• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۴۸۴۵۴
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۸
یزد » علمی و فرهنگی

آغاز عضوگیری «باشگاه دهه هشتادی‌های یزد» با حضور سخنگوی دولت

در نشست شورای اجتماعی استان، پوستر فراخوان عضویت در «باشگاه دهه هشتادی‌های یزد» با شعار محوری «نسل زد، نسل تحول» توسط سخنگوی دولت رونمایی شد.

آغاز عضوگیری «باشگاه دهه هشتادی‌های یزد» با حضور سخنگوی دولت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، در نشست شورای اجتماعی استان یزد که با حضور فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، محمدرضا بابایی، استاندار یزد و جمعی از مسئولان استانی در محل دانشگاه یزد برگزار شد، از دو طرح شاخص فرهنگی و اجتماعی شامل طرح «چارچوب گفتمان اجتماعی استان یزد» و پوستر فراخوان عضویت در «باشگاه دهه هشتادی‌های یزد» رونمایی شد.

طرح «چارچوب گفتمان اجتماعی» سندی راهبردی است که با هدف توانمندسازی مدیران، نهاد‌های اجرایی، سازمان‌های مردم‌نهاد (سمن‌ها)، رسانه‌ها و کنشگران محلی تدوین شده است.
این چارچوب به دنبال آن است که با ارائه اصول کلیدی گفتمان مسئولانه، تعیین نقش گروه‌های اثرگذار (از مدیران و معلمان تا روحانیون و هنرمندان) و ارائه چک‌لیست‌های عملی برای طرح مسئله، فضایی را برای صحبت کردن دقیق‌تر، منصفانه‌تر و کارآمدتر درباره مسائل اجتماعی و محله‌ای فراهم آورد.

همچنین در این مراسم، پوستر فراخوان عضویت در «باشگاه دهه هشتادی‌های یزد» با شعار محوری «نسل زد، نسل تحول» توسط سخنگوی دولت رونمایی شد.

سخنگوی دولت در این مراسم یزد را دیاری فرهیخته‌پرور توصیف کرد که همواره پیشتاز بسیاری از خلاقیت‌های اجتماعی و زمینه‌ساز رویکرد‌های تحولی در سطح کشور بوده است.

فاطمه مهاجرانی با اشاره به رونمایی از فراخوان باشگاه دهه هشتادی‌ها، بر اهمیت حیاتی گفت‌و‌گو با نسل جدید تأکید کرد و گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند برقراری ارتباط دو سویه و مؤثر با نسل جدیدِ تحول‌خواه هستیم. یزد به عنوان استانی که داعیه‌دار حوزه گفت‌و‌گو بوده، انتظارات ویژه‌ای را برمی‌انگیزد و همواره مفاهیم «گفت‌و‌گو» و «یزد» در ذهن‌ها با یکدیگر پیوند خورده‌اند.

وی افزود: نسل جدید، پتانسیل عظیمی برای ایجاد تغییرات مثبت دارد و وظیفه ماست که بستری برای شنیدن صدای آنان و مشارکت‌شان در امور فراهم کنیم.

استاندار یزد هم با اشاره به پیشرو بودن این استان در حوزه مدیریت اجتماعی اظهار داشت: یزد از نخستین استان‌هایی بود که طرح‌های مدونی را در حوزه مدیریت اجتماعی ارائه کرد. در جلسه‌ای که اخیراً با حضور رئیس‌جمهور محترم و استانداران برگزار شد، گزارشی از اقدامات یزد ارائه شد که مورد توجه ویژه دکتر پزشکیان قرار گرفت.

محمدرضا بابایی ادامه داد: ایشان دستور دادند که الگوی یزد به همراه تجربیات دو استان دیگر، به عنوان مدلی موفق برای سایر استان‌ها به‌ویژه استان البرز مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

وی با تبیین جایگاه گفتمان در تحولات بشری تصریح کرد: تمامی اتفاقات عالم هستی، چه مثبت و سازنده و چه منفی و نامیمون، از دالان زبان و گفتمان عبور می‌کند. اگر این گفتمان چارچوب‌مند و صحیح شود و آموزش‌های لازم در سطح جامعه ارائه گردد، قطعاً جامعه در مسیر درست و فلاح قرار خواهد گرفت.

بابایی با تأکید بر لزوم برنامه‌محوری در دولت چهاردهم افزود: ما هنوز هم بر اساس برنامه هفتم توسعه در حال برداشتن گام‌های تکمیلی هستیم. اعتقاد راسخ دولت چهاردهم بر حرکت بر مدار برنامه است و در همین راستا تمامی دستگاه‌های اجرایی استان، از جمله آموزش و پرورش و سازمان مدیریت، دارای برنامه‌های کمی و مشخص هستند.

استاندار خاطرنشان ساخت: این رویکرد به ما اجازه می‌دهد تا به‌صورت سالانه عملکرد خود را ارزیابی کرده و میزان تحقق اهداف را بسنجیم.

اسماعیل دهستانی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری یزد نیز در آیین رونمایی از پوستر باشگاه دهه هشتادی‌ها، با اشاره به شعار «نسل زد، نسل تحول» بیان داشت: امروز ایران اسلامی بیش از هر زمان دیگری تشنه‌ی تحول است و ما معتقدیم که نسل جدید، پیشران و آفریننده‌ی این تحول بزرگ خواهند بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی فعالان بازار با مدیرعامل منطقه آزاد ماکو برای عبور از موانع
احداث بیمارستان تخصصی و جراحی سرطان در ماکو
افزایش ۵ میلیون متر مکعبی مخزن سد مهاباد 
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم عملیات عمرانی با بتن‌ریزی عرشه پل B۵ تقاطع غیرهمسطح آذربایجان
بهره‌مندی ۹۰۹ خانوار عشایری خوی از آب شرب پایدار
انباشت ۵ هزار خودروی توقیفی در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی
رازی، رکوردار تردد مسافر در بین پایانه‌های مرزی آذربایجان غربی
سنجش سلامت ۱۶ هزار نوآموز در مراکز جامع آذربایجان‌غربی
فرماندار ماکو: با جدیت از بروز تخلفات در بازار جلوگیری شود
محکومیت ۲۰ هزار میلیارد ریالی متخلفان اقتصادی در آذربایجان‌غربی
برنامه‌های هفته فرهنگی ارومیه غنی‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود
کشف ۶ کیلوگرم نقره قاچاق در مرز بازرگان 
حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند عزم همگانی است
لینک‌های کالابرگ الکترونیک، طعمه جدید کلاهبرداران سایبری
اتمام ۲۹.۵ کیلومتر از طرح راهسازی محور نقده – پیرانشهر - تمرچین
۴۰۰ هزار هکتار از دیم زار‌های آذربایجان‌غربی در قالب طرح پایداری تولید کشت می‌شود
همایش ملی مدیریت ضایعات کشاورزی و غذایی بهمن ۱۴۰۴ برگزار می‌شود
 همکاری بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی برای تأمین مسکن
افزایش روستا بازار‌های آذربایجان غربی به ۲۷ مورد در چارچوب طرح معیشتی دولت 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۵ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)