• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۲۸۶۰
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۸
بین الملل » غرب آسیا

ایران به قطعنامه جدید واکنش نشان خواهد داد

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به صدور قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام گفت: طی نامه‌ای رسمی به آژانس اعلام شد که از نظر ما تفاهم موسوم به تفاهم قاهره دیگر لغو شده محسوب می‌شود.

ایران به قطعنامه جدید واکنش نشان خواهد داد

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به صدور قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام با بیان اینکه اقدام تقابلی حتما با واکنش ما مواجه می‌شود، گفت: طی نامه‌ای رسمی به آژانس اعلام شد که از نظر ما تفاهم موسوم به تفاهم قاهره که با حسن نیت ایران و با مذاکرات نسبتا طولانی مدت با آژانس حاصل شده بود از نظر ما دیگر لغو شده محسوب می‌شود و اقدامات دیگری هم مدنظر قرار دارد.

اسماعیل بقائی گفت: صدور قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی، سواستفاده آشکار از یک نهاد بین‌المللی برای پیشبرد اغراض آمریکا و سه کشور اروپایی در رابطه با موضوع هسته‌ای ایران است. اقدامی کاملا نامسئولانه و ناموجه که حتی معیار‌ها و رویه‌های کاری آژانس و شورای امنیت را هم نادیده گرفته و حقیقتا ضربه‌ای به استقلال و اعتبار آژانس و تقلیل این نهاد به یک اهرم سیاسی برای فشار به برخی کشور‌های عضو است.

وی افزود: در این قطعنامه کوچک‌ترین اشاره‌ای به دلیل و علت وضعیت موجود نشده است. نه در قطعنامه و نه در بیانیه‌هایی که ۳ کشور اروپایی و آمریکا قرائت کردند کوچک‌ترین اشاره‌ای به این واقعیت مهم که رژیم صهیونیستی و آمریکا در خردادماه به تأسیسات هسته‌ای ایران حمله کردند و دلیل قطع بازرسی‌های آژانس و همکاری‌های ایران چیزی نبوده جز همین اقدام غیرقانونی آمریکا و رژیم صهیونیستی، نشده است. این قطعنامه خودش موجب شکافی در سطح شورای حکام شده و حدود نیمی از کشور‌ها یا رای ممتنع یا منفی داده‌اند و خصوصا دو عضو دائم شورای امنیت (چین و روسیه) که قبلا در شورای امنیت مخالفت خود را با ادعای بازگرداندن قطعنامه‌های لغو شده شورای امنیت اعلام کرده بودند، به این قطعنامه رای منفی دادند.

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: این قطعنامه از لحاظ حقوقی بسیار سست است به این دلیل که مبنای خودش را اقدامی گذاشته که قبلا در شورای امنیت سه کشور اروپایی تلاش کردند و از نظر ما و بخش قابل توجهی از جامعه جهانی از جمله دو عضو دائم شورای امنیت آن اقدام باطل است.

اسماعیل بقائی همچنین با بیان اینکه اقدام تقابلی حتما با واکنش ما مواجه می‌شود، گفت: طی نامه‌ای رسمی به آژانس اعلام شد که از نظر ما تفاهم موسوم به تفاهم قاهره که با حسن نیت ایران و با مذاکرات نسبتا طولانی مدت با آژانس حاصل شده بود، دیگر لغو شده محسوب می‌شود و اقدامات دیگری هم مدنظر قرار دارد.

سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین با اشاره به ادعای ایالات متحده و سه کشور اروپایی گفت: این ادعا کاملا مزورانه و منافقانه است. تا الان به کرّات طرف‌های مقابل تعهداتشان را زیر پا گذاشتند. در ادعای استفاده از دیپلماسی برای حل موضوع به هیچ عنوان صداقت نشان ندادند. نفس صدور قطعنامه خودش یعنی مخالفت با راه‌حل دیپلماتیک و توسل به ابزار فشار و اعمال تحریم. این ادعا‌ها را نمی‌توان جدی گرفت به دلیل اینکه در تعارض کامل با رفتار‌های این سه کشور و آمریکاست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز درمان بیماران قلبی عروقی با دستگاه IVL در شهرکرد
اطلاعیه روابط عمومی رگولاتوری درباره افزایش تعرفه اینترنت تلفن همراه
جمعه واقعا سیاه
استاندار زنجان بر همکاری همه دستگاه‌ها در مقابله با آنفولانزا تاکید کرد
دعوت وزارت کار از صاحبان کسب و کار برای پیوستن به پویش "ترویج ورزش بانوان​ کارگر"
اجرای طرح مکمل‌یاری ویتامین D در دانشگاه علوم پزشکی یزد
واژگونی دو خودروی ری‌را و نیسان
ساخت درمانگاه تأمین اجتماعی در میاندورود آغاز شد
مراسم گرامیداشت روز جهانی معلولان با حضور رئیس‌جمهور
کشف ۳۹۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در البرز
گلایه مردم از قیمت بالای خرما + فیلم
پایان طرح ملی پایگاه اطلاعات خانواده در میاندشت
کلاهبرداری به بهانه استخدام
کاشت نهال به یاد شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در ارومیه
کاهش ۱۰ درجه‌ای دما در برخی نقاط مازندران
شکست تیم ملی فوتبال بانوان ایران در دومین دیدار دوستانه
تولید ۲۱۰ هزار تن خرما در استان بوشهر
خبر ۲۰؛ در همایش خاک چه گذشت؟
هماهنگی برای برگزاری یادواره سه شهید گمنام دفاع مقدس در آبادان
احیای جلوه‌های تاریخی بوکان با مرمت پل سلطان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
ماجرای یک پیام!
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)