پخش زنده
امروز: -
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل از کاهش وقوع حوادث کار در استان به دنبال تشدید بازرسیها و همکاری و همراهی کارفرمایان و کارگران در ۹ ماه گذشته از سال خبرداد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل؛ بهروز رحیمزاده گفت: در این مدت ۷۰ حادثه در مکانهای کارگاهی استان اردبیل اتفاق افتاد، در حالی که سال گذشته این آمار ۱۴۷ مورد حادثه ثبت شده بود.
وی افزود: چهار نفر در ۹ ماه گذشته امسال در استان در پی حوادث کار جان باختند، اما این آمار در سال گذشته هفت نفر و سال پیش از آن ۱۲ نفر بود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل افزود: امسال همچنین موارد منجر به قطع عضو، نقص عضو و شگستگی بر اثر بروز حادثه در محیطهای کارگاهی در بازه ۹ ماه امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته کاهش یافت.
وی به انجام ۶ هزار و ۵۸۲ مورد بازرسی از واحدهای کارگاهی استان با هدف نظارت بر حسن اجرای قانون کار از کارشناسان ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اشاره کرد و گفت: پنج هزار و ۶۹۶ فقره دادخواست به هیئت تشخیص ارسال، و هزار و ۴۲۵ دادخواست در هیئت حل اختلاف رسیدگی شد.
رحیمزاده با اشاره به وجود ۱۵۳ تشکل کارگری و کارفرمایی در استان اردبیل خاشرنشان کرد: مجموع مقرریبگیران بیمه بیکاری در ۹ ماه گذشته از سال به هزار و ۳۰۲ نفر رسیده، در حالی که آمار سال گذشته هزار و ۴۴۶ مورد بود.
نزدیک به ۲۲ هزار و ۵۰۰ کارگاه در نقاط مختلف استان اردبیل فعال است و ۱۱۶ هزار بیمه شده اجباری در آنها مشغول کار هستند.