• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۵۵۹۸۷
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۰
اقتصادی » آب و انرژی

تأمین بیش از ۸۰ درصد سوخت نیروگاه‌ها از گاز طبیعی

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران در امور گاز با اعلام اینکه بیش از ۸۰ درصد سوخت نیروگاه‌های کشور از گاز طبیعی تأمین می‌شود، بیان کرد: کشور ما بیش از حد به گاز وابسته است.

وابستگی بالای کشور به گاز طبیعی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، به نقل از شرکت ملی گاز ایران، سعید توکلی یکشنبه، نهم شهریور در آیین آغاز طرح ملی سفیران انرژی به‌صورت ویدئوکنفرانس، از تلاش‌های گازبانان سراسر کشور قدردانی و بر اهمیت نقش آنها در پایداری شبکه، رعایت ایمنی و فرهنگ مصرف بهینه گاز تأکید و اظهار کرد: اگر قرار باشد در زمینه بهینه‌سازی مصرف گاز اقدام مؤثری انجام شود، این امر جز با حمایت و مشارکت مردم و تک‌تک مصرف‌کنندگان امکان‌پذیر نیست.

وی با اشاره به اهمیت حضور بیش از ۵۱۰۰ گازبان در اقصی نقاط کشور افزود: گازبانان، نقطه اتصال و پل ارتباطی مردم با شرکت ملی گاز ایران هستند و نقش آنها در بهینه‌سازی مصرف و ایجاد اعتماد اجتماعی بسیار ارزشمند است. به‌ویژه که با ایجاد اعتماد اجتماعی که بزرگ‌ترین سرمایه ماست، کمک می‌کنند تا این نعمت ارزشمند و خدادادی به شکل خام سوخته نشود و خدمات شرکت ملی گاز به‌صورت مستمر، پایدار و بی‌منت به همه مشترکان ارائه شود.

اثرات بزرگی در پایداری با قدم‌های کوچک

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با بیان اینکه گازبانان، سفیران انرژی هستند، تصریح کرد: گازبانان باید به دانش لازم و مرتبط با صنعت گاز، ایمنی، پایداری شبکه و استاندارد‌های روز در حوزه این صنعت آگاه باشند تا بتوانند پاسخگوی پرسش‌های مردم باشند.

توکلی به اهمیت رعایت اصول ایمنی در شبکه گاز تأکید کرد و گفت: هیچ‌کس در روستا بهتر از گازبان نمی‌تواند وضع تأسیسات گاز را ارزیابی کند. حساسیت نسبت به هر مقدار گاز باید در رفتار، گزارش‌دهی و رفع موارد ناایمن مشهود باشد، زیرا حتی قدم‌های کوچک، اثرات بزرگی در پایداری و ایمنی شبکه دارد.

وی به موضوع مدیریت سبد انرژی و صرفه‌جویی در مصرف گاز نیز اشاره و اظهار کرد: کشور ما بیش از حد به گاز وابسته است و گازبانان می‌توانند با کمک به صرفه‌جویی، مسیر مصرف بهینه را تسهیل کنند.

تأمین بیش از ۸۰ درصد سوخت نیروگاه‌ها از گاز طبیعی

معاون وزیر نفت در امور گاز با بیان اینکه هم‌اکنون بیش از ۸۰ درصد سوخت نیروگاه‌ها از گازطبیعی تأمین می‌شود، در حالی که میانگین جهانی تنها حدود ۲۳ درصد است، بیان کرد: استفاده از سوخت‌های تجدیدپذیر و کاهش مصرف گاز در نیروگاه‌ها، امکان ارزش‌آفرینی در بخش صنعت، رفع بیکاری و افزایش تولید را فراهم می‌کند و در نهایت وضع تولید ناخالص کشور را بهبود می‌بخشد.

توکلی گفت: کاهش مصرف گاز در نیروگاه‌ها و استفاده از سوخت‌های تجدیدپذیر، فرصت بیشتری برای ارزش‌آفرینی در بخش صنعت ایجاد و به تولید و اشتغال کمک می‌کند.

وی با بیان اینکه ارتباط خوب گازبانان با دهیاری‌ها اهمیت زیادی دارد، افزود: پشتوانه تجربی در فعالیت‌های فرهنگی از دیگر نقاط قوت طرح سفیران انرژی است که نمونه موفق و اثربخش آن پویش دو درجه کمتر در سال گذشته بود.

حمایت همه‌جانبه کلید موفقیت طرح سفیران انرژی

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران به برخی از انتظار‌های سازمان از طرح سفیران انرژی از جمله حمایت همه‌جانبه مدیران عامل و مدیران بهره‌برداری گاز‌های استانی در اجرای طرح اشاره کرد و گفت: به این موارد، می‌توان عضویت داوطلبانه تمام گازبان‌ها در کانال سفیران انرژی، مطالعه و انتقال به‌موقع و دقیق پیام‌ها به مردم روستاها، شناسایی نیاز‌ها و انتقال پیشنهاد‌ها به روابط عمومی‌ها، تبیین نکات آموزشی پیرامون مصرف درست گازطبیعی به زبان ساده و روان و بهره‌گیری مؤثر از ظرفیت گروه‌های روستایی در انتقال پیام‌ها اشاره کرد.

توکلی تأکید کرد: هر قدم کوچک می‌تواند زمینه‌ساز تغییر بزرگ باشد و آموزش حتی یک نفر نیز نباید دست‌کم گرفته شود. افزون بر گازبان، هر کارمند نیز می‌تواند نقش سفیر انرژی را ایفا کند.

وی این رویداد و صفت نیکوی سفیران انرژی را به گازبانان تبریک گفت و تصریح کرد: این کانال ارتباطی، فرصت مناسبی برای تبادل نظر و رفع دغدغه‌های گازبانان است و امیدوارم این تعامل دوطرفه به حل بخشی از مشکلات و ارتقا فرهنگ مصرف درست گاز کمک کند.

شایان یادآوری است که طرح سفیران انرژی پنجم شهریور و هم‌زمان با روز کارمند آغاز شد و امروز از طریق ارتباط ویدئویی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با گازبانان، به‌صورت رسمی فعالیت خود را آغاز کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صفحه نخست روزنامه های اصفهان(بیست و ششم آبان ۱۴۰۴)
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
کاهش تصادفات معطل تکمیل طرح
ساماندهی ۱۰ هزار و ۲۶۰ متقاضی جوانی جمعیت و تک واریزی در زنجان
امحای ۲۵۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در انبار‌های اموال تملیکی آذربایجان غربی
انتخابات؛ مسیر صیانت از نظام و هم‌افزایی برای اعتماد عمومی
جهش تولید زعفران در آذربایجان‌غربی؛ طلای سرخ شمال‌غرب کشور به بار نشست
فعالیت ۱۶۰ هزار خادم رضوی در کشور
احیای تالاب‌ها باید در دستور کار باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۶ آبان ۱۴۰۴
واژگونی یک دستگاه خودروی پراید در محور مهاباد - میاندوآب
ارومیه، رتبه نخست تولید سیب در استان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ به افق ارومیه
برگزاری جلسه کمیسیون ماده ۵ آذربایجان‌غربی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیرغلامان حسینی در آستان سلطان طوس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
تکذیب استعفای اعضای دولت
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
بارش باران در مناطق مختلف خوزستان
بدون تعارف با رئیس سازمان هواشناسی کشور
بازی‌های همبستگی اسلامی، فربد تالشی هم به نیمه نهایی ساندا رسید
آغاز اصلاح یک موسسه اعتباری ناتراز
قطع آب اداره‌های دولتی پر مصرف
فعالیت سامانه بارشی تا روز دوشنبه در استان کرمانشاه
فرهنگ در خدمت بی فرهنگی
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۴ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
تنش در روابط چین و ژاپن  (۱ نظر)