• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۹۴۸۷
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۶
مرکزی » اقتصادی
حمایت از کسب و کار‌؛

تخفیف ۷۰۰ میلیون تومانی در پرداخت بدهی مالیاتی

سقف بخشودگی کامل در پرداخت جرایم مالیاتی تا ۲۸ بهمن، ۷۰۰ میلیون تومان تعیین شده است.

تخفیف ۷۰۰ میلیون تومانی در پرداخت بدهی مالیاتی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزی؛ رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور از بخشش مالیاتی مندرج در کلیه قوانین مالیاتی مودیان فاقد بدهی مالیاتی بابت اصل مالیات یا مودیانی که بدهی مالیاتی خود را حداکثر تا تاریخ ۲۸ بهمن ماه سال جاری پرداخت نمایند تا سقف ۷۰۰ میلیون تومان خبر داد.

سید محمدهادی سبحانیان با صدور بخشنامه‌ای اعلام کرد: با عنایت به دستور رییس جمهور در خصوص حمایت از کسب و کار‌های خرد و صاحبان مشاغل و سایر فعالان اقتصادی در دوره اجرای سیاست‌گذاری‌های جدید اقتصادی، جرایم قابل بخشش مالیاتی مندرج در کلیه قوانین مالیاتی مودیان فاقد بدهی مالیاتی بابت اصل مالیات یا مودیانی که بدهی مالیاتی خود را حداکثر تا تاریخ ۲۸ بهمن سال جاری پرداخت نمایند تا سقف ۷/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ میلیارد ریال بخشیده می‌شود. 

سبحانیان افزود: در صورتی که جرایم قابل بخشش مودی بیش از مبلغ مذکور باشد نیز جرایم قابل بخشش مودی در صورت پرداخت جرایم مازاد بر سقف مذکور تا سقف ۷/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰میلیارد ریال بخشیده می‌شود.

جزئیات بخشنامه بدین شرح است: 

الف) منظور از بدهی مالیاتی، جمع مبلغ اصل مالیات به علاوه جرایم غیر قابل بخشش مالیاتی در کلیه منابع و دوره/عملکرد‌ها می‌باشد و مودیان برای استفاده از مفاد این مصوبه می‌بایست درخصوص همه آنها تعیین تکلیف نمایند.

ب) در اجرای این مصوبه نیاز به درخواست مودی نبوده و در صورتی که مودی حائز شرایط باشد، بخشودگی تا میزان مندرج در مصوبه قابل اعمال می‌باشد.

ج) برای بهره مندی حداکثری مودیان از مصوبه، میزان اصل مالیات و جرایم قابل بخشش تا تاریخ ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴ مدنظر قرار می‌گیرد و تغییرات بعدی مبلغ اصل مالیات و جرایم غیر قابل بخشش و قابل بخشش تا تاریخ ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ به استثنای مواردی که مودی درخواست می‌نماید تاثیری در اعمال مفاد مصوبه ندارد.

د) درخصوص جرایم موضوع بند الف ماده ۲۲ قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان، میزان جرایم بعد از اعمال بخشودگی‌های قبلی اعلامی قابل محاسبه می‌باشد.

هـ) در اجرای این مصوبه صرفا پرداخت تا تاریخ ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۴ ملاک بوده و در صورت ترتیب پرداخت مالیات مفاد این مصوبه جاری نمی‌باشد. بدیهی است در صورت تمایل مودیانی که قبل از این مصوبه نسبت به تقسیط بدهی‌های مالیاتی خود اقدام نموده‌اند برای بهره مندی از مفاد این مصوبه، می‌توانند با پرداخت تا تاریخ ۲۸ بهمن ماه از مفاد این مصوبه بهره‌مند شوند.

و) در صورتیکه مودیان دارای پرونده مطرح در مراحل دادرسی مالیاتی باشند می‌توانند در صورت تمایل با انصراف از اعتراض خود، نسبت به استفاده از مفاد این مصوبه اقدام نمایند.

ز) مودیانی که مایل به استفاده از مفاد این مصوبه نیستند می‌توانند از مفاد بخشنامه‌های قبلی سازمان امور مالیاتی کشور با رعایت مقررات مربوطه بهره‌مند شوند.

ح) در صورتی که جمع جرایم قابل بخشش موضوع کلیه قوانین مالیاتی در تاریخ ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴ کمتر یا مساوی ۷/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ میلیارد ریال باشد، جرایم یاد شده به میزان ۱۰۰% بخشیده می‌شود.

ط) در صورتیکه جمع جرایم قابل بخشش موضوع کلیه قوانین مالیاتی در تاریخ ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴ بیشتر از ۷/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ میلیارد ریال باشد، در صوت پرداخت مازاد، معادل مبلغ ۷/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰میلیارد ریال از جرایم قابل بخشش، به میزان ۱۰۰% بخشیده می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیام تبریک و  تسلیت شهادت مدافع نظم و امنیت استواریکم حسین سواری در اهواز
بهره برداری پایگاه امداد و نجات جاده‌ای امام رضا(ع) رباط
دستاورد‌های یکساله دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد 
روایت روز تلخی که در حافظه شهر قزوین ماندگار شد
وحدت رویه هیات عمومی دیوان عالی کشور
بهره برداری از مجتمع گاومیش داری صنعتی شیری در شوش
افتتاح و کلنگ زنی۶۲ طرح عمرانی و اقتصادی با اعتبار ۸۵۶ تومان در شهرستان گچساران
نمایش آثار تحسین شده چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر در کیش
نجات جان ۹ تبعه افغانستانی در مرز تایباد
افتتاح سه طرح‌های عمرانی، فرهنگی و خدماتی در شاهین شهر
افتتاح ایستگاه خودکار هواشناسی اشترینان
وقتی کردستان عراق با افتخار از انقلاب اسلامی یاد می‌کند
آمادگی برای برگزاری رویداد ملی رسانه‌ای ایران جان
خبرنگاران رسانه ملی آماده به رخ کشیدن غیرت انقلابی مردم گلستان در جهان
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در چادگان
دعوت دادستان مرکز خوزستان برای حضور باشکوه مردم استان در یوم الله ۲۲ بهمن
دعوت مسئولان از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
افتتاح طرح‌های عمرانی و خدماتی در آذربایجان شرقی
افتتاح چند طرح با بیش از ۴۰ میلیارد تومان هزینه در فیروزه
افتتاح و کلنگ‌زنی چندین طرح آبرسانی در شهربابک
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
مشارکت ۲۸۰ هزار فروشگاه در سراسر کشور برای اجرای طرح کالابرگ
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
برخورد با افرادی که امنیت مردم را تهدید می‌کنند
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)