• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۸۸۵۵۹
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۴
قزوین » سیاسی

رسیدگی به پرونده اغتشاشگران با سرعت و دقت انجام شود

نماینده ولی فقیه در استان قزوین در خطبه‌های نماز جمعه ازمسئولان قضایی خواست دستگیری و رسیدگی به پرونده اغتشاشگران را با سرعت و دقت انجام دهند.

رسیدگی به پرونده اغتشاشگران با سرعت و دقت انجام شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، حجت الاسلام و المسلمین حسین مظفری گفت: هفته گذشته به ویژه شب نوزدهم دی ماه شاهد بزرگترین عملیات تروریستی منافقان، سلطنت‌طلبان و مزدوران دشمن علیه کشورمان بودیم.

وی افزود: در این عملیات تروریستی ما شاهد زنده زنده آتش زدن پرستار محجبه، سر بریدن مدافعان امنیت و کشته شدن کودکان معصوم دو، سه و هشت ساله، آتش زدن مساجد، حسینیه‌ها، قرآن‌ها، حوزه‌های علمیه و حمله به مردم بی دفاع و رهگذر و اموال عمومی و شخصی مردم، آمبولانس‌ها و خودرو‌های آتش‌نشانی و استفاده تروریست‌ها از انواع و اقسام سلاح‌های گرم و سرد و شهادت مظلومانه صد‌ها نفر از مردم و مدافعان امنیت و انتظامی و سپاه و بسیج بودیم که هنوز آمار دقیق آن استخراج نشده است.

نماینده ولی فقیه در استان بیان کرد: طبق برخی آمار در این اقدامات تروریستی حدود ۳۵۰ مسجد، ۲۰ حسینیه و مصلی، ۹۰ حوزه علمیه، ۶۰ دفتر مراجع عظام، تعرض به بیش از ۵۰ طلبه و روحانی، آتش زدن ۱۸۲ دستگاه آمبولانس، از بین بردن حدود ۳۰۰ شعبه بانک، خسارت به ۴۷۰۰ شعبه بانک از ۱۰ تا ۹۰ درصد تخریب، ۱۵۲۰ دستگاه عابر بانک و حدود ۳۶۰ شعبه فروشگاه زنجیره‌ای تخریب شده است.

حجت الاسلام و المسلمین مظفری در ادامه بر لزوم فراهم‌سازی بستر مناسب برای ابراز نارضایتی‌های رسمی و مسالمت‌آمیز تاکید کرد و گفت: اعتراضات باید در چارچوب قانون انجام شود تا نیروی انتظامی بتواند هم از معترضین حمایت داشته باشد و هم از آسیب به اموال عمومی و شخصی جلوگیری کند. اگر زمینه اعتراض جدی و رسمی فراهم نشود، برخورد با سوءاستفاده‌کنندگان و اغتشاشگران دشوار خواهد شد.

وی تصریح کرد: از طرفی مسئولان دستگاه‌های مختلف باید بیشتر بین مردم باشند و حرف آنها را بشنوند. اگر قرار است مسئولان تصمیماتی أخذ کنند لازم است پیشاپیش مردم را اقناع کنند و حتی ۱۰ جلسه هم شده موضوعات را با مردم در میان بگذارند.

امام جمعه قزوین گفت: اگرچه برخی مسئولان دیدار‌هایی با مردم دارند، اما باید افزایش یابد.

وی تاکید کرد: در این راستا اطلاع‌رسانی شفاف از طریق رسانه‌ها نیز باید جدی گرفته شود. اصحاب رسانه امروز از عدم پاسخگویی برخی مسئولان گله‌مند هستند و اعلام می‌دارند از ظرفیت رسانه‌ها در سطح استان به شکل صحیح و موثر استفاده نمی‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان گفت: نقش رسانه‌ها در پیشبرد امور باید مورد توجه قرار گیرد چراکه اطلاع‌رسانی و شفاف‌سازی امور با همراهی خبرنگاران، قطعا در حل مسائل پیش روی جامعه موثر خواهد بود.

حجت الاسلام و المسلمین مظفری همچنین خطاب به مسئولان دستگاه قضایی گفت: درخواست اصلی این است که رسیدگی به اشرار و تروریست‌های دستگیر شده، اولا با سرعت، ثانیا با دقت و ثالثاً به صورت علنی انجام شود.
وی افزود: همچنین باید با چهره‌هایی که مردم را به اغتشاش تشویق کردند، برخورد شود؛ کسانی که از امکانات نظام استفاده می‌کنند، اما به محض اینکه صدای مخالفت بلند شد، حمایت می‌کنند و پس از آرامش به کار خود ادامه می‌دهند. این چنین اقداماتی نباید تکرار شود.
امام جمعه قزوین در ادامه خاطرنشان کرد: گزارش‌هایی از برخی تخلفات اقتصادی از بانک‌های دولتی و حتی مراکز بازرسی استان و کشور دارم که ابتدا از طریق مراجع قانونی برای حل آنها اقدام می‌کنم، اما در صورت بی‌توجهی، موضوعات را با مردم در میان می‌گذارم.

حجت الاسلام و المسلمین مظفری همچنین با اشاره به توهمات تفاله خارج‌نشین پهلوی که رویای پادشاهی ایران را در سر می‌پروراند، گفت: این فرد با پولی که پدر مفلوکش از مردم دزدیده، حالا داعیه‌دار دلسوزی برای کشورمان شده است. او باید از سرنوشت شوم پدرانش عبرت بگیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایلام در رقابت‌های ورزشی منطقه ۳ کشور، خوش درخشید
برگزاری جشن «روزه اولی ها»
تشییع شهید ایمان شهنوازی در خاش
برگزاری جشن تکلیف دانش آموزان دختر در یامچی مرند
فردا اعلام نتایج بررسی داوطلبان شوراهای شهر
ایجاد اشتغال مولد برای ۳۳۲۰ زندانی در آذربایجان غربی
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان انتخابات شورا‌های شهر‌ها؛ فردا
روایت دانشجویان یزدی از «کربلای ایران»
ماه رمضان در بوسنی و هرزگوین
گام تازه بنیاد تکریم ادیان در دیپلماسی دینی
یارانه بهمن‌ماه دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
روزی شاد و مفرح برای کودکان سیستان و بلوچستان
برپایی جشن تکلیف دختران در چاروسا و مارگون
پایان المپیاد فرهنگی ورزشی دانش آموزان مددجوی کمیته امداد در سمنان
پایان کار نمایشگاه توانمندی‌های طوایف در زاهدان
ساخت سریال اجتماعی فرجام در قم
روستاهای گلستان، مقصد تازه برای زندگی
همایش ملی حکمرانی قضائی حمایتی
محفل جزء خوانی قرآن حرم حضرت معصومه (س) هرروزه میزبان هزاران روزه‌دار
کشف ۹۵۰ کیلوگرم مواد مخدر در استان یزد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی
تداوم اجاره همسر در اروپا
خبر خوش برای خانوار‌های عشایری و روستایی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
رویت هلال ماه مبارک رمضان ۱۴۰۴ در قم
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)