• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۸۱۷۲
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۷
اقتصادی » آب و انرژی

اصناف و مجتمع‌های تجاری مشهد در ساعات اوج بار مصرف تعطیل شدند

مدیر دفتر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق مشهد گفت: در پی افزایش بی‌سابقه دمای هوا و با هدف مدیریت بار و عبور از ناترازی تولید و مصرف برق، کلیه واحدهای تجاری و صنفی مشهد از ساعت ۱۳ الی ۱۷ ملزم به تعطیلی شدند.

اصناف و مجتمع‌های تجاری مشهد در ساعات اوج بار مصرف تعطیل شدند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علیرضا کاشی اظهار داشت: پیرو ابلاغ استانداری خراسان رضوی و با هدف اتخاذ تدابیر فوری برای عبور موفق از دوره اوج بار تابستان، جلسه‌ای با حضورهادی شریعت‌یارمعاون دادستان خراسان رضوی، مقدم معاون بازرسی سازمان صمت استان خراسان رضوی، محسن قاینی نماینده دانشگاه سجاد، معصومه مرادی مدیر دفتر مدیریت مصرف و کنترل پیک بار شرکت توزیع برق مشهد، قائم مقام‌های مناطق غرب و شرق و همچنین مدیر دفتر روابط عمومی این شرکت تشکیل و بر اهمیت مدیریت یکپارچه و عادلانه بار شبکه تاکید شد.

در ابتدای این جلسه، معصومه مرادی مدیر دفتر مدیریت مصرف و پیک بار شرکت توزیع برق مشهد، گزارشی جامع از برنامه‌های شرکت برای مدیریت مصرف در تعرفه‌های مختلف (خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی) ارائه کرد.

هادی شریعت یار، معاون دادستان خراسان رضوی نیز طی سخنانی در این نشست تصریح کرد: برای عبور از چالش ناترازی انرژی، مدیریت بار یک ضرورت انکارناپذیر است. اما مهم‌تر از آن، اجرای این مدیریت باید به بهترین و کارآمدترین شکل ممکن و با رعایت کامل عدالت اجتماعی صورت پذیرد و نباید در برنامه اعمال محدودیت‌ها هیچ‌گونه تبعیض و تفاوتی وجود داشته باشد تا همه شهروندان به یک نسبت در این مسوولیت اجتماعی سهیم باشند.

وی در ادامه گفت: پس از استماع گزارش‌های فنی و همچنین مشکلات و دغدغه‌های مطرح‌ شده توسط روسای اتحادیه‌های صنفی، با اجماع حاضرین مقرر شد که بهترین و کم هزینه‌ترین راهکار، تعیین بازه زمانی مشخص برای تعطیلی واحدهای تجاری است.

علیرضا کاشی در این خصوص افزود: بر اساس مصوبه نهایی، کلیه صنوف و مجتمع‌های تجاری مشهد (به استثنای صنوف خدماتی ضروری مانند نانوایی‌ها و رستوران‌ها) از تاریخ ابلاغ این مصوبه، مکلف هستند از ساعت ۱۳:۰۰ لغایت ۱۷:۰۰ فعالیت خود را به طور کامل متوقف نمایند.

مدیر دفتر روابط عمومی توزیع برق مشهد خاطرنشان کرد: برای نظارت دقیق بر حسن اجرای این طرح، تیم‌های بازرسی مشترکی متشکل از بازرسان ویژه مدیریت مصرف شرکت توزیع برق و بازرسان اتاق اصناف تشکیل شده است. این تیم‌ها به صورت مستمر بر فعالیت واحدهای تجاری نظارت خواهند کرد و در صورت مشاهده هرگونه تخلف و عدم همکاری، انشعاب برق واحد متخلف قطع خواهد شد.

وی همچنین تاکید کرد: واحدهای صنفی و تجاری موظف هستند حتی در ساعات مجاز فعالیت نیز اصول مدیریت مصرف را رعایت کرده و از روشن کردن لامپ‌های اضافی، تابلوهای تبلیغاتی و سایر تجهیزات پرمصرف غیرضروری خودداری کنند. این نظارت‌ها در تمام ساعات شبانه‌روز ادامه خواهد داشت و با موارد عدم رعایت، برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

وی در پایان با اشاره به اینکه بخش مشترکین تجاری آخرین گروهی است که به برنامه‌های مدیریت مصرف پیوسته است، گفت: از ابتدای اردیبهشت ماه، سایر مشترکین در بخش‌های خانگی، صنعتی و کشاورزی همکاری گسترده‌ای با ما داشته‌اند. اکنون برای عبور کامل از این شرایط، به مشارکت و همدلی اصناف و بازاریان محترم نیازمندیم و اطمینان داریم که با همراهی همگانی، تابستان امسال را با کمترین چالش سپری خواهیم کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز فصل جدید عملیات اجرای سد مشمپا با قرارداد ۳۰ هزار میلیارد ریالی
توصیه‌های تغذیه‌ای برای کودکان مبتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزا
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
کاهش ۴۵ درصدی تلفات تصادف‌های رانندگی در خدابنده
بارش بیش از ۲۱۱ میلی متر باران در کیش
مدارس جاسک آماده اسکان اضطراری
افتتاح رسمی صحن مطهر حضرت زهرا(س)
ثبت نام در فرایند ارزیابی و انتخاب برند برتر ملی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
خدمات رسانی شبانه روز ستاد مدیریت بحران در کیش
واریز یارانه یسنا، همزمان با شب یلدا
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۷ آذر
محاسبات دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه فرو ریخت
کنترل بیولوژیک افت ذرت
پرواز اورژانس هوایی برای نجات نوزاد در طالقان
خدا جواب بازیکنان پرسپولیس را داد
مسابقات آزاد تپانچه بانوان؛ هانیه رستمیان قهرمان شد
تشدید بارندگی ها در پایان هفته سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
هوای سرد در تهران ماندگار است
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
جام جهانی اسکیت رولبال؛ بانوان ایران بر سکوی سوم جهان ایستادند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)