• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۷۷۵۵۲
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۷
سیاسی » امنیتی و دفاعی
سردار اخوان مطرح کرد؛

فناوری‌های نوین، ضرورتی حیاتی برای شکوفایی استعداد‌های دانش‌آموزان

معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی سپاه، در نشستی با مدیران مدارس شهرک سازمانی فجر نیروی زمینی سپاه، بر ضرورت پیشگامی این مراکز در استفاده از فناوری‌های نوین و ابزار‌های دیجیتال برای تربیت دانش‌آموزان تأکید کرد.

فناوری‌های نوین، ضرورتی حیاتی برای شکوفایی استعداد‌های دانش‌آموزان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، این نشست که به مناسبت هفته دفاع مقدس و همزمان با بازگشایی مدارس برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، به ویژه شهدای دانش‌آموز در جنگ دوازده روزه با رژیم صهیونیستی، همراه بود.

سردار احمد اخوان، علم‌آموزی را جهادی سترگ در مسیر پیشرفت و تعالی جامعه قلمداد کرد و گفت: "همانطور که رزمندگان در دوران دفاع مقدس با جهاد در راه خدا از کیان این مرز و بوم دفاع کردند، امروز نیز وظیفه ماست که با جهاد علمی و حمایت و پشتیبانی برای کشف و شکوفایی استعداد‌های این دانش‌آموزان عزیز، نسلی عالم و توانمند تربیت کنیم. "

وی با اشاره به موفقیت‌ها و افتخارات کسب شده دانش‌آموزان کشورمان در رقابت‌های علمی بین‌المللی، بر تلاش برای ایجاد زمینه رشد و تعالی آنان تأکید کرد و افزود: "ما در جهت ایجاد زمینه رشد و تعالی برای موفقیت دانش‌آموزان این مدارس از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنیم. "

معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی سپاه با اشاره به اهمیت روزافزون فناوری در دنیای امروز، تصریح کرد: "هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین، نه تنها یک انتخاب، بلکه یک ضرورت حیاتی برای شکوفایی استعداد‌های دانش‌آموزان می‌باشد.

وی با تأکید بر اینکه مدارس سپاه باید در استفاده از این تکنولوژی‌های نوین پیشگام و الگو باشند، افزود: "فناوری آموزشی به دانش‌آموزان کمک می‌کند. استفاده از ابزار‌های هوشمند در کلاس‌های درس می‌تواند به دانش‌آموزان کمک کند تا در محیط‌های چندوجهی و پویا به راحتی کار کنند. "

سردار اخوان همچنین بر لزوم برنامه‌ریزی راهبردی، خلاقیت، به‌روزرسانی دانش و ایجاد محیطی شاداب و پویا در مدارس تأکید نمود و بیان داشت: "مربیان باید از امکانات و وسایلی در امر تدریس و یادگیری استفاده کنند که می‌تواند به یادگیری با کیفیت بهتر، کمیت بیشتر و اثربخش‌تر در جریان آموزش کمک کند. "

در این نشست، مدیران مدارس شهرک سازمانی فجر نیروی زمینی سپاه نیز انتظارات خود را در راستای افزایش سطح کمی و کیفی آموزش و همچنین همکاری بیشتر نیروی زمینی سپاه با مدارس مطرح کردند. از مهمترین راهکار‌های عمده حل مشکلات این مدارس، توجه جدی به مدیریت روابط انسانی در اداره مدرسه، مدیریت کیفیت دوره‌های آموزشی، ترغیب و تشویق کادر آموزشی از سوی مدیران مدارس و بهره‌مندی از تجارب موفق سایر مدیران عنوان شد.

سردار اخوان با اشاره به عوامل موفقیت دانش‌آموزان گفت: "مشاوره تحصیلی، تدبیر مناسب معلمان، شناخت و توجه به نیاز‌های خاص هر دانش‌آموز از سوی معلمان، بهره‌گیری از تکنیک‌های یادگیری مناسب، حمایت خانواده و استفاده از محیط آموزشی مناسب، همگی در موفقیت دانش‌آموزان نقش اساسی دارند. "

در پایان، راهکار‌های اجرایی طرح‌های تحول‌آفرین فرهنگی و عمرانی در مدارس مورد بررسی قرار گرفت و نیروی زمینی سپاه آمادگی خود را برای همکاری در زمینه ترمیم، تجهیز و رفع کمبود‌های مدارس شهرک سازمانی فجر اعلام نمود. همچنین مقرر شد نشست‌های هم‌اندیشی مدیران مدارس به صورت فصلی برگزار گردد.

این نشست با حضور جمعی از مسئولان و معاونین نیروی زمینی سپاه و مدیران مدارس شهرک‌های سازمانی سپاه برگزار شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وضعیت مطلوب ذخایر خونی در یزد
قائم‌پناه: گازوئیل با سولفور بالا صحت ندارد
کمبود مرکز نگهداری برای معتادان در ۷ استان کشور
آغاز ساخت مدرسه ۱۲کلاسه تیزهوشان پسرانه خیّرساز در ماکو
قاچاقچی تریاک با ۳۴ کیلو ماده مخدر در قم دستگیر شد
انتخابات الکترونیکی شوراها در مازندران زیر ذره‌بین ۳۰۰ ناظر
تخصیص ۲۷۵ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل طرح های نیمه‌تمام تربت‌جام و صالح‌آباد
آیت‌الله ناصری: تفکر و برنامه‌ریزی، کلید بهره‌برداری صحیح از نعمت‌ها
فعالیت ۲۷ شرکت اقتصاد دیجیتال در اردبیل
برگزاری همایش مهر ماندگار در شهرستان ماکو
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت
بندرانزلی پرباران‌ترین شهر گیلان شد
بررسی راهکارهای مدیریت پایدار خاک در نشست روز جهانی خاک چالدران
متهمان پرونده اردوگاه بم کارمند دولت نبوده‌اند
اهدای ۱۳۵ سری جهیزیه به‌نوعروسان تربت جامی
افتتاح دبستان ۳ کلاسه در روستای تازه‌آباد کوهدشت
اجرای محله محور بهینه‌سازی مصرف در قم
تعامل با دانشگاه و حوزه، راه ارتقای عملکرد دستگاه قضایی
استمرار پایش مشترک آنفولانزای پرندگان در زیستگاه‌های شهرستان چایپاره
مرغِ گران، مدیریتِ نایاب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
سقف کیفری مهریه مشخص شد
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
استان یزد فردا بارانی می شود
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)