• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۳۰۱۲
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۳
بین الملل » اروپا

تظاهر کنندگان هوادار فلسطین در معرض مرگ به خاطر اعتصاب غذا

شماری از هواداران فلسطین در زندان‌های انگلیس، به علت اعتصاب غذا، در معرض مرگ قرار گرفته‌اند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن؛ تارنمای روزنامه دیلی میل نوشت موسسه حقوقی "عمران خان و شرکا" که وکالت ۸ نفر از هواداران گروه "اکشن فلسطین" را برعهده دارد، در نامه‌ای نوشت این افراد، به علت ادامه اعتصاب غذا، در معرض مرگ قرار دارند. به نوشته این روزنامه، ۵ نفر از هواداران این گروه هوادار فلسطین، به بیمارستان منتقل شده‌اند. دیلی میل نوشت در نامه وکیل این هواداران فلسطین آمده یکی از این زندانیان، پس از ۳۷ روز اعتصاب غذا، ۱۰ کیلوگرم از وزنش را از دست داده است.

روزنامه دیلی میل افزود: موسسه حقوقی "عمران خان و شرکا" در نامه‌ای، از "دیوید لامی"، وزیر دادگستری خواسته است زمانی را برای ملاقات وگفتگو درباره شرایط موکلانش، معین کند. در این نامه درباره وضعیت نامناسب جسمی هواداران گروه "اکشن فلسطین" و خامت حالشان، هشدار داده شده است. دیلی میل نوشت در این نامه، به وزیر دادگستری انگلیس هشدار داده شده است این جوانان هوادار فلسطین، بدون ارتکاب جرم، ممکن است در زندان جان ببازند. به نوشته این روزنامه، ۴ نفر از هواداران فلسطین که به اعتصاب غذا در زندان‌های انگلیس دست زده‌اند، به علت تلاش برای توقف یکی از شعبات کارخانه اسرائیلی "الیبت سیستمز" در ماه اوت پارسال در شهر بریستول انگلیس، مجرم شناخته شده‌اند.

پس از این که دولت انگلیس، گروه ضد اسرائیلی "فلسطین اکشن" را تروریستی نامید و فعالیت آن را ممنوع کرد، شمار فراوانی از صلح طلبان و آزادی خواهان از جمله بازنشستگان و مستمری بگیران در انگلیس، به فعالیت‌های اجتماعی روی آورده و در هواداری از حقوق فلسطینیان و هوادارانشان به خیابان‌ها آمدند و با در دست داشتن تابلو نوشته‌هایی که «من با نسل کشی مخالفم و من از فلسطین اکشن حمایت می‌کنم» حمایت خود را از آنان اعلام کردند که به دست پلیس بازداشت شدند.

به نوشته این روزنامه، پس از این که سازمان"فلسطین اکشن" تروریستی و ممنوع اعلام شد، شمار بیش تری از سالمندان انگلیسی، برای حمایت از آن به میدان می‌ایند و هر هفته، بازداشت می‌شوند.

روزنامه ایندیپندنت هم در این باره نوشت: اغلب افرادی که در تظاهرات حمایت از گروه "فلسطین اکشن" در انگلیس بازداشت می‌شوند، بیش از ۶۰ سال سن دارند. ۳۸۵ نفر از نمایندگان مجلس انگلیس، به لایحه دولت این کشور مبنی بر تروریستی بودن "فلسطین اکشن" رای مثبت دادند و فقط ۲۶ نفر با آن مخالفت کردند. به همین علت، شماری از افراد منتقد این قانون می‌گویند وزیران دولت انگلیس، با سوء استفاده از قوانین مبارزه با تروریسم، درصددند تا مخالفان رژیم صهیونیستی را در این کشور ساکت سازند.

"جولیت استیونسون" هنرپیشه مشهور انگلیسی در مقاله‌ای در روزنامه گاردین نوشت ارسال رایانامه‌های محکم و مستدل، اثر ندارد؛ مکاتبه و گفت‌و‌گو با نمایندگان مجلس انگلیس، بی فایده است؛ تظاهرات صد‌ها هزار نفری هواداران فلسطین، بی اثر است؛ پرسش‌های شماری از نمایندگان مردم در مجلس از وزیران دولت انگلیس، به درد نمی‌خورد؛ حتی شماری از اعضای دولت انگلیس، اقدامات اسرائیل را در غزه محکوم می‌کنند؛ نتایج شماری از نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد مردم انگلیس از دولت این کشور می‌خواهند برای اسرائیل اسلحه نفرستد و خواهان آتش بس فوری، بدون شرط و دائمی در فلسطین‌اند، اما هیچ یک از این اقدامات، نتیجه ندارد. وی می‌افزاید کایر استامر، نخست وزیر انگلیس و وزیرانش، همه درخواست‌ها به منظور دخالت انسان دوستانه را نمی‌شنوند و اسرائیل، با کمک دولت انگلیس و دیگر حامیانش، هنوز مشغول کشتار کودکان فلسطینی است.

تظاهر کنندگان هوادار فلسطین در معرض مرگ به خاطر اعتصاب غذا تظاهر کنندگان هوادار فلسطین در معرض مرگ به خاطر اعتصاب غذا تظاهر کنندگان هوادار فلسطین در معرض مرگ به خاطر اعتصاب غذا تظاهر کنندگان هوادار فلسطین در معرض مرگ به خاطر اعتصاب غذا تظاهر کنندگان هوادار فلسطین در معرض مرگ به خاطر اعتصاب غذا
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیگیری مسابقات فوتبال لیگ برتر زیر ۱۸ سال آذربایجان غربی درمهاباد
ارائه خدمات درمانی، معیشتی و آموزشی جمعیت هلال احمر در چابکسر
فعالیت مدارس کیش از فردا ۲۲ آذر به روال عادی
صعود ۴ تیم دیگر به لیگ برتر شمشیربازی بانوان
دستگیری قاتل روستای آقا سید شریف
هفته ۱۵ لیگ یک فوتبال؛ توقف خارج از خانه صدرنشین مقابل هوادار
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت قوه قضائیه در آذربایجان شرقی
رقابت تیم‌های دانش آموزی در مرحله دوم مسابقات قرآنی آلا ۲ در صومعه سرا
قهرمانی البرز در مسابقات بوکس جوانان کشور
ایمن سازی ۹۵ درصد جمعیت دامی مهاباد در مقابله با تب برفکی
همایش استانی کوهپیمایی و صعود به قله گوشیر مراغه 
برتری بانوان ملوان بندرانزلی مقابل یاسام کردستان در گام دهم
رفتار غیرقانونی عده‌ای در مراسم ختمی در مشهد
صرفه‌جویی سالانه ۶ تا ۷ میلیارد دلار با اصلاح قیمت بنزین
سامانه بارشی در راه گیلان/ اواخر وقت فردا بارش‌ها آغاز می‌شود
شناورسازی قشم در لیگ دسته اول فوتبال باخت
درخشش ورزشکار کم توان شاهرودی در کشور
آماده‌باش کامل ستاد برف‌روبی رودهن
نایب‌قهرمانی استقلال جویبار در لیگ برتر کشتی
امداد هوایی اورژانس برای انتقال دو مصدوم از میمه به اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش باران در ایستگاه های هواشناسی استان فارس
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پویش سراسری درختکاری در گلستان شهدا؛۲۰آذر  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)