پخش زنده
امروز: -
خراسان رضوی در «نهضت توسعه مدارس» و ساخت طرح جایگزینی مدارس سنگی کشور پیشرو است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مجید عبداللهی معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در جریان بازدید از طرح های جایگزین مدارس سنگی شهرستان کلات گفت: با توجه به عملکرد خراسان رضوی در طرحهای نوسازی و بهسازی مدارس بویژه طرح جایگزینی مدارس سنگی، این استان گام موثری در جهت تحقق عدالت آموزشی برداشته است.
محمود ملکوتی مشاور رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز گفت: اهمیت تکمیل طرحهای عمرانی به ویژه در حوزه آموزش و پرورش مورد تاکید است.
وی با اشاره به بازدید از روند اجرای نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی کلات ادامه داد: روند اجرای طرح ها در کلات نشان دهنده عزم جدی مسئولان استانی برای ارتقای سطح آموزشی منطقه است.
ملکوتی گفت: سازمان برنامه و بودجه توجه ویژهای به اینگونه طرحها دارد و اطمینان می دهیم که حمایت لازم در سراسر کشور ادامه خواهد داشت. هدف سازمان برنامه حذف کامل مدارس سنگی و فرسوده و جایگزینی آن با فضاهای آموزشی استاندارد و ایمن است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی نیز گفت: هدف اصلی جایگزینی مدارس فرسوده و سنگی با فضاهای آموزشی استاندارد، ایمن و مدرن است تا دانشآموزان مناطق کم برخوردار نیز از امکانات مناسب بهرهمند شوند.
جاسم حسین پور افزود: این طرحها با همکاری دستگاه های مختلف و حمایت سازمان برنامه و بودجه در حال پیشرفت است و امیدواریم بتوانیم در آینده نزدیک شاهد بهره برداری از مدارس جدید باشیم.
مدیرکل نوسازی مدارس خراسان رضوی با بیان اینکه در جریان بازدید امروز تفاهمنامه ساخت هفت مدرسه جدید نیز در کلات امضا شد، ادامه داد: هم اکنون ۱۵ طرح سنگی فعال در این شهرستان داریم که تا امروز ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و اعتبار مورد نیاز تکمیل آن افزون بر ۹۸۰ میلیارد ریال است.
حسینپور با بیان اینکه تفاهمنامه امروز برای ساخت هفت مدرسه سنگی با مشارکت بنیاد علوی و به متراژ هزار و ۴۲۵ متر است، گفت: اعتبار مورد نیاز برای ساخت این هفت مدرسه بیش از ۲۸۰ میلیارد ریال است.