• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۵۶۳۰
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۴ - ۰۰:۳۷
خراسان جنوبی » اقتصادی
ایرانِ جان، خراسان جنوبیِ ایران؛

شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی

فرصت ها، چالش‌ها و مشوق‌های سرمایه گذاری خراسان جنوبی در برنامه میزگرد شبکه بین المللی خبر بررسی شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان در این برنامه با اشاره به افزایش۵۶ درصدی پروژه‌های فعال و در حال بهره‌برداری در یک سال اخیر در استان و اهتمام و تلاش تیم مدیریتی و اقتصادی استان برای جذب سرمایه گفت: با این وجود به‌طور طبیعی با توجه به گستره ظرفیت‌ها، هنوز با نقطه مطلوب فاصله داریم.
 
ذاکریان با تأکید بر لزوم ایجاد صنایع «بین‌نسلی» افزود: ما در خراسان جنوبی نیازمند صنایع بزرگ و پایدار هستیم تا برای نسل‌های آینده نیز اشتغالزایی شود.
 
وی گفت: در سال مالی ۱۴۰۳ بیش از ۱۵ همت منابع دولتی به استان اختصاص یافته که دو برابر اعتبارات استانی است و همچنین بهره‌وری نهادی افزایش یافته و سرمایه‌گذاران دسترسی مستقیم به استاندار و دستگاه‌های اجرایی دارند.
 
ذاکریان افزود: اطلس جامع سرمایه‌گذاری استان تدوین شده و ۷۷۷ قطعه زمین و ۱۲۰ فرصت سرمایه‌گذاری در حوزه‌های کشاورزی، گردشگری، صنعت، معدن و دانش‌بنیان شناسایی شده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان گفت: استان همچنین ظرفیت بیست و پنج درصدی انرژی‌های تجدیدپذیر دارد و هدف‌گذاری شده که به اولین استان بدون خاموشی تبدیل شود.
ذاکریان گفت: در حوزه سرمایه گذاری جدید باید بتوانیم برای سرمایه گذاران کشور افغانستان مشوق‌های منطقه‌ای با توجه به تمایلات آنها داشته باشیم.
 
 
سرپرست معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هم گفت: اگر سهم خراسان جنوبی از ارزش افزوده کشور در رتبه سی‌ویکم قرار دارد که یکی از دلایل آن نبود زیرساخت است در حالی که سایر استان‌های برخوردار مشکل زیرساخت ریلی و جاده‌ای و هوایی ندارند.
 
شریعتی فر افزود: با همین عقب افتادگی تاریخی تسهیلات را با نرخ استان‌های دیگر می‌گیریم و در این استان نه ریل داریم نه سیستم پروازی منظمی وجود دارد و باید اینجا برای سرمایه گذار جذابیت ایجاد شود.
وی گفت: اصلاح نرخ سود بانکی به عنوان دغدغه اصلی سرمایه گذاران و تفاوت آن با سایر استان‌ها و یارانه سود تسهیلات از جمله مشوق‌های صادراتی برای خراسان جنوبی در نظر گرفته شود.
 
شریعتی فر گفت: اگر نمایندگان استان‌ها و مردم پشت مطالبات خود باشند، نتیجه حاصل خواهد شد و بخش دولتی نباید منافع خود را در اولویت قرار دهد، بلکه باید با نگاه توسعه‌ای عمل کند.
 
عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند هم گفت: ما باید به سمت اقتصاد نو آور و دانش بنیان برویم.
زنگنه با اشاره به اهمیت مشوق‌های مالیاتی و تسهیلات افزود: باید در استان‌های کم‌برخوردار مانند خراسان جنوبی، نرخ سود بانکی و تسهیلات ارزان متفاوت با سایر استان‌ها باشد و این امر به ویژه برای صنایع کوچک و متوسط بسیار حیاتی است.
 
رئیس کمیسیون معادن اتاق بازرگانی خراسان جنوبی هم در ارتباط تلفنی با برنامه گفت: ما در استان نعمت خدادادی داریم، اما معافیت مالیاتی، گمرکی و حقوق دولتی و زیرساخت نداریم.
پروین افزود: در برنامه هفتم توسعه رشد ۱۳ درصدی معدن را تکلیف می‌کند در حالی که ۸۰ درصد از اراضی استان بلوکه هستند.
وی گفت: ما درگیر بحران ساختگی داخلی هستیم و درگیر روزمرگی در پیگیری‌ها و مطالبات شده‌ایم و تا مصوبه‌ای اخذ می‌شود با تغییر مسئولان مربوطه دوباره باید پیگیر‌ها از سر گرفته شود که حل این مشکل نیازمند تفویض اختیارات به استاندار است.
رئیس کمیسیون معادن اتاق بازرگانی خراسان جنوبی افزود: باید تصمیمات جسورانه در استان گرفته شود و تبادلات مرزی دوسویه در حوزه مرزی، آزادسازی مناطق بلوکه در حوزه معدنی و تشکیل اولین منطقه آزاد معدنی در استان از جمله پیشنهادات است.
پروین افزود: استان خراسان جنوبی با پشتکار، هماهنگی بین بخش‌های دولتی و خصوصی و اقدامات جسورانه مدیریتی می‌تواند ظرفیت‌های معدنی، انسانی و گردشگری خود را تبدیل به رشد اقتصادی و اشتغال پایدار کند.
 
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهربان یکی از مناطق پیشرو در جذب اعتبارات عمرانی روستایی در آذربایجان شرقی
تست سامانه هشدار اضطراری جمعه ۲۳ آبان اجرا می‌شود
گام سبز ایران در حذف مواد مخرب لایه ازن
اصلاح رفتارمدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
برق ۲۸۰۰ خانوار ، خوراک ۲۳۱ ماینر غیرمجاز در زنجان
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ آبان ۱۴۰۴
همایش پیاده روی به بهانه هفته دیابت
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ روایت یک نخبه ریاضی دهه شصتی
اقدامات رفع بوی نامطبوع اتوبان قم–تهران هنوز کامل نشده است
تجلیل از خیرین و خادمین موکب شهدای بناب
افزایش شاخص اجرای طرح هادی در روستاهای اشنویه
اعطای مجوز واردات نهاده‌های دامی به فعالان اقتصادی آذربایجان شرقی
جلوگیری از تخلفات شکار و صید در مناطق حفاظت شده
آغاز رقابت‌های لیگ حرفه‌ای بسکتبال باشگاه‌های کشور
وزش باد شدید در سمنان
ماندگاری هوای سرد در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
فردا چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
اقتدار پهپاد ایرانی
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)