• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۳۷۷۱۴
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۶
اقتصادی » آب و انرژی

افزایش سقف برداشت از کارت سوخت در جایگاه‌های مرزی

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از افزایش سقف برداشت از کارت سوخت در جایگاه‌های مناطق مرزی خبر داد و گفت: کارت اضطراری جایگاه‌ها در مناطق مرزی در نظر گرفته شده و همچنین سقف برداشت کارت شخصی در استان‌های مختلف بر اساس درخواست استانداری‌ها و شرکت‌های پخش استانی افزایش یافته است.

افزایش ۴۰ درصدی مصرف سوخت در مرزها همزمان با اربعین

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، کرامت ویس‌کرمی در تشریح نقش شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در ایام اربعین حسینی اظهار کرد: بر اساس مصوبات ستاد مرکزی اربعین که مسئولیت آن به‌عهده وزارت کشور است، تکالیف مشخصی برای همه وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های خدمات‌رسان ازجمله وزارت نفت تعیین می‌شود و در این چارچوب، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران نیز موظف به تأمین بنزین، نفت‌گاز و گاز مایع مورد نیاز زائران و موکب‌های مستقر در مسیرهای منتهی به مرزهاست.

وی با بیان اینکه با توجه به تجربه سال‌های گذشته، تمهیدات لازم برای تأمین سوخت در استان‌های مرزی از سه تا چهار ماه پیش اندیشیده شده است، افزود: ذخیره‌سازی بنزین و نفت‌گاز در انبارهای نفت این مناطق با هدف پاسخگویی به افزایش مصرف به‌صورت مطلوب انجام شده، چراکه از دو هفته منتهی به آغاز ایام اربعین، مصرف سوخت در استان‌های مرزی حداقل ۳۰ تا ۴۰ درصد بیشتر از حالت عادی است.

افزایش سقف برداشت از کارت سوخت در جایگاه‌های مرزی

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به افزایش قابل‌توجه مصرف بنزین در استان کرمانشاه بیان کرد: مصرف این استان که مسیر عبور زائران به مرزهای خسروی و مهران است از میانگین روزانه ۲.۲ تا ۲.۳ میلیون لیتر به بیش از ۳ میلیون لیتر رسیده است.

ویس‌کرمی از افزایش سقف برداشت از کارت سوخت در جایگاه‌های مناطق مرزی خبر داد و گفت: کارت اضطراری جایگاه‌ها در مناطق مرزی، همچنین سقف برداشت کارت شخصی در استان‌های مختلف بر اساس درخواست استانداری‌ها و شرکت‌های پخش استانی افزایش یافته است، به‌گونه‌ای که در استان ایلام سقف برداشت کارت شخصی به ۵۰ لیتر افزایش یافته و تغییرات لازم در کارت جایگاه‌های استان‌های کرمانشاه و خوزستان نیز اعمال شده است تا زائران بتوانند بدون محدودیت، سوخت مورد نیاز خود را دریافت کنند.

وی با بیان اینکه ۱۸ جایگاه عرضه سوخت سیار نیز در پایانه‌های مرزی و پارکینگ‌ها مستقر شده است، تصریح کرد: خودروهای سیار توزیع بنزین که پیش‌تر در تهران فعالیت داشتند، به مرزها منتقل شده‌اند و گاز مایع مورد نیاز موکب‌ها به‌صورت سیلندری تأمین و در استان‌های مرزی توزیع می‌شود.

بازرسی مستمر جایگاه‌ها

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران به فعالیت جایگاه‌های سی‌ان‌جی در استان‌های مرزی با حداکثر ظرفیت در ایام اربعین اشاره کرد و گفت: گروه‌های بازرسی و نظارت به‌صورت مستمر بر عملکرد جایگاه‌ها نظارت می‌کنند تا عرضه سوخت در استان‌های مرزی به‌صورت ۲۴ ساعته و بدون وقفه انجام شود.

ویس‌کرمی افزود: کمیته حمل‌ونقل ستاد مرکزی اربعین در طول هفته مصوباتی برای تأمین سوخت ناوگان حمل‌ونقل مسافری صادر می‌کند که بر اساس آن، سهمیه اتوبوس‌های جدید و موجود افزایش می‌یابد و سوخت آنها به‌صورت تنخواه تأمین می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در پایان یادآور شد: با اجرای این تمهیدات و تداوم نظارت‌ها، امیدواریم در ایام راهپیمایی اربعین امسال هیچ‌گونه مشکلی در تأمین سوخت زائران حسینی ایجاد نشود و هموطنان بتوانند این سفر معنوی را با آرامش و خاطره‌ای خوش به پایان برسانند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
برگزاری جشنواره سرود و تئاتر دانش آموزی در کیش
جلوگیری از پسماندسوزی در شهرستان اشنویه
تسهیل فرایند‌های تجاری و خدماتی در مناطق آزاد
وصول یک هزار و ۷۰ میلیارد ریال مالیات در بوکان
گشایش جشنواره جهانی فیلم فجر در شیراز
تکریم و معارفه سرپرست جمعیت هلال‌احمر آذربایجان‌شرقی
قاچاقچی سابقه‌دار چوب در جنگل‌های بابل دستگیر شد
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان
استقبال از قهرمان کشتی فرنگی المپیک ناشنوایان در کوهدشت
شعله‌ور شدن دوباره یک نقطه از جنگل‌های نمنق در اثر باد
درگذشت مادر شهید سید موسی سید آموزنده در فومن
بسیج، ستون فقرات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران
کشف بیش از ۳ تن گوشت فاسد در نقده
آغاز برداشت کدو آجیلی در شهرستان اقلید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۵ آذر ۱۴۰۴
آتش سوزی در یک واحد مسکونی یک مصدوم بر جای گذاشت
افت شدید منابع آبی استان، کاهش ۹۲ درصدی بارش‌ها در زنجان
درخشش کشتی گیران البرزی در المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۵ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
هشدار دستگاه قضا درباره کلاهبرداری با وعده ارزهای دیجیتال
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)