• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۹۶۹۰۹
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۴
کردستان » اجتماعی
کردستان؛

اختتامیه چهارمین المپیاد ورزشی کارکنان زندان‌های استان

آئین اختتامیه چهارمین المپیاد ورزشی کارکنان زندان‌های استان کردستان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، با حضور مدیرکل زندان‌های استان کردستان، مسئولان استانی و معاون مدیرکل ورزش و جوانان؛ از تیم‌ها و نفرات برتر رشته‌های فوتسال، تنیس روی میز، فوتبال‌دستی و دارت تجلیل شد.

 آئین اختتامیه چهارمین المپیاد ورزشی کارکنان زندان‌های استان کردستان با حضور محمد خسروی مدیرکل زندان‌های استان، رؤسا و مسئولان ستادی اداره‌کل، جمعی از مدیران و مسئولان استانی و آوجی معاون مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان، در سالن ورزشی شهید سلیمانی کانون اصلاح و تربیت سنندج برگزار شد.

این المپیاد با هدف ارتقای نشاط سازمانی، ایجاد همدلی میان کارکنان و توسعه فرهنگ ورزش در محیط کار برگزار شد و با استقبال گسترده همکاران مجموعه زندان‌های استان همراه بود.

چهارمین دوره المپیاد ورزشی کارکنان زندان‌های استان کردستان با حضور تیم‌هایی از واحد‌های تابعه اداره‌کل در رشته‌های فوتسال، تنیس روی میز، فوتبال‌دستی و دارت در فضایی پرشور و رقابتی برگزار شد.

 این مسابقات که در طول چند روز به میزبانی سنندج جریان داشت، جلوه‌ای از نشاط، همکاری و رقابت سالم را در میان کارکنان ایجاد کرد و روحیه همبستگی و تلاش جمعی را در بدنه سازمان تقویت نمود.

محمد خسروی، مدیرکل زندان‌های استان کردستان، در آیین اختتامیه این رویداد ورزشی ضمن قدردانی از حضور فعال کارکنان و عوامل اجرایی مسابقات گفت: برگزاری چنین برنامه‌هایی، علاوه بر ایجاد شادابی و پویایی در بین کارکنان، باعث تقویت انگیزه شغلی، روحیه کار گروهی و تعامل میان واحد‌ها می‌شود و تأثیر مستقیم در افزایش کیفیت خدمات سازمانی دارد.

وی افزود: ورزش از مؤلفه‌های اساسی سلامت جسم و روان است و توسعه فعالیت‌های ورزشی در مجموعه زندان‌ها یکی از اولویت‌های اداره‌کل محسوب می‌شود. از همین‌رو تلاش داریم با برنامه‌ریزی‌های هدفمند، امکانات ورزشی مناسبی را برای کارکنان در سراسر استان فراهم کنیم تا همه همکاران از فرصت ورزش و تحرک بدنی بهره‌مند شوند.

خسروی در ادامه با بیان اینکه نشاط در محیط کار، پایه‌گذار انگیزه و بهره‌وری بالاتر است، اظهار داشت: کارکنان مجموعه زندان‌ها به سبب نوع مأموریت‌های خاص و پرمسئولیت خود، بیش از دیگران نیازمند نشاط روحی و آمادگی جسمی هستند و برگزاری المپیاد‌های ورزشی می‌تواند در این زمینه بسیار اثرگذار باشد.

مدیرکل زندان‌های استان کردستان همچنین با تقدیر از همکاری اداره‌کل ورزش و جوانان استان در اجرای این رویداد گفت: همکاری و تعامل بین دستگاه‌ها در توسعه ورزش کارمندی، الگویی ارزشمند برای ارتقای سلامت و نشاط اجتماعی است و می‌تواند به گسترش فرهنگ ورزش در میان کارکنان سایر ادارات نیز کمک کند.

در پایان این آیین، با حضور مدیرکل زندان‌های استان، معاونان، رؤسای ستادی، مسئولان استانی و آوجی معاون مدیرکل ورزش و جوانان، از تیم‌ها و نفرات برتر رشته‌های مختلف با اهدای لوح تقدیر، مدال و کاپ قهرمانی تجلیل به عمل آمد. فضای مراسم در پایان، آمیخته با شور و رضایت شرکت‌کنندگان بود و چهارمین المپیاد ورزشی کارکنان زندان‌های استان کردستان با خاطره‌ای خوش از رفاقت، رقابت سالم و همدلی به کار خود پایان داد.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تداوم بارش باران و برف و کاهش محسوس دما در استان سمنان
بانخبگان: نخبه ایکنولوژی ایران از مسیر علمی خود می‌گوید.
کاهش بیش از ۱۰ درجه‌ای دما در چهارمحال و بختیاری
نشست کارگروه ملی مدیریت پسماند با حضور معاون اجرایی رئیس جمهور
تمامی محور‌های چهارمحال و بختیاری باز است
غیرحضوری شدن فعالیت برخی مدارس استان سمنان
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی
تجلیل از افتخار آفرینان کنکور سراسری در زنجان
مهمانی فرشته‌ها در زنجان
پایان جشنواره پانتومیم در زنجان
تداوم نظارت بر بازار شب یلدا در زنجان
هوای برفی اصفهان سردتر می‌شود
سارقان احشام در دام پلیس دامغان
آغاز کشت سیب زمینی در طارم
حادثه رانندگی در محور کرمان ــ راور، ۷۵ کیلومتری راور
واژگونی پراید در محور زرند–رفسنجان
برگزاری رقابت‌های تیراندازی با کمان کشور به میزبانی اصفهان
تقدیر آبفای منطقه ۶ تهران از خانواده شهدا به عنوان الگوی مصرف بهینه آب
عامل قتل خانوادگی صبح امروز شهر کرمان، دستگیر شد
تکمیل طرح‌های درمان و سلامت در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
پیش بینی آغاز مجدد بارش برف از ظهر امروز، ۲۸ آذر، در خراسان رضوی
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم
آخرین وضعیت بارش‌ها در هرمزگان ۲۸ آذر ۱۴۰۴
ثبت رکورد جدید بارش‌ها در غرب و جنوب کشور
صادرات غیرنفتی از ۵۴۳ میلیون دلار در سال ۵۷ به ۴۵ میلیارد دلار رسید
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۶ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
انحراف اتوبوس در محور رفسنجان–کرمان ۱۵ مصدوم برجا گذاشت  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
امدادرسانی به مصدومان محور شلمزار به شهرکرد  (۱ نظر)