• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۳۷۳۸
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۰
بوشهر » اجتماعی

تسویه کامل مطالبات سال گذشته پرستاران تا ۴۸ ساعت آینده

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مطالبات سال قبل پرستاران تا دو روز آینده به طور کامل تسویه خواهد شد و با قول مساعد سازمان تامین اجتماعی مطالبات سه ماه از سالجاری نیز قرار از پرداخت شود.

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، آیین تجلیل از پرستاران نمونه ملی و استانی با حضور جمعی از مسئولان و مردم استان برگزار شد.
استاندار بوشهر در این آیین با گرامیداشت نام ویاد پرستاران شهید خدمت، گفت: پرستاران یکی از مهم‌ترین و حیاتی‌ترین حلقه سلامت و درمان محسوب می‌شوند.
ارسلان زارع افزود: پرستاران نه تنها در روز‌های دشوار و حوادثی مانند دفاع مقدس ۱۲ روزه که در کشور به ما تحمیل شد جایگاه خود را خالی نکردند و متعهدانه خدمت کردند، بلکه در روز‌های معمول هم تلاش و کوشش خود را با همین نگاه متعهدانه درخدمت به بیماران داشته‌اند.
وی با بیان این‌که به چالش‌های پرستاران و مشکلات آنها آگاه و در تلاش برای کاهش این مشکلات هستیم، اظهار کرد: در سال‌های اخیر که تحریم‌های ظالمانه بیگانگان و جنگ اقتصادی علیه کشور، فشار اقتصادی مضاعفی بر مردم به ویژه کارکنانی که دارای حقوق ثابت هستند وارد شده است که وظیفه خود می‌دانیم مطالبات پرستاران پیگیری و سرانه فضای درمانی را ارتقاء دهیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز با تبریک میلاد با سعادت حضرت زینب کبری (س) و گرامیداشت روز پرستار گفت: روز پرستار یادآور فداکاری، صبر و مسئولیت‌پذیری انسان‌هایی است که در سخت‌ترین شرایط در کنار بیماران می‌مانند و بی‌هیاهو مدافعان خط مقدم سلامت هستند.
دکتر الله‌کرم اخلاقی با قدردانی از تلاش شبانه‌روزی پرستاران در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان، افزود: همکاران ما در همه بخش‌ها، باوجود فشار کاری و تأخیر در پرداخت برخی مطالبات، همواره با بهترین کیفیت، خدمات درمانی و مراقبتی را به مردم ارائه می‌دهند و هیچ‌گاه دغدغه مالی مانع از ارائه خدمت مطلوب آنان نشده و این روحیه خدمت‌گزاری جای تقدیر دارد.
وی پرستاران را خط اول اعتماد مردم به نظام سلامت دانست و اظهار کرد: در دوران کرونا و سایر بحران‌های بهداشتی، این پرستاران بودند که با ایثار و ازخودگذشتی، سلامت جامعه را پاس داشتند هر جا خدمت به انسان در میان است، پرستاران پیشگامان آن صف‌اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: این مراسم نمادین فقط برای تجلیل از چهره‌های نمونه نیست، بلکه فرصتی برای یادآوری جایگاه والای تمام پرستاران در استان و کشور است.
وی خبری خوش نیز برای جامعه پرستاری استان داشت و گفت: مطالبات سال قبل پرستاران تا دو روز آینده به طور کامل تسویه خواهد شد و با قول مساعد سازمان تامین اجتماعی، مطالبات سه ماه از امسال نیز قرار از پرداخت شود.
اخلاقی از استاندار بوشهر تقاضا کرد: یک قطعه زمین به کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در همه شهرستان‌های استان برای ساخت مسکن اختصاص یافته و این مهم در اولویت امور قرار بگیرد.
در پایان این آیین از پرستاران نمونه استانی و کشوری تجلیل شد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رونمایی از نماد علی ولی الله در میدان ۱۱ آبان دستگرد
اجرای ۵۰۰ برنامه ویژه ۱۳ آبان در مازندران
بررسی توسعه همکاری ها بین جغتای و جاجرم
لیگ برتر بسکتبال به هفته هشتم رسید
مرحله کشوری سی‌اُمین دوره کنگره قرآنی مدارس سمپاد برگزار می‌شود
قلع و قمع ۷ فقره ساخت وساز غیرمجاز در لردگان
پیگیری مشکلات کمبود نهاده‌های دامی
آگاه سازی خانواده های البرزی در طرح جوانی جمعیت
هیئت‌های مذهبی سنگر ایمان و مسئولیت اجتماعی هستند
دیدار سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در هند با وزیر امور خارجه
اعلام برنامه دیدار‌های تیم‌های ملی هندبال زنان و مردان ایران در ریاض
اجرای پویش کاشی‌ حرم امام حسین (ع) با کمک خیران
رئیس دانشگاه جامع علمی، کاربردی کردستان معرفی شد
هشدار زرد هواشناسی در کرمان
دیدار‌های فشرده هیئت پارلمانی ایران در مسکو
تشریح برنامه های ایام فاطمیه در کهگیلویه و بویراحمد
بازدید مشاور رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح از منطقه دوم ندسا
قضاوت داور چهارمحال و بختیاری در مسابقات تیراندازی کشور
اولیانوف: آینده برنامه هسته‌ای ایران در اختیار تهران است
مشخص شدن رنگ پیراهن تیم ملی فوتسال ایران برای دیدار با مغرب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)