• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۶۹۶۶۰
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۶
بین الملل » آمریکا

اعلام آمادگی گروه‌های مردمی انگلیس در اعتراض گسترده به سفر ترامپ

بیش از پنجاه نهاد و گروه‌های مختلف مردمی همزمان با سفر رسمی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به انگلیس اعلام کردند با برگزاری تظاهرات گسترده، خشم و اعتراض خود را به حضور و سیاست‌های ترامپ به ویژه در کمک به نسل کشی فلسطینیان نمایش خواهند گذاشت.

اعلام آمادگی گروه‌های مردمی انگلیس در اعتراض گسترده به سفر ترامپ

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن؛ دونالد ترامپ سه شنبه، شب هنگام و در میان تدابیر شدید امنیتی با دعوت چارلز شاه انگلیس برای برنامه‌ای دو روزه به این کشور سفر کرده است.

همزمان با سفر ترامپ به انگلیس تدابیر امنیتی علاوه بر محل‌های حضور او، در اطراف سفارت آمریکا و اقامتگاه سفیر امریکا در لندن که ترامپ شب را در آن به سر می‌برد نیز تشدید شده است.

گروه‌های مختلف مردمی با نام «ائتلاف ترامپ را متوقف کنید» اعلام کردند برغم تدابیر شدید امنیتی و ایجاد موانع متعدد میدان اعتراض به ترامپ و حامیانش را خالی نخواهند گذاشت و هر کجا که ترامپ حضور داشته باشد فریاد خشم و اعتراض آنان نیز بلند خواهد بود.

گروه‌های مردمی با ابراز خشم و انزجار از سیاست‌های ترامپ به ویژه در کمک به اسراییل برای نسل کشی فلسطینیان همچنین اعلام کردند همزمان با حضور ترامپ در انگلیس تظاهرات گسترده‌ای را با برافراشتن پرچم‌های فلسطین از برابر ساختمان مرکزی بی بی سی در اعتراض به رویکرد این رسانه دولتی انگلیس تا خیابان‌های اطراف پارلمان و ساختمان نخست وزیری انگلیس برگزار و حضور او را محکوم خواهند کرد.

رسانه‌ها در انگلیس اعلام کردند هزاران نفر از نیرو‌های امنیتی و پلیس، از زمین، هوا و رودخانه تیمز با اجرای تدابیر شدید و کم سابقه امنیتی به ویژه در اطراف محل اقامت رئیس جمهور آمریکا، حفاظت از او را برعهده دارند.

پلیس شعاع چند کیلومتری فضای محل اقامت ترامپ را محدوده پرواز ممنوع اعلام کرده است و در زمین نیز مسیر‌های منتهی به محل اقامت ترامپ با موانع فلزی و حضور پر شمار نیرو‌های امنیتی و پلیس مسلح حفاظت می‌شود.

گروه‌های مردمی می‌گویند ترامپ که شب هنگام وارد انگلیس شده همچون گذشته ناچار است برای دور ماندن از فریاد‌های خشم و اعتراض‌های مردمی، بدور از مردم اوقات خود را در انگلیس سپری کند به همین علت برنامه دیدار‌های رسمی او نه در کاخ باکینگهام بلکه در خارج از لندن و اقامت گاه‌های برون شهری وینزور و چکرز برنامه ریزی شده است.

سال ۲۰۱۹ و در دور اول ریاست جمهوری دونالد ترامپ نیز قشر‌های مختلف مردم انگلیس بزرگترین تظاهرات ضد یک رئیس جمهور در تاریخ این کشور را علیه ترامپ رئیس جمهور آمریکا برگزار کردند و بالن مضحک ترامپ کودک را به نمایش گذاشتند.

در مراسم استقبال از ترامپ در فرودگاه استنستد ایوت کوپر وزیر خارجه آمریکا حضور یافت فردی که در دور نخست سفر ترامپ به شدت با او تاخته و سیاست هایش را به باد انتقاد گرفته بود.

دیدار رئیس جمهور آمریکا با شاه انگلیس و نخست وزیر این کشور در شرایطی برگزار می‌شود که به گفته کارشناسان، انگلیس از نظر سیاسی و اقتصادی در بدترین شرایط پس از جنگ جهانی دوم قرار دارد و نخست وزیر انگلیس، به علت از دست دادن چندین مقام ارشد خود به علت فساد مالی واخلاقی در یک ماه اخیر از جمله مندلسون سفیر انگلیس در آمریکا و نیز ناتوانی در تحقق وعده‌های انتخاباتی، در ضعیف‌ترین شرایط پس از به دست گرفتن قدرت قرار دارد.

کایر استامر رهبر حزب کارگر و نخست وزیر انگلیس از نیمه تیر ماه پارسال قدرت سیاسی را در این کشور به دست گرفته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روستا آباد، نمایشگاهی از تولیدات خرد خانگی در قم
پیشتازی قوه قضائیه در حوزه هوش مصنوعی
بانگ الله اکبر در خراسان‌شمالی طنین انداز شد
صدور هشدار زرد هواشناسی در کهگیلویه و بویراحمد
تحویل ۴۶۵۶ واحد نهضت ملی مسکن به متقاضیان در خراسان‌جنوبی
پیشرفت صنعت نفت بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با اتکا بر توانمندی داخلی است
افتتاح ۷۵ طرح کشاورزی در آذربایجان شرقی
موسیان در آستانه ۲۲ بهمن؛ افتتاح طرح‌هایی برای آینده‌ای روشن
دعوت وزارت امور خارجه از هموطنان برای شرکت در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن
بهره برداری از ۹ طرح عمرانی، خدماتی و آموزشی در مهاباد و خلیفان
دعوت خانواده شهدا از مردم چهارمحال و بختیاری برای حضور در انتخابات
فردا همه با هم برای نمایش ایران مقتدر و مایوس کردن دشمنان به میدان می آییم
توسعه و آبادانی در عنبر آباد
خبر‌هایی از برگزاری یادواره شهدای حافظ امنیت در شاهرود
فریاد ملت‌ها سکوت دولت‌ها
نورافشانی آسمان شهر‌های خوزستان در شب ۲۲ بهمن
توسعه و آبادانی در بردسیر
افتتاح پد بالگرد بیمارستان ابوحامد کوهبنان
رونمایی از دستاورد‌های جدید شرکت دانش بنیان گسترش صنایع ریلی ایران در تبریز
دیدار با خانواده شهید والامقام علی نجف‌پور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
گلبانگ صدای تکبیر و فریاد الله‌اکبر مردم در استان مرکزی
مشارکت ۲۸۰ هزار فروشگاه در سراسر کشور برای اجرای طرح کالابرگ
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
برخورد با افرادی که امنیت مردم را تهدید می‌کنند
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)