پخش زنده
امروز: -
موج فعال بارشی که از دو روز گذشته استان را دربرگرفته، بسیاری از نقاط استان را سفید پوش کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز کردستان، به گفته مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان، با وجود بارشهای سنگین طی ۲ روز گذشته، تمام محورهای اصلی و فرعی بازگشایی شده است.
شکری با اشاره به اینکه تردد در محورهای سقز مریوان، ایرانخواه تکاب و بانه مریوان با زنجیرچرخ امکان پدیر است افزود: تردد در مابقی محورها بدون مشکل جریان دارد، اما داشتن تجهیزات زمستانی ضروری است.
براساس اعلام هواشناسی بیشترین ارتفاع برف موجود در شهر زرینه با ۷۶ سانتی متر گزاش شده است.
با خروج سامانه بارشی از ظهر امروز دمای هوا به طور محسوسی کاهش یافته و شرایط یخبندان استان را فراگرفت.
به گفته کارشناس اداره کل هواشناسی کردستان، در ۲۴ ساعت گذشته سراب شهرک دهگلان با ثبت دمای منفی ۱۶ درجه سردترین نقطه کشور گزارش شد.
امیدی راد اضافه کرد: زرینه با دمای منفی ۱۳ درجه و دیواندره و دهگلان هم با دمای منفی ۱۱ درجه در رتبههای بعدی قرار داشتند.
از امروز تا اوایل هفته آینده جو استان پایدار پیش بینی شده و تنها پدیده غالب کاهش قابل ملاحظه دمای هوا است.
از روز یکشنبه هفته آینده موج بارشی جدیدی استان را دربرمیگیرد که تا روز سه شنبه فعال خواهد بود.