• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۰۱۶۶
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۴
سیاسی » مجلس

حل مشکلات زیست‌محیطی نیازمند همکاری بین‌بخشی و مشارکت مردم

نشست مجمع نمایندگان استان گیلان با رییس سازمان حفاظت محیط زیست با هدف بررسی آخرین وضعیت زیست‌محیطی استان و چالش‌های مرتبط با پسماند، آلودگی منابع آبی و تخریب جنگل‌ها در تهران برگزار شد.

حل مشکلات زیست‌محیطی نیازمند همکاری بین‌بخشی و مشارکت مردم
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، نشست مشترک مجمع نمایندگان استان گیلان با رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور، با هدف بررسی آخرین وضعیت زیست‌محیطی استان و چالش‌های مرتبط با پسماند، آلودگی منابع آبی و تخریب جنگل‌ها در تهران برگزار شد.
 
در این نشست، سلمان زارع رئیس مجمع نمایندگان گیلان با تأکید بر اهمیت موضوع محیط زیست در توسعه پایدار استان گفت:گیلان به عنوان یکی از مناطق سرسبز کشور، امروز با بحران‌هایی چون انباشت زباله، آلودگی رودخانه‌ها و تخریب جنگل‌ها مواجه است و انتظار می‌رود سازمان محیط زیست با نگاه ویژه‌تری به این استان بنگرد.
 
وی خواستار تسریع در اجرای طرح‌های دفن بهداشتی و راه‌اندازی نیروگاه‌های زباله‌سوز شد.
 
سید کریم معصومی، نماینده مردم فومن و شفت، در این نشست با اشاره به مشکلات پسماند در این دو شهرستان اظهار داشت:نبود امکانات کافی برای جمع‌آوری و تفکیک زباله در مناطق روستایی، به تهدیدی جدی برای سلامت محیط زیست و منابع آبی تبدیل شده است.
 
یاسر اسلام دوست، نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال، نیز با تأکید بر ضرورت توجه به مناطق غربی استان گفت:پسماندهای شهری و کشاورزی در این مناطق مستقیماً وارد رودخانه‌ها می‌شود و حیات تالاب‌ها و دریای خزر را تهدید می‌کند. باید نگاه متوازن در تخصیص اعتبارات زیست‌محیطی برقرار شود.
 
محمدرضا احمدی، نماینده مردم رشت و خمام، با اشاره به بحران زباله سراوان افزود: سراوان نماد یک بحران زیست‌محیطی در کشور است و مردم سال‌هاست از بوی نامطبوع و آلودگی آن رنج می‌برند. انتظار می‌رود وعده‌ها درباره ساماندهی این مرکز هرچه سریع‌تر اجرایی شود.
 
مهدی فلاح، دیگر نماینده رشت و خمام، نیز گفت: حل مشکلات زیست‌محیطی نیازمند همکاری بین‌بخشی و مشارکت مردم است. باید فرهنگ تفکیک زباله از مبدأ در میان خانواده‌ها و مدارس نهادینه شود.
 
سعید رحمت‌زاده، نماینده مردم صومعه‌سرا، در سخنانی با تأکید بر آلودگی منابع آبی بیان کرد:ورود فاضلاب‌های شهری و صنعتی به رودخانه‌ها و تالاب‌ها به بحرانی جدی تبدیل شده و سلامت مردم را تهدید می‌کند. احداث و تکمیل تصفیه‌خانه‌ها باید در اولویت قرار گیرد.
 
مهرداد گودرزوند چگینی، نماینده مردم رودبار، نیز با اشاره به وضعیت نگران‌کننده جنگل‌ها و مراتع جنوب گیلان گفت:تخریب پوشش گیاهی و تغییر کاربری اراضی جنگلی، علاوه بر تهدید اکوسیستم منطقه، خطر رانش زمین و سیلاب را افزایش داده است.
 
ابراهیم نجفی، نماینده مردم آستانه‌اشرفیه، با بیان اینکه تالاب‌ها و رودخانه‌ها نیازمند حفاظت فوری هستند افزود: تالاب بوجاق و رودخانه سفیدرود از منابع حیاتی استان به شمار می‌روند و آلودگی این منابع، مستقیماً بر معیشت مردم اثر می‌گذارد.
 
در پایان این نشست، خانم انصاری، رئيس سازمان حفاظت محیط زیست کشور، ضمن قدردانی از دغدغه‌ها و پیگیری‌های نمایندگان استان گفت: گیلان یکی از مهم‌ترین مناطق زیست‌محیطی کشور است و رفع چالش‌های آن نیازمند همکاری ملی، برنامه‌ریزی جامع و مشارکت فعال مردم و دستگاه‌هاست.
 
وی بر لزوم اجرای دقیق قوانین زیست‌محیطی، توسعه تصفیه‌خانه‌ها، کنترل ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حریم جنگل و دریا، و حمایت از کشاورزی پایدار و ارگانیک تأکید کرد. در پایان مقرر شد کارگروهی ویژه با حضور نمایندگان گیلان، استانداری و سازمان محیط زیست کشور برای پیگیری مصوبات و رفع بحران‌های زیست‌محیطی استان تشکیل شود. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
چلگرد و سورشجان سردترین نقاط چهارمحال و بختیاری
هوای مشهد پس از ۳۲ روز سالم شد
سرما؛ پیغام آمدن برف و باران، آورد
پاراآسیایی جوانان؛ صعود تیم دونفره پاراتنیس روی میز ایران به فینال
نهضت کاشت درخت در بوستان‌های پایتخت اجرایی شد
درخشش نوجوان شاهرودی در رقابت های والیبال دانش‌آموزی جهان
برگزاری جشن میلاد حضرت زهرا (س) در کوالالامپور با حضور ایرانیان مقیم
درگذشت مادر شهید سیدحسین موسوی در فومن
معرفی برترین‌های مرحله نخست رقابت‌های لیگ ترای‌اتلون در دزفول
حسن یزدانی پس از نزدیک به ۵۰۰ روز در وزن جدید کشتی گرفت
نمایش مستند برگزیده ایدفا در جشنواره سینماحقیقت
ایجاد تالار صدای مردم در استانداری خوزستان
اجرای حکم قصاص نفس نامادری "آوا"دختر چهار ساله در ارومیه
بنزین ۵ هزار تومانی وارد جایگاه های سوخت شد
ممنوعیت استفاده از اصطلاحات بیگانه بر سردر صنوف میاندورود
کدام یک برای سیستم ایمنی بهتر است؟
دستیابی ورزشکاران خوزستان به ۸ مدال مسابقات پاراآسیایی
چشم سمنان به برف روشن شد
اثربخشی سازه‌های آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد در بارش‌های اخیر
انعقاد تفاهم‌نامه مخابرات با شهرک‌های صنعتی خراسان شمالی برای فیبر نوری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
مجروح شدن فرمانده انتظامی مشهد و یک مامورپلیس، حین انجام وظیفه
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۱۰ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)