• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۷۱۵۰۴
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۶
چهارمحال و بختیاری » اجتماعی

مدرسه بدون معلم پذیرفتنی نیست

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: مدرسه بدون معلم پذیرفتنی نیست.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری،مردانی با تأکید بر اینکه آموزش و پرورش یکی از ارکان اصلی کشور و زیربنای توسعه پایدار است گفت: مدرسه بدون معلم پذیرفتنی نیست و فرمانداران موظفند برای رفع هرگونه مشکل در این زمینه پاسخگو باشند.

وی با گرامیداشت تقارن بازگشایی مدارس با هفته دفاع مقدس، یاد و خاطره شهدای فرهنگی و دانش‌آموزی را ارج نهاد و افزود: آموزش و پرورش مهمترین سرمایه‌گذاری کشور است و نگاه ما به این حوزه باید کلان، راهبردی و سرمایه‌ای باشد.

استاندار گفت: شورا‌های آموزش و پرورش در شهرستان‌ها و استان ظرفیت‌های ارزشمندی برای تصمیم‌گیری‌های اثربخش در حوزه فرهنگی دارند و لازم است بر اساس نیازسنجی دقیق، سیاست‌گذاری و آسیب‌شناسی در این شورا‌ها انجام شود تا مشکلات موجود کاهش یابد.

مردانی با بیان اینکه آموزش و پرورش اولویت نخست دولت چهاردهم است افزود: همه مسوولان موظفند در قبال نسل‌های آینده احساس مسوولیت کنند و برای تحقق اهداف بلند تعلیم و تربیت تلاش کنند.

وی تاکید کرد: شورا‌های آموزش و پرورش نیز باید تدابیر لازم را برای آغاز سال تحصیلی پرنشاط و منسجم اتخاذ کنند.

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به تقارن بازگشایی مدارس با هفته دفاع مقدس، فضای عمومی استان باید به این ۲ رویداد مهم معطوف شود و مدیران آموزش و پرورش برنامه‌های فرهنگی و پرنشاطی را اجرا کنندو هماهنگی‌ها، برنامه‌ریزی‌ها و همه جوانب مربوط به سال تحصیلی جدید باید از هم‌اکنون مورد توجه قرار گیرد.

مردانی تاکید کرد: مدرسه بدون معلم پذیرفتنی نیست و فرمانداران موظفند گزارش دقیق در این زمینه ارائه دهند و در صورت وجود مشکل باید پاسخگو باشند و با تشکیل شورای تأمین، اقدامات لازم برای رفع کمبود معلم انجام گیرد و از همه ظرفیت‌ها باید استفاده شود تا هیچ دانش‌آموزی از تحصیل بازنماند.

وی با اشاره به اهمیت سرویس مدارس گفت: شرکت‌های حمل‌ونقل موظف به خدمات‌رسانی مطلوب هستند و نباید مشکلی در این حوزه ایجاد شود و با توجه به اینکه در هر شهرستان و بخش، دانش‌آموزان استثنایی وجود دارند باید سرویس مدارس برای آنها رایگان باشد.

مردانی حفظ سلامت دانش‌آموزان و سالم‌سازی محیط‌های آموزشی را از دیگر اولویت‌ها برشمرد و افزود: پلیس فتا و معاونت اجتماعی نیروی انتظامی در کنار آموزش و پرورش قرار گیرند تا آسیب‌های فضای مجازی در مدارس کنترل شود و همچنین رعایت پروتکل‌های بهداشتی همچنان در دستور کار است و دانشگاه علوم پزشکی موظف به پشتیبانی از مدارس در این زمینه خواهد بود.

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: زیباسازی و رنگ‌آمیزی مدارس، توزیع تجهیزات و شناسایی دانش‌آموزان بی‌بضاعت از طریق ادارات بهزیستی، کمیته امداد امام و دیگر نهاد‌های حمایتی باید به‌گونه‌ای انجام شود که هیچ دانش‌آموزی از تحصیل بازنماند.

مردانی تاکید کرد: همچنین دستگاه‌های خدمات‌رسان حق ندارند به دلیل بدهی، خدمات مدارس را قطع کنند و باید شرایطی فراهم شود که دانش‌آموزان سال تحصیلی را با نشاط آغاز کنند.

وی با اشاره به مشکلات زیرساختی در برخی مدارس افزود: تانکر‌های سیار ۵۰۰ و هزار لیتری باید پیش از آغاز سال تحصیلی در مدارس نیازمند نصب و تجهیز شوند تا مشکلی در حوزه آب، برق و گاز وجود نداشته باشد و همچنین سیستم‌های اطفای حریق و موتورخانه‌ها باید بررسی و ایمن‌سازی شوند و از ورود افراد متفرقه به محیط‌های آموزشی جلوگیری شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری توسعه عدالت آموزشی را از تاکیدات رییس‌جمهور برشمرد و گفت: برای تحقق این هدف باید از ظرفیت مولدسازی استفاده شود و مدارس سنگی جمع‌آوری شود و چنانچه املاک مازاد وجود دارد از طریق فروش آنها مدارس جدید احداث شود و فرمانداران نیز باید برای تسریع در روند جمع‌آوری مدارس سنگی و ترویج فرهنگ مدرسه‌سازی کمک کنند.

وی ایجاد هنرستان‌های جوار صنعت را یکی از ضرورت‌های استان دانست و گفت: این هنرستان‌ها باید متناسب با نیاز‌های بومی استان طراحی و احداث شوند؛ و همچنین تعیین تکلیف زمین دانشگاه فرهنگیان ضروری است و باید هرچه سریع‌تر پیگیری شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری در خصوص افزایش شهریه مدارس غیردولتی گفت: در صورتی که دانش‌آموزی تمایلی به ثبت‌نام در مدارس غیردولتی نداشته باشد، باید زمینه ثبت‌نام او در مدارس دولتی فراهم شود. همچنین نرخ حامل‌های انرژی در کودکستان‌ها باید بر اساس نرخ آموزشی محاسبه و نظارت کافی بر شهریه‌ها صورت گیرد تا فشار مالی بر خانواده‌ها کاهش یابد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پدر شهید والامقام «تقی حسنی» آسمانی شد
آماده‌باش ستاد مدیریت بحران استان زنجان در پی صدور هشدار نارنجی
برگزاری نشست رویداد تاریخی حماسه ۹ دی در دانشگاه تبریز
اسکان اضطراری ۱۵۰ زائر کربلا در حسینیه اعظم زنجان در پی کولاک شدید
هشدار مه‌گرفتگی و کولاک در جاده یاسوج-بابامیدان و یاسوج-اقلید
تخلیه اضطراری ۶ خانواده در پی سیلاب‌های اخیر لنده
بازگشایی و لایروبی ۴ زیرگذر درگیر سیل در محورهای روستایی زنجانرود
ناپدید شدن ۳ نفر در بارندگی‌های کهگیلویه/ جستجو همچنان ادامه دارد
تکمیل ۹۵ درصد تاسیسات زیربنایی در سایت کوی زنگان زنجان
افتتاح ۲ مرکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۸ دی ۱۴۰۴
دادستان زنجان: خلع ید از زمین‌های راکد شهرک‌های صنعتی در دستور کار است
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی همدان، دوشنبه هشتم دی ماه
اوقات شرعی اهواز، ۸ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۸ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۸ دی ۱۴۰۴ به افق قم
الکترونیکی شدن خدمات باید به رضایتمندی مردم منجر شود
مهلت ۱۰ روزه بازرس کل لرستان برای ساماندهی دستفروشان
نمایش قصه دوست‌داشتنی روی صحنه جشنواره تونس
آیین کلنگ‌زنی طرح کیفی‌سازی محصولات سنگین پالایش نفت تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واریز سود سهام عدالت در بیست و هفتم دی
درگذشت حضرت آیت‌الله سید علی شفیعی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری
نمایش اقتدار پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا در قاب تلویزیون
تعطیلی برخی مدارس آذربایجان غربی در ۸ دی ماه
فریدونشهر برفی‌ترین منطقه نصف جهان
پخش زنده پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا در کانون پرورش فکری اهواز
پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا
واریز سود سهام عدالت همزمان با عید مبعث
مشکلات ساختاری اقتصاد؛ علت التهابات ارزی
افزایش ۲۰درصدی حقوق‌کارمندان درلایحه بودجه اصلاح شود
هشدار نارنجی بارش برف و باران در۱۳ استان
ایران در جمع ۱۰ کشور برتر جهان در چرخه کامل فناوری فضایی
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد
تخلف درج نکردن قیمت
اعلام میزان بارش‌های اخیر در استان کهگیلویه وبویراحمد
اجرای پویش ملی «پیام امید ما از فضا»  (۹ نظر)
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم  (۶ نظر)
فارس از فردا برفی و بارانی می‌شود  (۵ نظر)
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی  (۴ نظر)
انفجار تروریستی در مسجدی واقع در حمص سوریه  (۲ نظر)
چتر باران ، فردا در فارس گسترده تر می شود  (۱ نظر)
هشدار هواشناسی سطح زرد شماره ۳۹ برای استان کرمان  (۱ نظر)
کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
پرونده قضائی برای کشتی متخلف خارجی حامل سوخت قاچاق  (۱ نظر)
نیاز مهم امروز جهان: نظام عادلانه ملّی و بین‌المللی اسلامی  (۱ نظر)
قیمت عرضه محصولات لبنی لحظه‌ای رصد می‌شود  (۱ نظر)
پیش‌بینی هواشناسی تا سه‌شنبه، برف و باران و وزش باد  (۱ نظر)
بارش نخستین برف زمستانی در شهرستان سپیدان  (۱ نظر)
️شیرین یزدان‌بخش درگذشت  (۱ نظر)
ورود به ورزشگاه پارس تنها با داشتن بلیت الکترونیکی امکان پذیر است  (۱ نظر)