• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۴۰۴۶۷
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی

اسرائیل با شکست در مقابل ایران مجبور به آتش بس شد

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران خطاب به فرمانده نیروهای دفاع ملی آفریقای جنوبی، گفت: رژیم صهیونیستی و آمریکا مقررات بین‌المللی را در جریان تجاوز به جمهوری اسلامی ایران نقض کرده و از همه توان خود برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی استفاده کردند.

دشمن صهیونی با شکست در مقابل ایران مجبور به آتش بس شد

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما، امیر سرلشکر «امیر حاتمی» فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در دیدار ارتشبد رودزاین مافوانیا فرمانده نیرو‌های دفاع ملی آفریقای جنوبی، با بیان اینکه دو کشور مبتنی بر رویکرد ضد استعماری و ضد استکباری و عدالت خواهانه، دارای اشتراکات فراوان سیاسی به‌ویژه در صحنه‌های بین‌المللی هستند، گفت: جمهوری اسلامی ایران و آفریقای جنوبی همواره از یکدیگر و از ملت‌های ستمدیده پشتیبانی کرده‌اند و این مسیر برای بازگشت به نظام بین‌الملل بر پایه عدالت و کرامت انسانی باید ادامه یابد.

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، با اشاره به موضع شجاعانه دولت آفریقای جنوبی در مقابل نسل کشی رژیم صهیونیستی و شکایت بردن از این رژیم به دادگاه بین المللی، این اقدام را شجاعانه دانست که در تاریخ ماندگار خواهد بود.

امیر سرلشکر حاتمی با بیان اینکه امروز مردم مظلوم غزه نیازمند حمایت‌های عملی دولت‌ها و نهاد‌های بین‌المللی هستند، تصریح کرد: متاسفانه با نفوذ آمریکا و برخی قدرت‌های غربی این حمایت‌ها بیشتر لفظی است تا عملی و بر همین اساس نیز جنایات این رژیم با شدت ادامه دارد.

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران خطاب به فرمانده نیرو‌های دفاع ملی آفریقای جنوبی، بیان کرد: رژیم صهیونیستی و آمریکا مقررات بین‌المللی را در جریان تجاوز به جمهوری اسلامی ایران نقض کرده و از همه توان خود برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی استفاده کردند و نه تنها در رسیدن به اهداف خود ناکام ماندند بلکه شکست آنها در مقابل حملات موشکی جمهوری اسلامی ایران آنها را وادار به درخواست آتش بس کرد و در این جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، موضع قاطعانه آفریقای جنوبی در محکومیت رژیم صهیونیستی و آمریکا، شجاعانه و قابل تقدیر است.

امیر سرلشکر حاتمی تصریح کرد: در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران قاره آفریقا از اولویت برخوردار است و طبیعتاً با رویکرد سیاسی و بین‌المللی نزدیک ۲ کشور، آفریقای جنوبی از جایگاه ویژه برخوردار است.

فرمانده کل ارتش با بیان اینکه بسیاری از ظرفیت‌های دو کشور در روابط و همکاری‌های دوجانبه به خصوص در حوزه‌های نظامی قابل استفاده و توسعه است، اظهار کرد: امیدوارم بتوانیم این ظرفیت‌ها را تبدیل به برنامه‌های عملی برای پیشبرد همکاری‌های مشترک کنیم.

ارتشبد رودزاین مافوانیا، فرمانده نیرو‌های دفاع ملی آفریقای جنوبی نیز در این دیدار با تقدیم پیام و درود خود، وزیر دفاع و رئیس جمهوری آفریقای جنوبی به ملت ایران، بیان کرد: جمهوری آفریقای جنوبی و جمهوری اسلامی ایران دارای اهداف مشترکی هستند؛ ما همواره در کنار مظلومان و بی دفاع‌های جهان می‌ایستیم.

وی ادامه داد: مراتب همدردی خودم را با ملت غزه و فلسطین که در صف توزیع غذا آنان را بمباران می‌کنند، ابراز و آن را محکوم می‌کنم.

فرمانده نیرو‌های دفاع ملی آفریقای جنوبی با بیان اینکه ما اقدامات رژیم صهیونیستی را در غزه و کرانه باختری که در امتداد سیاست‌های شهرک‌سازی این رژیم است، محکوم می‌کنیم، گفت: به همین دلیل دادخواستی به دیوان بین‌المللی دادگستری بردیم تا عاملان نسل کشی را به‌سزای اعمالشان برسانیم.

ارتشبد مافوانیا افزود: از دیرباز احترام متقابل بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آفریقای جنوبی وجود داشته است و ما خواستار تعمیق روابط در همه عرصه‌ها به‌ویژه روابط دفاعی با جمهوری اسلامی ایران هستیم.

وی در خاتمه با اشاره به اهداف سفر خود به تهران گفت: این سفر تنها یک سفر نظامی نیست بلکه پیام سیاسی دارد و در بهترین زمان ممکن انجام شد تا احساسات قلبی خود را به ملت صلح‌طلب ایران ابراز کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حفاظت از منابع طبیعی باید اولویت همه بخش‌ها باشد
فردا آموزش غیر حضوری در برخی مدارس سمنان و آرادان
برگزاری نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی در تبریز
مسابقات قهرمانی کشتی پهلوانی استان تهران در ورامین
بارش پراکنده باران در سمنان
نمایش توان داخلی صنعت بیمارستان‌سازی در نمایشگاه بین‌المللی تهران
تصویب طرح توسعه سایت ۲۰۰ هکتاری شهر مهاباد
برگزاری میز خدمت قضایی در شهرستان اسلامشهر
۴ فوتی و مصدوم در حادثه رانندگی بستان آباد
ثبت تراز تجاری مثبت ۳.۵ میلیارد دلاری در آذربایجان‌غربی
مهر و موم سه واحد صنفی متخلف در فریدن
دستگيري20خرده فروش در طرح"آرامش در شهر" منوجان
برگزاری آیین افتتاح دوره آموزشی توجیهی بدو خدمت پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی استانداری آذربایجان‌غربی
توقيف 30 هزار ليتر گازوئيل قاچاق در انار
برگزاری جلسه شورای توسعه و حمایت از سازمان‌های مردم نهاد آذربایجان‌غربی
ملاقات بیش از ۴۶ هزار نفر با مسئولان قضایی لرستان
بررسی ۵۰ پرونده در کمیسیون ماده ۵ آذربایجان غربی
ورود بیش از هزار راننده جدید به ناوگان باری آذربایجان‌غربی همزمان با رونق جابه‌جایی کالا
کسب رتبه پنجم کشوری آذربایجان غربی در رفع نقاط حادثه‌خیز جاده‌ای
پایش خروجی ۶ دودکش نیروگاه سیکل ترکیبی ارومیه انجام شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)