• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۶۵۱۶
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۹
اجتماعی » تعاون و اشتغال
حرکت جهادی متفاوت

روایت خدمت دندان‌پزشکان در دل یک آرامگاه

خدمت، گاهی در غیرمنتظره‌ترین مکان‌ها شکل می‌گیرد. آرامگاه دکتر حبیب‌الله مفید جمعه‌ها میزبان حرکت جهادی دندان‌پزشکانی است که درمان را بی‌هیچ چشم‌داشتی به مردم هدیه می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، آرامگاه‌ها معمولاً با سکوت شناخته می‌شوند؛ فضا‌هایی برای مکث و یادآوری. اما در آرامگاه دکتر حبیب‌الله مفید، بخشی از این سکوت به خدمت و زندگی اختصاص یافته است. نه در کنار سنگ‌ها، بلکه در محیطی مشخص، آرام و مهیا برای درمان؛ جایی که درد شنیده می‌شود و امید، آرام‌آرام شکل می‌گیرد.

در این فضا، گروه جهادی شهید شاطری فعالیتی مستمر را دنبال می‌کند. گروهی متشکل از دندان‌پزشکان، دانشجویان و نیرو‌های داوطلب که با هدف ارتقای سلامت دهان و دندان، خدمات تخصصی را به صورت کاملاً رایگان به مردم ارائه می‌دهند. خدماتی مانند معاینه، ترمیم، عصب‌کشی، کشیدن دندان و آموزش بهداشت دهان و دندان که برای بسیاری از بیماران، سال‌ها به دلیل مشکلات مالی دور از دسترس بوده است.

بیماران با معرفی نهاد‌های حمایتی از جمله کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی به این مرکز معرفی می‌شوند؛ افرادی که در سکوت با درد زندگی کرده‌اند و حالا فرصتی یافته‌اند تا بدون نگرانی از هزینه‌ها، درمان شوند.

در همین رابطه، محمدجواد صادقی، مسئول قرارگاه شهیدحاج حسن شاطری با اشاره به گستره فعالیت‌های این مجموعه می‌گوید:«این گروه جهادی محدود به یک مکان یا یک شهر نیست. ما علاوه بر فعالیت مستمر در آرامگاه دکتر حبیب‌الله مفید، برای ارائه خدمات رایگان دندان‌پزشکی به استان‌های مختلف کشور اعزام می‌شویم؛ به مناطقی که دسترسی به خدمات درمانی تخصصی در آنها سخت است.»

او ادامه می‌دهد:
«هدف ما این است که خودمان را به دل نیاز مردم برسانیم. محرومیت فقط یک واژه نیست؛ واقعیتی است که در نقاط مختلف کشور وجود دارد و ما وظیفه داریم در حد توان، برای کاهش آن قدم برداریم.»

به گفته صادقی، همکاری و همراهی پزشکان داوطلب نقش اساسی در تداوم این مسیر دارد؛ مسیری که امروز با حضور ده‌ها نیروی متخصص، به یک حرکت ماندگار تبدیل شده است.

 حامد مولا، جانشین گروه جهادی شهید حاج حسن شاطری می گوید: 
«وقتی بیماری می‌نشیند روی صندلی درمان و می‌گوید به خاطر هزینه‌ها نتوانسته دندانش را درمان کند، آدم می‌فهمد چرا باید این کار را ادامه دهد. اینجا فقط بحث دندان‌پزشکی نیست؛ بحث کرامت انسان‌هاست.»

او با اشاره به ترکیب نیرو‌های حاضر در این گروه می‌افزاید:
«امروز بیش از ۳۰ دندان‌پزشک با گروه جهادی شهید شاطری همکاری می‌کنند. بعضی از این پزشکان حتی از خارج از کشور به ایران بازگشته‌اند تا در این مسیر خدمت حضور داشته باشند. این انتخاب، برای ما بسیار ارزشمند و الهام‌بخش است.»

مولا ادامه می‌دهد:
«ما تلاش کرده‌ایم فضای درمان، آرام، محترمانه و استاندارد باشد. بیماران باید احساس امنیت و آرامش داشته باشند. برای ما مهم است که هیچ‌کس احساس تحقیر یا ترحم نکند؛ اینجا همه با احترام درمان می‌شوند.»

در کنار دندان‌پزشکان، دانشجویان و نیرو‌های داوطلب جهادی با حوصله و دلسوزی مشغول خدمت هستند. نظم، همدلی و احترام، ویژگی بارز این فضاست؛ فضایی که درمان را از یک اقدام صرفاً پزشکی، به تجربه‌ای انسانی تبدیل کرده است.

برای بسیاری از بیماران، حضور در این مرکز تنها به معنای درمان یک درد نیست؛ نشانه‌ای از دیده‌شدن و شنیده‌شدن است. نشانه‌ای که امید را در دل زنده نگه می‌دارد.

گروه جهادی شهید شاطری با استمرار این مسیر، نشان داده است که خدمت، وابسته به زمان و مکان نیست. هر جا نیت خیر باشد، زندگی هم جریان پیدا می‌کند؛ حتی در دل آرامگاهی که امروز، مأمن امید بسیاری از مردم شده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
منع حضور مبتلایان به آنفلوانزا در میهمانی‌های شب یلدا
ورود نخستین گروه قو‌ها و غاز‌های مهاجر به پارک ملی بوجاق
سازمان تبلیغات اسلامی به نهادی قرآنی تبدیل شده است
قهرمانی ایران در دوگانه آسیا
تخریب ۱۶ آلاچیق در حریم رودخانه زاینده رود
فردا با دو ساعت تاخیر اغاز ساعات کاری
دستگیری شکارچیان متخلف و کشف ادوات شکار
فردا مدارس و ادارات با ۲ ساعت تاخیر آغاز به کار می‌کنند
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در کرمان
کسب ۵ نشان رنگارنگ رزمی کاران قمی در گیلان
افتتاح یک هزار میلیارد تومان طرح، امسال در شهرستان همدان
۲ شهید در حمله صهیونیست‌ها به جنوب لبنان
مرخصی ۷ روزه به ۶۸۱ زندانی واجد شرایط سمنان به مناسبت شب یلدا
عملیات طرح تامین انتقال آب به اراضی کشاورزی روستای ممسنی شهرستان اردل
برگزاری مرحله استانی مسابقات ملی مشاعره دانشجویی در آذربایجان‌شرقی
افزایش بستری‌ها در سارایوو به‌دلیل آلودگی هوا
تلفیق آلودگی و سرما در استان
احتمال بارش پراکنده و خفیف برف و باران در برخی نقاط آذربایجان‌غربی
برگزاری نمایشگاه دانش آموزی در شاهرود
فعالیت ۶ واحد مستقل و وابسته بسته‌بندی تخم‌مرغ در همدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
محرومیت دوساله خواهران منصوریان
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۲ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)