• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۶۰۷۴۶
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۹
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر

جشنواره ملی موسیقی جوان مشوق جوانان موزیسین است

پنجمین روز از هجدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان در حالی در تالار رودکی برگزار شد که یکی از اعضای هیات داوارن براین باور است که این جشنواره مشوقی جدی برای گرایش هنرمندان جوان به موسیقی شده است.

  • جشنواره ملی موسیقی جوان مشوق جوانان موزیسین است
به گزارش  خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی هجدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان، در پنجمین روز در بخش موسیقی نواحی که به دو منطقه کرمانشاه و جنوب ایران اختصاص داشت ابتدا نوازندگان سازهای تنبور و خوانندگان از کرمانشاه به صحنه رفتند و قطعات خود را برای هیات داوران متشکل از محمد ذوالنوری، آرش شهریاری و تیمور مهرابی اجرا کردند.
 
بخش دوم اجراهای روز گذشته به موسیقی جنوب ایران اختصاص داشت به طوری که نوازندگان سازهای نی انبان، ضرب و تمپو، نی جفتی و عود اجراهای خود را برای داوران این بخش یعنی بهرام مهربخش، سهراب مشهدی زاده و حسین کاوه‌خو اجرا کردند.
 
در حاشیه داوری‌های این روز بهرام مهربخش، داور هجدهمین دوره جشنواره ملی موسیقی جوان و استاد ساز نی‌انبان، با اشاره به سابقه هفده دوره این جشنواره، درباره نقش آن در جریان موسیقی کشور گفت: جشنواره ملی موسیقی جوان به عنوان تنها جشنواره تخصصی موسیقی، مشوقی جدی برای هنرمندان جوان است و این قبیل جشنواره‌ها کمک می‌کند تا جوانان بیش از پیش به سمت موسیقی گرایش پیدا کنند. به همین دلیل برگزاری چنین جشنواره‌هایی اهمیت فراوانی دارد و باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
 
مهربخش با بیان اینکه اساس جشنواره موسیقی جوان بر استعدادیابی و تقویت جریان موسیقی است، اظهار داشت: در داوری جشنواره ملی موسیقی جوان شاهد آن هستیم که این رویداد در کشف استعدادها بسیار خوب و مؤثر عمل کرده است. بسیاری از هنرمندانی که در این جشنواره شرکت می‌کنند، در سال‌های بعد در سایر جشنواره‌ها حضور دارند و موفق به کسب مقام می‌شوند.
 
وی در خصوص ارتقای سطح کیفی آثار شرکت‌کنندگان نسبت به سال‌های گذشته گفت: در روند ارزیابی و داوری می‌بینیم که هر سال نسبت به سال قبل سطح کیفی آثار افزایش یافته است. حتی افرادی که سال گذشته موفق نبودند، با حضور دوباره در جشنواره پیشرفت قابل توجهی از خود نشان داده‌اند. این موضوع نشان‌دهنده اهمیت جشنواره در ایجاد انگیزه برای جوانان و تلاش آن‌ها در جهت بهبود کیفیت آثارشان است.
به گفته وی، هنرمندان جوان با شرکت مجدد در این جشنواره تلاش می‌کنند تا با ارتقای سطح کار خود به نمرات بالا و قابل قبول دست یابند.
 
این داور جشنواره همچنین با اشاره به گرایش جوانان به سازهای محلی سواحل جنوبی کشور خاطرنشان کرد: هرچند این گرایش بیشتر شده است، اما همچنان از تمامی استان‌های جنوبی در جشنواره شرکت‌کننده نداریم و لازم است به این موضوع توجه شود. برای مثال امسال از سراسر کشور شرکت‌کننده داشتیم، اما از خوزستان هیچ نماینده‌ای حضور نداشت که باید بررسی شود چرا چنین اتفاقی رخ داده است.
 
مهربخش در پایان صحبت‌های خود تأکید کرد: جشنواره موسیقی جوان توانسته است زمینه‌ای فراهم کند که تمامی دختران و پسران ایران برای حضور در این رویداد هنری تشویق شوند.
 
امروز در ششمین روز از جشنواره هجدهم ملی موسیقی جوان نوازندگان دوتار، دایره و کمانچه از شمال خراسان برای داوران این بخش سعید طهرانی‌زاده و رجبعلی اسلامی خواهند نواخت. در بخش دیگری از اجراهای این روز نوازندگان کمانچه و سرنا از لرستان نیز در حضور داورانشان همچون رضا پرویززاده، فرج علیپور و محمد باجلاوند به صحنه می‌روند.
 
هجدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان توسط انجمن موسیقی ایران و با حمایت دفتر موسیقیِ و معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تا ۲۶شهریور ماه در تالار رودکی تهران در حال برگزاری است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نقش بانوان مبلغ در حفظ حیات جنین
یلدا به رنگ همدلی؛ دیدار صمیمانه استاندار کرمان با خانواده‌های مددجوی کمیته امداد
لزوم فعال سازی رمز اول پویا برای جلوگیری از کلاهبرداری
توضیحات دادستان کردستان در خصوص پروژه تقاطع کمال الملک
وزیر کشور سوئیس: با ممنوعیت شبکه‌های اجتماعی برای کودکان موافقم!
فرار درآمد‌های ارزی با کارت‌های بازرگانی یک بار مصرف
فاکتور‌های کاغذی از فردا اول دی اعتبار ندارد
توافق استانداران کرمان و یزد برای توسعه اقتصاد منطقه‌ای
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
ادامه پیروزی‌های بارسلونا در لیگا
هدف نهایی جهاد تبیین، تربیت سرباز تراز نظام مقدس اسلامی
آیین دانش آموختگی پاسداران جوان
انتصاب رئیس جدید هیئت دوچرخه سواری خوزستان
تلاش برای وصل برق ۶٠ روستای ساردوئیه
ساماندهی غرفه‌های فروش گلزار شهدای کرمان آغاز شد
ذخیره‌سازی بیش از ۱۰۰ هزار تن کیوی در سردخانه‌های گیلان
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی استان از اول دیماه
خبر‌هایی از مصوبات شورای امر به معروف در شاهرود
حزب‌الله لبنان: تسلیم‌پذیری در قاموس ما جایی ندارد
بازدید رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان از آمادگاه ملخ صحرایی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
محرومیت دوساله خواهران منصوریان
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)