «قصه‌های نو»، «آیینی ـ سنتی» و «برگزیدگان سال پیش» برای دریافت تندیس جشنواره رقابت می‌کنند که در روز نخست ۳۷ قصه‌گو روی صحنه می‌روند.

برنامه‌های جشنواره قصه‌گویی هر روز از ساعت ۸:۳۰ تا ۲۰ در سینما چهارباغ اصفهان برگزار می‌شود.

بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ۲۶ و ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ در اصفهان برگزار می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران صندوق لشکری و کشوری
پیش بینی احتمال بارندگی طی روزهای آینده در خوزستان
ویژه‌برنامه‌های صداوسیمای زنجان در رمضان ۱۴۰۴
باخت خانگی بانوان هندبالیست کازرونی از نماینده یزد
سقوط خودرو دنا به دره‌ای در جاده چالوس ۳ کشته برجا گذاشت
مهار کامل آتش سوزی نیزار‌های تالاب انزلی
هوشیاری در برابر جنگ شناختی دشمن وظیفه ملی و ایمانی است
آیا موز واقعاً سالم است یا فقط شکر است در پوششی دیگر؟
حمله گرگ ۲۸ رأس دام را در کلات تلف کرد
تهدید همزمان با مذاکره «دیکته‌کردن» است
تصادف در جاده لار_جهرم با پنج مصدوم
نامی که پیراهن شد
کشف ۷۰ میلیارد روغن موتور احتکار شده در دلیجان
ماه رمضان ماه ذکر وتلاوت قرآن
اعتراف دشمنان به ناتوانی در برابر جمهوری اسلامی
وزش باد مهمترین پدیده جوی استان زنجان
تشدید نظارت بر مراتع با افزایش قیمت خوراک دام
توقیف ۸۵۰ کیلوگرم زغال و چوب از قاچاقچیان در کهگیلویه و بویراحمد
بازیافت ضایعات PVC در پیچ‌وخم مجوز‌های پتروشیمی
بهره برداری بزرگراه دالکی–کنارتخته تا شهریور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
صعود چهار نماینده آذربایجان شرقی به مرحله دوم لیگ فوتبال مناطق کشور
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها
یارانه بهمن‌ماه دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
آذربایجان غربی سردتر می‌شود
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
۸۰۰۰ آشپزخانه مهدوی آماده طبخ غذای گرم برای نیازمندان در ماه رمضان
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)