• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۵۶۳۴
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۴ - ۰۱:۴۷
آذربایجان غربی » سیاسی

اصلاح رفتار مدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است

معاون رئیس جمهور در امور روستاها و مناطق محروم گفت: برای تمامی مشکلات کشور راهکارهای ساختارمند تدوین شده است اما پیش نیاز رفع مشکلات اصلاح رفتار مدیریتی است.

اصلاح رفتارمدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی، جلسه شورای اداری اشنویه با حضور معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و‌ مناطق محروم تشکیل و برنامه‌های توسعه این شهرستان بررسی شد.

حسین زاده معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و‌ مناطق محروم در این جلسه گفت: طرح ها‌ی نیمه تمام باید در اسرع وقت به اتمام برسند، چون باعث ناامیدی مردم شده‌اند و اثرات روانی منفی برجا می‌گذارند.

وی بابیان اینکه دولت چهاردهم در شرایط بدی مسئولیت اجرایی را برعهده گرفت و در مدت یکسال با مشکلات زیادی رو‌ به‌رو بود، اما اینها نباید بهانه باشد و دولت با تمام توان کار کرده است.

معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه راهکار‌های ساختارمند برای رفع مشکلات تدوین شده است ادامه داد: بحران آب، انرژی  ومحیط زیست برای کشور بار سنگینی است، اما ما در همه این بحران‌ها بحران مدیریت است که اگر درسال‌های گذشته خوب مدیریت میشد  امروز هیچ بحرانی نداشتیم، در نخستین اقدام باید رفتار مدیریتی خودمان را اصلاح کنیم تا سایر رفتار‌ها اصلاح شود.

حسین زاده در ادامه افزود: ادارات هنوز برای کاهش مصرف اقدامی نکردند، اما از مردم انتظار کم‌مصرفی دارند لطفا میزان مصرف ادارات را بررسی  و برای کاهش و افزایش مصرف تشویق و‌ تنبیه اعمال کنید.

وی با تاکید بر اینکه در سفر‌های استانی دنبال تبلیغات نیستیم بلکه دنبال رفع مشکلات از مسیر درست هستیم ادامه داد: پیگیری معجزه مدیریت است اگر پیگیر قول‌ها و مصوبات نباشیم تنها کاری که کردیم نا امیدی مردم است.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: تنش آبی دغدغه اصلی ما در روستاهاست، راه روستایی موضوع بعدی ماست و در گام سوم دنبال اجرای طرح هادی هستیم، ۸ هزار روستا پر مخاطره در کشور داریم که برای رفع مخاطرات برنامه ریزی کردیم.

حسین زاده با تاکید بر اینکه ۷۰ درصد انرژی را باید به بخش اشتغال ببریم باید در آذربایجان غربی این موضوع جدی در نظر گرفته شود ادامه داد: اشتغال و فعال کردن واحد‌های راکد در مناطق محروم و‌ روستا‌ها در اولویت ما است، استفاده از ظرفیت مرز هم از دیگر اهداف ماست تا توسعه همه جانبه را رقم بزنیم.

وی از پیگیری جدی برای شروع فعالیت تصفیه خانه اشنویه تا آذرماه و بهره برداری از بیمارستان ۸۷ تختی  تا ۶۰ روز آینده خبرداد و گفت: بازگشایی مرز کیله شین در اولویت ماست رایزنی می‌کنیم با اقلیم کردستان عراق تا درصورت آمادگی کار‌های بازگشایی مرز را آغاز کنیم.

معاون رئیس جمهور در پایان خاطر نشان کرد: آذربایجان غربی به وحدت و همدلی، به محبت و مهربانی نیازمند است، ما هم زیست هستیم کنار همیم و کسی نمیتواند کسی را از استان بیرون کند. این استان سرزمین همه قومیت هاست. این سرزمین هرگز روی تجزیه را نخواهد دید، چون مردم استان به شرافت اخلاق مداری و عشق به وطن شهره هستند.

در پایان جلسه شورای اداری از خدمات عبدالکریم حسین زاده معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و‌ مناطق محروم و کمال حسین پور نماینده معین شهرستان‌های نقده و اشنویه تجلیل شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بررسی روند پیشرفت طرح‌های راه سازی جنوب استان
واژگونی سرویس مدرسه در نهاوند و مصدومیت ۶ دانش آموز
خاک سیاهى که چرخ فولاد کشور را مى چرخاند
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ شکست تکواندوکار ایران مقابل نایب قهرمان جهان
کمک مالی بیش از یک میلیاردی به خانواده‌های زنان زندانی
بارش برف در ارتفاعات آذربایجان‌غربی
تبریز میزبان پیکرهای مطهر شهدای گمنام
تساوی تیم ملی فوتسال بانوان ایران مقابل لهستان در دیداری دوستانه
ایران جان، روایتی از هویت و فرصت‌های خراسان جنوبی
دستگیری متخلفان شکار و صید در بندرعباس
تجلیل از تلاشگران عرصه جی آی اس در سنندج
کلاهبرداری با سوء استفاده از برنامه شاد
اطفای حریق جنگل دراکینگ با دو فروند بالگرد
برنامه ریزی برای اجرای دهها برنامه فرهنگی -اجتماعی درهفته زن در آذربایجان غربی
اجرای پویش اصفهان منهای ۲۰ تا پایان سال
روند کاهشی وضعیت بیکاری در کردستان
ولی نژاد در آستانه کسب نشان طلا
اسامی دعوت شدگان به اردوی تیم ملی گلبال
مجوزهای میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی
عملکرد شوراها در مدیریت شهری اثر گذار است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
شیراز لرزید
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
خانه حکیمیان؛ روایت معماری و اصالت در قلب زنجان
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
سودجویی دلالان و قاچاقچیان از ناترازی انرژی!
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)