• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۱۱۲۰
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۴
اقتصادی » صنعت
فرهیدزاده خبر داد؛

بررسی درخواست افزایش قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا

رئیس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان گفت: هرگونه تغییر قیمت خودرو منوط به طی فرایند قانونی و اخذ مجوز از شورای رقابت است، مستندات ایران خودرو و سایپا در حال بررسی است.

آقای حسین فرهیدزاده در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در خصوص افزایش قیمت خودرو؛ گفت: افزایش قیمت بدون مجوز نداریم و هرگونه تغییر قیمت باید مطابق مصوبات شورای رقابت و پس از بررسی مستندات انجام شود.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
وی در مورد برخی شنیده‌ها در خصوص افزایش قیمت خودرو‌های مونتاژی؛ گفت: بررسی‌های لازم انجام و مدیران عامل شرکت‌های مربوطه احضار شدند، اما تاکنون افزایش قیمتی از درب کارخانه اعمال نشده است.
 
فرهید زاده افزود: ممکن است در بازار، به دلیل تبعات نوسانات ارزی، تغییراتی مشاهده شود، اما این موضوع به معنای افزایش قیمت رسمی کارخانه‌ای نیست، طی چند روز اخیر شرکت‌های ایران‌خودرو و سایپا مستندات خود را ارائه کرده‌اند که در حال بررسی است و پس از حصول نتیجه، اطلاع‌رسانی خواهد شد.
 
فرهیدزاده با بیان اینکه هیچ خودروساز مونتاژی بدون طی فرایند قانونی حق افزایش قیمت از درب کارخانه را ندارد گفت: تنها موردی که فرایند آن طی شده مربوط به گروه بهمن بوده و به‌جز این مورد، گزارشی از افزایش قیمت خارج از ضوابط دریافت نشده است، در مواردی که طرح فروش بدون اخذ مجوز ارائه شده بود، بلافاصله دستور توقف آن صادر شد.
 
رئیس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با تأکید بر لزوم طی فرآیند قانونی برای هرگونه تغییر قیمت خودرو گفت: تاکنون افزایش قیمت کارخانه‌ای بدون مجوز گزارش نشده و مستندات خودروسازان در حال بررسی است.
 
ارسال ۶۰ همت پرونده تخلف به سازمان تعزیرات حکومتی از ابتدای امسال 
 
حسین فرهیدزاده از ارسال حدود ۶۰ همت پرونده تخلف به سازمان تعزیرات حکومتی از ابتدای سال خبر داد و گفت: ۵۰ درصد این پرونده‌ها به گران‌فروشی، احتکار و تخلفات بازار و ۵۰ درصد دیگر به قاچاق اختصاص دارد.
 
حسین فرهیدزاده، رئیس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، با اشاره به وضعیت تأمین و نظارت بر بازار گفت: در حوزه تأمین کالا، همکاران وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت در تلاش هستند تا تأمین به‌موقع و مکفی انجام شود و هم‌زمان، دستگاه‌های نظارتی با راهبری اتاق اصناف و همکاری بازرسی وزارت جهاد کشاورزی به‌صورت متمرکز در بازار فعال هستند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
وی با بیان اینکه طرح تشدید نظارت‌ها از پانزدهم بهمن ماه آغاز شده و اصناف نیز در کنار دستگاه‌های نظارتی با ما همکاری دارند افزود: علاوه بر رصد وضعیت تأمین و اطلاع‌رسانی برای جبران احتمالی کمبودها، درصد‌های سود واحد‌های صنفی نیز بررسی می‌شود و در صورت مشاهده تخلف، به‌ویژه گران‌فروشی، پرونده‌ها به سازمان تعزیرات حکومتی ارجاع خواهد شد.
 
فرهیدزاده با اشاره به پرونده‌های تعزیراتی از ابتدای سال تصریح کرد: از ابتدای سال تاکنون حدود ۶۰ همت پرونده به تعزیرات حکومتی ارسال شده که حدود ۵۰ درصد آن، معادل ۳۰ همت، مربوط به گران‌فروشی، احتکار و تخلفات مشابه بوده و ۵۰ درصد دیگر به موضوع قاچاق اختصاص دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پرداخت بیش از ۱۸ هزار فقره وام ودیعه مسکن در زنجان
جدال دونماینده کرمان در لیگ برتر والیبال
صدرنشینی مس کرمان درپایان نیم‌فصل هندبال
مس شهربابک مدعی صعود به لیگ برتر فوتبال
صعود مس کرمان به رده ششم جدول لیگ یک فوتبال
افتتاح طرح های صنعتی با حضور معاون رئیس‌جمهور در سیرجان
حضور روئینگ‌سوار زنجانی در اردوی تیم ملی
افتتاح طرحهای دهه فجر در بم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
بیانیه تشکل اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم به مناسبت یوم الله ۲۲بهمن
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی اهواز، ۲۱ بهمن ماه ۱۴۰۴
یادواره شهدای آهندان لاهیجان
هم‌نوایی مردم کرمان در مشاغل مختلف، برای حضور در جشن انقلاب
کشف ۱۷۵ قطعه عتیقه تقلبی در مراغه
پایتخت مقاومت آماده خلق حماسه در یوم ا... ۲۲ بهمن
ادامه روند افزایش دمای هوا در سمنان
کشف بیش از ۸۰ دستگاه انواع موتور کشاورزی قاچاق در آستانه اشرفیه
محفل انس با قرآن کریم در بخش لوشان
صدای مراسم جشن و شادی از گوشه، گوشه ایلام به گوش می‌رسد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
الحاق ناوگان پهپادی به جمعیت هلال احمر ایران
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
مناظر استرالیا از آسمان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)