• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۴۳۴۲
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۷
همدان » اقتصادی
نائب‌رئیس مجلس:

شتاب‌بخشی به طرح های کلان توسعه‌ای همدان

نائب‌رئیس و نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس بر تسریع پرداخت تسهیلات و شتاب‌بخشی به طرح های کلان توسعه‌ای همدان تأکید کرد.

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، حمیدرضا حاجی‌بابایی در نشست توسعه و پیشرفت شهرستان همدان، اجرای طرح های رینگ دوم و سوم ترافیکی را راهکار اساسی رفع گره‌های ترافیکی شهر دانست و گفت: با آغاز مرحله اجرایی این طرح ها، آثار مثبت آن به‌زودی در سطح شهر محسوس خواهد بود.

او با اشاره به اجرای رینگ سوم به طول حدود ۱۳ کیلومتر با هماهنگی شهرداری، استانداری و وزارت راه و شهرسازی افزود: این طرح یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های عمرانی همدان در دهه‌های اخیر است و نقش مهمی در کاهش بار ترافیکی ایفا می‌کند.

نایب‌رئیس مجلس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت تسهیلات بانکی استان گفت: بانک ملی متعهد شده است طی دو ماه، تسهیلات ازدواج، مسکن و ناباروری بیش از شش هزار نفر از متقاضیان استان را پرداخت و سهم منابع استان را به‌طور کامل به همدان بازگرداند، همچنین بانک ملت نیز پرداخت چهار هزار میلیارد تومان تسهیلات را در قالب برنامه زمان‌بندی شده آغاز کرده است.

حاجی‌بابایی با قدردانی از ورود صداوسیمای مرکز همدان به موضوع نظارت بر عملکرد بانک‌ها، تأکید کرد: مطالبه‌گری رسانه‌ای نقش مؤثری در احقاق حقوق مردم دارد و استمرار این مسیر می‌تواند به شفاف‌سازی و تسریع پرداخت تسهیلات منجر شود.

او همچنین از ساخت واحد‌های مسکونی سازمانی، احداث ۲۰ مدرسه «حیات طیبه» با ۴۵۰ کلاس درس و سرمایه‌گذاری ۴۰۰ میلیارد تومانی، توسعه گردشگری و راه‌اندازی منطقه ویژه مبتنی بر فناوری‌های برتر به‌عنوان محور‌های مهم توسعه همدان یاد کرد.

فرماندار همدان هم با اشاره به نقشه جامع تحول و پیشرفت استان گفت: سیاست‌ها و رویکرد‌های سرمایه‌گذاری به دستگاه‌های اجرایی شهرستان ابلاغ شده و طرح‌های سرمایه‌گذاری در ستاد توسعه شهرستان در حال بررسی است.

مجید درویشی افزود: دستگاه‌ها موظف شده‌اند فرصت‌های سرمایه‌گذاری «بی‌نام» تعریف کنند تا سرمایه‌گذاران بدون بروکراسی وارد چرخه سرمایه‌گذاری شوند، همچنین شناسایی و رفع موانع اجرایی پروژه‌ها به‌صورت جدی در دستور کار قرار دارد.

او از راه‌اندازی نمایشگاه دائمی و سامانه معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری خبر داد و گفت: این بستر، ارتباط مستقیم سرمایه‌گذاران با پروژه‌های اولویت‌دار شهرستان را فراهم می‌کند.

درویشی همچنین از شتاب گرفتن پروژه‌هایی همچون شهرک سیر، میدان ورد، شهرک جمع‌آوری ضایعات، نیروگاه خورشیدی قهاوند و شهرک شهید شادمانی خبر داد.

مدیرکل سازمان مدیریت و برنامه ریزی همدان نیز با تأکید بر اهمیت زمان در تدوین بودجه ۱۴۰۵ گفت: پیگیری مطالبات دستگاه‌ها برای بودجه سال آینده باید از هم‌اکنون انجام شود، چرا که تأخیر در این مرحله می‌تواند فرصت‌های توسعه را از بین ببرد.

مهدی وفایی با بیان اینکه اعتبارات استانی به‌تنهایی پاسخگوی پروژه‌های بزرگ نیست، افزود: ظرفیت‌های قابل توجهی در قانون بودجه وجود دارد که با اشراف دقیق به قوانین و برنامه‌ها می‌توان از آنها برای اجرای مگاپروژه‌ها بهره برد.

او از پروژه‌هایی همچون رینگ سوم شهری، بیمارستان هزار تختخوابی، منطقه ویژه جهان‌آباد، شهرک شهید شادمانی و دهکده پارالمپیک به‌عنوان «هسته‌های توسعه» یاد کرد و گفت: سازمان برنامه و بودجه استان با حداکثر توان و در چارچوب قانون، همراه دستگاه‌های اجرایی است و درخواست‌های ماده ۲۳ پروژه‌ها در کوتاه‌ترین زمان ممکن بررسی می‌شود.

وفایی تأکید کرد: به ثمر رسیدن این پروژه‌ها نقش تعیین‌کننده‌ای در آینده و کیفیت زندگی مردم استان خواهد داشت.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرش ابریشم زنجان میراثی در معرض فراموشی
برقراری مسیر پروازی کیش به اربیل و بالعکس از دوم دی
پیروزی فولاد خوزستان در جام حذفی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳۰ آذر ۱۴۰۴
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
همکاری زنجان و اسپانیا؛ نانوکامپوزیتی برای تبدیل گاز سمی H₂S به هیدروژن
زنجان؛ قطب مهم معدنی با ۲۷۰ معدن فعال و ۱۱۲ پروانه اکتشاف
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
ورود ۴۳ میلیون متر مکعب آب در اثر فعالیت دو سامانه بارشی اخیر به سدهای استان
بازگشت بانوان کرمانی از رقابت های کشوری با خوشرنگ ترین مدال ها
آغاز هفته دهم رقابت‌های لیگ دسته دوم با شکست بندر آستارا در ماهشهر
آزادسازی ۲۵ هکتار از اراضی حریم رودخانه‌های آذربایجان‌شرقی
توزیع ۱۲۰ بسته معیشتی بین مددجویان بهزیستی در پویش یلدای مهربانی
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی خراسان جنوبی
پژو پارس سرقتي از رفسنجان در بم توقيف شد
جای خالی زغال سنگ در سبد انرژی ایران
تأخیر در آغاز به‌کار ادارات و مدارس فریدونشهرو مدارس گلپایگان
ماندگاری سرمای هوا در سمنان
مدارس ۵ شهرستان خراسان شمالی یکشنبه غیرحضوری شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
پوشش ۲۸۰ هزار کیلومتر راه در شش روز اخیر
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)