• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۲۱۸۸
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۹
سیاسی » عمومی
معاون وزیر کشور:

خدمت‌رسانی شایسته به مردم در جنگ ۱۲ روزه متوقف نشد

معاون سیاسی وزیر کشور گفت: خدمت رسانی شایسته به مردم کشور در حمله وحشیانه ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی به ایران اسلامی به هیچ عنوان متوقف نشده بود.

خدمت‌رسانی شایسته به مردم در جنگ ۱۲ روزه متوقف نشد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علی زینی‌وند در دیدار با جمعی از مدیران اجرایی مازندران در ساری اظهار کرد: در روز‌هایی که کشور تحت شدیدترین هجمه‌ها قرار داشت، استانداری مازندران با تدبیر، آرامش، و تجربه مثال‌زدنی، توانست حکمرانی مطلوبی را در اوج بحران شکل دهد.

معاون سیاسی وزیر کشور، با اشاره به شرایط ویژه‌ای که طی ۱۲ روز تحمیل جنگ بر کشور سایه افکند، از عملکرد تحسین‌برانگیز مدیریت استان‌ها سخن گفت و ضمن قدردانی ویژه از استاندار مازندران، اظهار داشت: دولت در انتصابات استانداران و فرمانداران، تمرکز ویژه‌ای بر تجربه‌گرایی و شایسته‌سالاری داشته است. قریب به ۳۰ استاندار از مجموعه ۳۱ استان دارای پیشینه مرتبط با وزارت کشورند و این انسجام تجربه‌محور، در مدیریت بحران اخیر خود را اثبات کرد.

علی زینی‌وند ادامه داد: حتی با این که استاندار مازندران سابقه وزارت کشور ندارد نیز، دارای مدیریت مؤثر و انگیزه‌ای والا بوده است و اکنون از موفق‌ترین چهره‌های میدانی دولت به شمار می‌آید.

معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به عملکرد دقیق و سنجیده مجموعه استان‌ها در ایام جنگ، افزود: در شرایطی که کشور با ترور فرماندهان ارشد و حملات موشکی مواجه بود، استان مازندران با مدیریت استاندار پرتلاش خود، همچنان در مسیر خدمت‌رسانی روزمره حرکت کرد و هیچ خللی در تأمین نیاز‌های مردم احساس نشد.

علی زینی وند همچنین به تمهیدات وزارت کشور برای تأمین کالاها، سوخت سیار، و آرد در مسیر‌های پرتردد و استان‌های مسافرپذیر مخصوصا در استان مازندران اشاره و خاطرنشان کرد: رفتار متین و آرام مردم، حکمرانی قوی و مورد قبول در اوج جنگ را رقم زد؛ و این محصول هم‌افزایی تجربه، تدبیر و اعتماد عمومی بود.

استاندار مازندران هم در این نشست با اعلام اینکه کالا‌های اساسی به وفور در فروشگاه‌های استان وجود دارد، گفت: با تشکیل ستاد مدیریت بحران تأمین نیازمندی‌های هم استانی‌ها و مسافران در اولویت است.

مهدی یونسی رستمی با ابراز رضایت از همکاری مردم با مسئولان در روز‌هایی که کشور در جنگ ۱۲ روزه بود، اظهار کرد: در استان مازندران اقدامات خوبی برای جلب رضایت نسبی انجام شده است.

استاندار مازندران با تاکید براینکه توام با مدیریت بحران به اجرای برنامه‌های توسعه‌ای استان هم توجه داریم، تصریح کرد: طبق برنامه ریزی به تمام جوانب استان توجه می‌شود.

این مقام مسئول توجه ویژه به توزیع آرد در نانوایی‌های استان را اولویت دانست و گفت: در حال حاضر وضعیت صف در نانوایی‌ها مدیریت شده است.

مهدی یونسی رستمی با اعلام اینکه برنامه‌ریزی برای واردات گندم در دستور کار بوده و مقدمات لازم در حال انجام است، اظهار کرد: ۷۰ هزار تن گندم از هشت استان برای توزیع در مازندران در نظر گرفته شد و مقرر شد ۵۶ هزار تن از طریق راه ریلی وارد استان شود.

استاندار مازندران با اعلام اینکه در ایام جنگ ۱۲ روزه هیچ کمبود تولید و توزیع مرغ در استان نداشتیم، گفت: فضای مناسب تولید و کشتار مرغ به خوبی فراهم بوده است.

یونسی رستمی با تأکید براینکه لازم است برنامه‌ریزی مناسب برای تداوم تولید گوشت سفید در استان انجام شود، بیان کرد: حذف گله مرغ مادر و ورود علوفه‌ای که ضریب تولید را کاهش داده بصورت جدی توسط مسئولان استانی پیگیری شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برجسته بودن نقش و سهم رهبری در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی
ورزش صبحگاهی اهالی همدان در یک روز تعطیل
محکومیت قاچاقچی زغال در اهواز
وحدت و همبستگی ملی رمز عبور از بحران‌ها
ادای احترام به شهدای اقتدار
تداوم شدت گرد و غبار تا آخر امروز
پیام تسلیت رئیس فدراسیون جهانی تنیس در پی شهادت ورزشکار کشورمان
تشییع و خاکسپاری مادر شهیدان علاف بهبهانی
مردم برای دستیابی به سعادت و پیروزی از فرمایشات رهبری پیروی کنند
قدردانی از هیات‌های مذهبی خرمشهر در برگزاری مجالس عزاداری محرم
نقش موثر رهبری در پیروزی جنگ
برگزاری راهپیمایی جمعه‌های خشم در گیلان
دشمن در برابر انسجام ملت ایران ناتوان است
نقش راهبردی فولاد اکسین در تأمین نیاز‌های فولادی کشور
اجازه نخواهیم داد دشمنان به ارزش‌های انقلاب ضربه بزنند
تسویه ۱۴ همت از معوقات بازنشستگان کشور
عضویت رایگان در مراکز پرورش‌فکری تا پایان تیر تمدید شد
سرزمین‌های اشغالی دیگر امنیت ندارد
تمدید نام نویسی پایه اول مدارس ابتدایی در استان بوشهر
امام جمعه بندرعباس: رهبری، مردم و نیرو‌های مسلح سه ضلع پیروزی ایران بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سفیر کره شمالی: در صورت نقض آتش‌بس، در کنار ایران هستیم
اصفهان در وضعیت خطرناک آلودگی هوا
دروغ مدیر کل آژانس؛ بهانه تجاوز به ایران
خون پاک شهدا، شکست را به دشمن تحمیل کرد
سفر سخنگوی دولت به بوسنی و انتقال پیام پزشکیان
تکرار تجاوز به کشور با پاسخی پشیمان‌کننده‌تر مواجه خواهد شد
تیم فوتبال استقلال راهی ترکیه می‌شود
پاری‌سن‌ژرمن حریف چلسی در دیدار پایانی شد
خروج اتباع افغانستانی غیرمجاز از مرز دوغارون
معارفه وحید هاشمیان در جمع سرخپوشان
قالیباف: انسجام ملی مهم‌ترین دستاورد جنگ بود
تاب آوری بخش معدن در طوفان تهدیدات فرصت راهبردی برای اقتصاد
انفجار گاز در برج پامچال چیتگر با هفت مصدوم
رئیس مجلس از ابعاد جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و نقش رهبر انقلاب می‌گوید
درخشش کاروان اسکیت ایران با کسب ۷ نشان رنگارنگ
فعالیت پدافند هوایی تبریز برای انهدام ریزپرنده ها  (۴ نظر)
ترامپ ادعا کرد: زمان مذاکرات بعدی با ایران مشخص شده است  (۴ نظر)
اعتماد به روند گفت‌وگو، شرط بازگشت به مذاکره  (۳ نظر)
اغلب جاسوسان رژیم صهیونیستی با کمک مردم شناسایی شدند  (۳ نظر)
سردار صفوی: هزاران موشک و پهپاد در جای مطمئن داریم  (۲ نظر)
کاهش بیش از ۵۱ هزار واحدی شاخص بورس  (۲ نظر)
عیادت نماینده ولی فقیه در گیلان از جانشین پلیس راه رشت - لاهیجان  (۲ نظر)
آمریکا بداند تنها راه صلح پایدار گفت‌وگوی محترمانه است  (۲ نظر)
سفیر کره شمالی: در صورت نقض آتش‌بس، در کنار ایران هستیم  (۱ نظر)
ساماندهی خوبی برای خروج اتباع انجام شده است  (۱ نظر)
شبکه تروریستی اینترنشنال به طور کامل هک شد  (۱ نظر)
شهروندان تخلف نانوایی‌ها را از طریق سامانه‌های ارتباطی گزارش دهند  (۱ نظر)
ضربه کاری نیرو‌های مسلح منجر به درخواست آتش بس شد  (۱ نظر)
معابر شهر به نام‌ «شهدای اقتدار» مزین شد  (۱ نظر)
اسرائیل باید به حضور در سرزمین‌های اشغالی پایان دهد  (۱ نظر)