• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۹۵۲۱
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۶
آذربایجان غربی » سیاسی

پاتوق‌های گفت‌و‌گو در آذربایجان‌غربی برگزار می‌شود

پاتوق‌های گفت‌و‌گو، به‌عنوان بستر‌های مهم گفت‌وگوی فکری، هم‌اندیشی و تربیت نیرو‌های مؤثر فرهنگی، در نقاط مختلف آذربایجان غربی برگزار می شود.

پاتوق‌های گفت‌و‌گو در آذربایجان‌غربی برگزار می‌شود

 به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ مسئول امور بانوان اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی گفت: دوره‌های بانوی مجاهد در همه شهر‌های استان با حضور اساتید توانمند، با هدف ارتقای بینش، مهارت و کنشگری میدانی بانوان و طلاب خواهر در شهر‌های خوی، میاندوآب، نقده و ارومیه برگزار شده و در دیگر شهر‌ها نیز برگزار خواهد شد و این فعالیت‌ها دوره‌ها استمرار دارد.

لیلا رجب با اشاره به حضور تاثیرگذار بانوان در عرصه‌های اجتماعی و فرهنگی، اظهار داشت: انقلاب اسلامی، زن مسلمان ایرانی را از حاشیه‌ی جامعه به متن آورد و به او هویت و شخصیت بخشید. زمینه‌ای مناسب برای فعالیت سالم زنان در عرصه‌های گوناگون خانوادگی، علمی، اجتماعی و سیاسی فراهم کرد و به آنها نشان داد که زنان همانند مردان دارای استعداد‌ها و توانایی‌های فراوانی هستند و می‌توانند در همه‌ی زمینه‌های زندگی، به پیشرفت و تعالی جامعه کمک کنند.

وی در ادامه به برگزاری دوره‌های توانمندسازی بانوان اشاره کرد و افزود: دوره‌های بانوی مجاهد در همه شهر‌های استان با حضور اساتید توانمند، با هدف ارتقای بینش، مهارت و کنشگری میدانی بانوان و طلاب خواهر در شهر‌های خوی، میاندوآب، نقده و ارومیه برگزار شده و در دیگر شهر‌ها نیز برگزار خواهد شد و این فعالیت‌ها دوره‌ها استمرار دارد و بعد از این دوره‌ها بانوان وارد عرصه تبلیغ و فعالیت‌های فرهنگی می‌شوند که در برخی شهر‌ها مثل میاندوآب در ایام محرم بانوان طلبه پاتوق‌های گفت‌و‌گو را با هدف پاسخ به شبهات دینی و انقلاب داده می‌شود.

لیلا رجب خاطرنشان کرد: در این دوره، مباحثی همچون جایگاه زن در مکتب امام، الگوی سوم زن مسلمان، ضرورت جهاد تبیین و طراحی پاتوق‌های گفت‌و‌گو به عنوان پایگاهی برای پرورش تحلیل و تربیت اجتماعی بانوان، مورد بررسی و تمرین قرار گرفته و تدریس می‌شود.

وی بیان کرد: در شرایط کنونی و همزمان با جنگ روانی دشمنان، پاتوق مردمی ایران پیروز با حضور پرشور مردم در میدان مرکزی خوی با همکاری مدیر تبلیغات اسلامی این شهرستان به همت خواهران مبلغه تشکیل شد. در ارومیه نیز این پاتوق‌ها فعال شده و بانوان مبلغه در ایام فاطمیه، غدیر و محرم در این پاتوق‌ها فعالیت‌ها فعال بودند و این پاتوق‌های گفت‌و‌گو یکی از خروجی‌ها دوره‌های بانوی مجاهد است؛ و پاتوق‌های گفت‌و‌گو، به‌عنوان بستر‌های مهم گفت‌وگوی فکری، هم‌اندیشی و تربیت نیرو‌های مؤثر فرهنگی، جایگاهی ویژه در این دوره داشتند.

مسئول امور بانوان اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی تصریح کرد: پاتوق‌های گفت‌و‌گو، به‌عنوان بستر‌های مهم گفت‌وگوی فکری، هم‌اندیشی و تربیت نیرو‌های مؤثر فرهنگی، جایگاهی ویژه در این دوره داشتند. پاتوق، فضایی غیررسمی، اما هدفمند است که مخاطب در آن احساس صمیمیت و امنیت فکری می‌کند؛ جایی برای شنیدن، اندیشیدن، پرسیدن و پاسخ دادن. در این فضا، مبلّغ نه تنها سخن می‌گوید، بلکه شنونده‌ای فعال است؛ به دغدغه‌ها گوش می‌دهد، فهم مخاطب را می‌سازد و گام‌به‌گام او را در مسیر رشد و درک عمیق‌تر از معارف دینی همراهی می‌کند.

وی اضافه کرد: استقبال طلاب و دانشجویان از این دوره‌ها بسیار عالی است و آن‌ها درخواست برگزاری استمراری این دوره‌ها را خواستار هستند و ما این دوره‌ها با هدف ورود دانشجویان و طلاب به عرصه‌های میدانی تبلیغی برگزار می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
یکشنبه‌ها با «بلیط الکترونیک»، رایگان سوار اتوبوس شوید
ماندگاری هوای داغ در خراسان رضوی
تامین آب آشامیدانی پایدار قلعه قاضی با حفر چاه
«هوش مصنوعی»، در خبر‌های رسانه، پنج شنبه ۲۶ تیر
تولید حدود ۴ هزار چادر در یک کارگاه تولیدی
جولان سگ‌های ولگرد در باغ چشمه علی مسجدسلیمان
شرط جدید صادرات با کارت‌های بازرگانی بدون رتبه بندی
رونمایی از پوستر جشنواره فردخت در میامی
طرح ضربتی پلیس یزد برای دستگیری سارقان 
لغو قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در خراسان رضوی
راه اندازی سامانه جدید بانکی خدمات بانک سپه
برنامه «رادیوم»، از رادیو جوان
«آنروا» زنگ خطر را درباره اوضاع غزه به صدا درآورد
بافت فرسوده شهر میناب مطالعه می‌شود
عیادت وزیر آموزش و پرورش از دانش‌آموزان مجروح شده در حملات رژیم صهیونیستی
آخرین وضعیت زیرساخت‌های اربعین در مرز مهران، رصد شد
فیلم‌های سینمایی تلویزیون، جمعه تیر
هدایت تحصیلی دانش آموزان پایه نهم
شورای نگهبان پاسدار اسلامیت و جمهوریت
اردوی قرآنی مکتب امام زمان(عج) در ارتفاعات الوند همدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مرداد ماه با موج گرمای شدید آغاز می‌شود
اعلام مراسم تشییع پیکر سردار شهید غیب پرور در شیراز
عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی پس از پاسخ قاطع ایران
ملت با جهت‌گیری‌های گوناگون سیاسی پای ایران عزیز ایستاد
بررسی برنامه‌ها و نقل‌وانتقالات استقلال در نشست مجازی ساپینتو و سیدورف
سردار غیب پرور بر اثر عوارض شیمیایی آسمانی شد
پرداخت کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ از هفته آینده
واکنش شرکت گاز درباره انفجارهای چند روز اخیر
هاشمیان: فلسفه فوتبال من هجومی و هدفم قهرمانی است
فرمانده کل سپاه درگذشت سردار غیب پرور را تسلیت گفت
فیلم سینمایی «شبح کوهنورد» از قاب نمایش
منابع آب، در انتظار تغییر رفتار مصرف
امروز، آخرین مهلت دریافت کارت آزمون سراسری
پیش بینی افزایش دما تا یکشنبه
پخش زنده والیبال لیگ ملت‌ها از قاب شبکه ورزش
طرح مشترک جریان فتنه با منافقین و رضا پهلوی  (۳ نظر)
چرا بانک‌ها برای وام ازدواج «شعبه» را تایید نمی‌کنند  (۳ نظر)
پاکستان قاطعانه نشان داد با ایران، برادر است  (۲ نظر)
دستور رئیس قوه قضائیه برای مقابله با گرانفروشی و احتکار  (۲ نظر)
پزشکیان: همچنان معتقدیم که پنجره دیپلماسی باز است  (۲ نظر)
ترامپ: از پوتین بسیار ناامید شده‌ام  (۲ نظر)
رژیم صهیونیستی بمباران سوریه را از سرگرفت  (۲ نظر)
واکنش وزیر خارجه به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونی  (۱ نظر)
امنیت خلیج‌فارس مستلزم مشارکت کشور‌های منطقه است  (۱ نظر)
بازگشت قیمت‌ها به قبل از دفاع مقدس ۱۲ روزه لازم‌الاجرا است  (۱ نظر)
نباید مردم را به خودی و غیرخودی تقسیم کنیم  (۱ نظر)
مؤمنی: نیرو‌های مسلح در اوج آمادگی هستند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: به‌دنبال خصوصی‌سازی واقعی هستیم  (۱ نظر)
اتحاد پاکستان با ایران علیه رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
اسقاط ۲۰هزار دستگاه موتورسیکلت فرسوده  (۱ نظر)