• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۸۵۸۵
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۴۰۴ - ۰۶:۲۴
سیاسی » امنیتی و دفاعی
حجت‌الاسلام حاجی صادقی:

دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است

نماینده ولی‌فقیه در سپاه گفت: دشمن همه توانش را در عرصه جنگ شناختی و رسانه‌ای به کار گرفته تا محاسبات ذهنی مردم و نخبگان را تغییر دهد و از درون، اقتدار نظام را تضعیف کند.

دشمنِ شکست‌خورده به جنگ روانی روی آورده است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، حجت‌الاسلام حاجی صادقی در نشست تخصصی مدیران رسانه ای جبهه انقلابی با تشریح ابعاد مختلف جنگ شناختی دشمن علیه نظام اسلامی، گفت: جنگ امروز، ادامه همان نبرد تاریخی میان جبهه انبیا و جبهه شیطان است؛ جنگی که از وسوسه شیطان علیه حضرت آدم (ع) آغاز شد و تا امروز ادامه دارد. دشمن تلاش دارد در این میدان، اندیشه و گرایش انسان‌ها را تصرف کند.

وی افزود: نخستین رویارویی شیطان با انسان، در عرصه شناخت بود، نه در میدان نبرد فیزیکی. شیطان با فریب ذهنی و تغییر گرایش حضرت آدم، او را از مسیر الهی منحرف کرد. امروز نیز دشمن با همین روش، از طریق رسانه، تحریف و جنگ روانی وارد میدان شده تا ذهن‌ها را از مسیر ولایت دور کند.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه با تأکید بر اینکه مهم‌ترین خطر امروز، نادیده‌گرفتن جنگ شناختی دشمن است، گفت: بدترین بیماری برای جامعه مؤمنان، بیماری بی‌دردی است. اگر ندانیم دشمن از چه مسیری حمله می‌کند، در واقع در برابر او بی‌دفاع مانده‌ایم.

وی در ادامه با اشاره به سخنان اخیر رهبر انقلاب درباره «جنگ روایت‌ها»، افزود: ایشان فرمودند دشمن می‌خواهد فکرها را تصرف کند؛ یعنی همان جنگ شناختی. در این جنگ، هدف دشمن تسلیم ذهن‌هاست، نه تصرف خاک. پیروزی دشمن زمانی است که مردم به جای مقاومت، روایت دشمن از واقعیت را بپذیرند.

حجت‌الاسلام حاجی‌صادقی در ادامه تأکید کرد: امروز استکبار جهانی، جبهه‌ای وسیع، سازمان‌یافته و نامتجانس علیه انقلاب اسلامی تشکیل داده و این جبهه از کودکستان تا دانشگاه، از بازار تا شبکه‌های اجتماعی را دربر می‌گیرد.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه افزود: دشمنان به این رسیده‌اند که انقلاب اسلامی را نه از بیرون بلکه باید از درون بشکنند. استراتژی اصلی‌شان تعامل و استحاله است؛ یعنی تغییر محاسبات نخبگان، تغییر ذائقه فرهنگی مردم، تغییر ارزش‌ها.

حجت الاسلام حاجی‌صادقی در ادامه خطاب به مدیران جبهه انقلابی و فعالان رسانه‌ای گفت: دشمن، جبهه‌ای سازمان‌یافته علیه انقلاب اسلامی ایجاد کرده، ما نیز باید جبهه‌ای متنوع، دارای ابتکار، باانگیزه و با برنامه هدایت‌شده داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: در دوران دفاع مقدس، وقتی قرارگاه‌ها هماهنگ بودند، پیروزی رقم می‌خورد. امروز هم قرارگاه جنگ شناختی باید به معنای واقعی شکل بگیرد. 

وی با اشاره به تجربیات چهار دهه گذشته انقلاب اسلامی بیان کرد: امروز رسانه‌ها باید روایت درست از واقعیت‌ها را منتقل کنند تا ادراک جامعه در اختیار دشمن قرار نگیرد.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه با بیان اینکه دشمن پس از شکست در جنگ نظامی، تلاش می‌کند مردم را نسبت به رهبری و ولایت بدبین کند، تصریح کرد: آن‌ها سی سال کار کردند تا نفوذ کاریزمایی ولایت را کاهش دهند، اما نتوانستند. کارآمدی نظام ولایی در عرصه‌های گوناگون خصوصاً در میدان مقاومت و بازدارندگی نظامی، بهترین دلیل پایداری انقلاب اسلامی است.

وی افزود: همین دشمنی که در جنگ ۱۲روزه شکست خورده تلاش می‌کند این شکست را در ذهن مردم، پیروزی جلوه دهد.

حجت الاسلام حاجی‌صادقی با اشاره به ضرورت بازتولید گفتمان مقاومت در فضای رسانه‌ای گفت: باید از ادبیات قرآن برای روایت مقاومت استفاده کنیم. گفتمان مقاومت مقابل گفتمان سازش نیست؛ مقابل ذلت و اسارت است. تعامل با جهان باید براساس عزت، حکمت و مصلحت باشد، نه تسلیم در برابر دشمن.

وی تأکید کرد: کشور امروز بیش از هر زمان، نیازمند تنوع فکری و کار جبهه‌ای است. همه‌ی جریان‌های وفادار به انقلاب باید به‌جای رقابت، تکمیل‌کننده‌ی هم باشند. همان‌طور که در جبهه‌های دفاع مقدس، سرداران متنوع از استان‌ها و سلایق مختلف، زیر پرچم ولایت متحد بودند.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه در پایان خاطرنشان کرد: دشمن در پی تحریف هویت انقلاب و تحمیل روایت خود بر ذهن ملت است، اما تا زمانی که مردم، روحانیت، نخبگان و رسانه‌های انقلابی بیدار و متحد باشند، کاری از دشمن برنمی‌آید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی سمنان
فراهم شدن زمینه آزادی ۸ زندانی در خاتم
عاملان تیراندازی در مراسم فاتحه‌خوانی در دام پلیس ماهشهر
رعایت حقوق شهروندی در تمام مراحل رسیدگی الزامی است
اطلاعیه قطع گاز در برخی مناطق شهر کرمانشاه
نرخ باسوادی افراد ۱۵ سال در خراسان رضوی، ۹۲ و دو دهم درصد
برگزاری جشنواره بادبادک ها در سراوان
ماه رجب ، ماه خود سازی و بندگی
سروآباد میزبان جشنواره ژوانگه ی ژیان
مرمت مسجد جامع دزفول
وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری
فولادسیرجان صدرنشین جدید لیگ برتر والیبال
تعزیرات حکومتی: قیمت مصوب شیر ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان است
هشدار آلودگی برای تهران
زنگ هشدار مصرف گاز در کشور؛ ۶۷۲ میلیون متر مکعب در ۲۴ ساعت
نزدیک شدن اروپای منزوی به روسیه 
فیلم نامه‌ای که کتاب شد
افزایش ورودی پرونده‌ها در دادگاه‌های صلح جنوب استان کرمان
برداشت ۵۶ کیلوگرم طلای سرخ در بیضا
سعید اسماعیلی برنده جایزه مسلط‌ترین فرنگی کار جهان شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران باردار واریز شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)