• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
خبر فوری
  • حق‌طلبی ایرانیان، ضامن پایداری در سمت درست تاریخ
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۰۰۰۵
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۳
آذربایجان شرقی » اجتماعی
امام جمعه اهر:

تامین امنیت مردم از وظایف مهم دستگاه قضایی است

امام جمعه اهر تامین امنیت مردم را از وظایف مهم دستگاه قضایی برشمرد و گفت: در این شهرستان دستگاه قضا عملکرد خوبی در راستای تامین امنیت و ایجاد نظم و آرامش روانی در جامعه دارد که جای تقدیر است.

تامین امنیت مردم از وظایف مهم دستگاه قضایی است
 
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی،حجت الاسلام والمسلمین جواد حاجی زاده امام جمعه اهر در مراسم تکریم و معارفه روسای دادگستری شهرستان اهر با بیان اینکه خداوند به مسئولان توفیق خدمت داده گفت:تک تک مسئولان باید قدر این فرصت را بدانند و به صورت شبانه روزی برای خدمت به مردم و رضایتمندی آنان تلاش کنند.
 
وی با اشاره به جایگاه و اهمیت بالای قضاوت گفت: دستگاه قضایی و قضات بیشترین نقش را در افزایش امید بین مردم دارند.
 
عضو خبرگان رهبری تامین امنیت مردم را از وظایف مهم دستگاه قضایی برشمرد و گفت: در شهرستان اهر دستگاه قضا عملکرد خوبی در راستای تامین امنیت و ایجاد نظم و آرامش روانی در جامعه دارد که جای تقدیر است.
 
امام جمعه اهر بر حفظ وحدت و همدلی در شهرستان تاکید کرد و گفت: همه باهم در کنار هم با وحدت رویه ایفای وظیفه می‌کنیم تا بتوانیم برای مردم فهیم شهرستان خدمتی انجام داده باشیم و خدمت صادقانه برای مردم وظیفه ماست.
 
صادق احمدی فرماندار اهر نیز در این مراسم با تاکید بر اینکه تمام دستگاه‌های اجرایی باید تلاش کند تا آمار پرونده‌های ورودی دستگاه قضا در شهرستان کاهش یابد گفت: هر چقدر فضای روانی جامعه سالم باشد و عملکرد دستگاه‌های اجرایی و فرهنگی در خصوص خدمت رسانی به مردم مناسب باشد معضلات و آسیب‌های اجتماعی نیز کاهش خواهد یافت.
 
وی عنوان کرد: دستگاه قضا باید استقلال خود را حفظ کند و تمامی فرایند‌ها باید به صورت قانونی طی شود.
 
نجات فیض الهی معاون دادگستری کل آذربایجان‌شرقی نیز با تاکید بر خدمت صادقانه و بی منت به مردم گفت: اوصافی که در نهج البلاغه در مورد قضاوت آمده اکثر قضات ما از آن اوصاف برخوردارند.
 
 فیض الهی افزود: قضات در نظام جمهوری اسلامی مستقل بوده و هستند این استقلال مشمول قوه قضائیه نیز می‌شود چرا که استقلال قوا در نظام فقهی و اسلامی عملی شده است.
 
وی با اشاره به این‌که قضاوت شغلی خطیر و حساس است گفت: وقتی پرونده‌ای به قاضی واگذار می‌شود، هیچ کسی حق دخالت در امور را ندارد.
 
معاون دادگستری کل آذربایجان‌شرقی با قدردانی از زحمات دو ساله ریاست دادگستری اهر گفت: آقای عبداله حمیدیان فردی پاکدست ، متعصب و متعهد دستگاه قضا می‌باشد که طی خدمت دو ساله خود در شهرستان اهر نام نیک از خود به جای گذاشت و حجت الاسلام احد وظیفه خواه که امروز به عنوان جایگزین وی معرفی می‌شود نیز چنین خصوصیاتی دارد که برایشان آرزوی توفیق داریم.
 
حجت الاسلام احد وظیفه خواه رئیس جدید دادگستری شهرستان اهر گفت: هر مسئولیتی که به آدمی واگذار می‌شود امانتی الهی است و باید در قبال آن پاسخگو باشد.
 
حجت الاسلام وظیفه خواه افزود: شخص قاضی باید اول رضای الهی و دوم حق الناس را در امور خود در نظر بگیرد.
 
وی عدالت را مهترین نیاز جامعه بشری برشمرد و گفت: وظیفه ما احقاق حقوق عامه و گسترش عدالت در جامعه می‌باشد.
 
حجت الاسلام وظیفه خواه گفت: تعامل دادگستری با ادارات در چهارچوب قانون خواهد بود.
 
وی به هنجار شکنان و مخلان نظم عمومی اخطار داد و گفت: با اراذل و اوباش و متهمان اقتصادی بدون هیچ مماشاتی برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.
 
وی عنوان کرد: ضمن عمل به وظایف قانونی در جهت حفظ امنیت و ایجاد نظم و آرامش در جامعه تلاش خواهیم کرد و با همکاری دادستان محترم و همکاران دادگستری به تمامی پرونده‌ها در سریعترین زمان ممکن رسیدگی خواهد شد.
 
گفتنی است در این مراسم از خدمات دو ساله عبدالله حمیدیان تقدیر شد و با حکم رئیس قوه قضائیه حجت الاسلام احد وظیفه خواه به عنوان رئیس جدید دادگستری شهرستان اهر معرفی شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کسب دو نشان طلا و برنز نمایندگان ایران در روز نخست
طنین تکبیر مسلمانان مسکو در ستایش توان رزمی و اتحاد ایران
حضور قلعه‌نویی در اردوی تیم امید فوتبال ایران
سلاح مقاومت، دخالت آشکار آمریکا در لبنان
برگزاری آخرین تمرین تیم ملی بانوان پیش از اعزام به مشهد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۴ تیر ۱۴۰۴
عشق حسین شور است و شعور
خبر‌های ورزشی سیزدهم تیر ماه در سمنان
عزاداری شب تاسوعای حسینی در هرمزگان
مهار آتش در بازار نور درگهان با ۱۷ مصدوم
وحدت و انسجام ملی؛ کلید عبور کشور از موانع و چالش‌ها
خوزستان، سوگوار در شب تاسوعای حسینی
عرض ارادت عزاداران حسینی کیش به اباالفضل العباس در شب تاسوعا
اجرای طرح پویش به عشق حسین (ع) در خوزستان
برگزاری اجتماع بزرگ بانوان شهرستان بن در دفاع از حریم ولایت
خبر‌هایی از برگزاری مسابقات قرانی در سمنان
عزاداری روستاییان ناریان طالقان در شب های محرم
احیای کارخانه قدیمی در البرز
اجتماع بزرگ دخترانه بنات‌الحسین (ع) در همدان
اجرای طرح آبرسانی اوره و بارز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
هشدار سپاه به اسرائیل: دیگر خط قرمزی نخواهیم داشت
واکنش کرملین به اظهارات ترامپ پس از تماس با پوتین
در صورت تکرار خطای صهیون‌ها، طرح بیچاره‌کننده اجرا می‌شود
تجاوز هوایی و زمینی رژیم صهیونی به سوریه
ملت ایران از مسیر عزت‌آفرین خود عقب‌نشینی نمی‌کند
عیادت وزیر بهداشت از مجروحان تجاوز صهیونیست‌ها
زیارت تیم ملی بسکتبال بانوان از حرم مطهر امام رضا (ع)
تاکید چین بر حق استفاده صلح آمیز ایران از انرژی هسته‌ای
امکان پرداخت چک‌های بانک سپه فراهم شد
وزش باد و رگبارهای پراکنده در مناطقی از شمال و شمال غرب
میهن پرستی نیرو‌های مسلح دشمن را به زانو درآورد
رضایی سرمربی شمس‌آذر شد
زندان اوین دقایقی پس از حمله
قرار بود سکوت تحمیل کنند، اما ایستادگی تکثیر شد
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد  (۴ نظر)
تکثیر شجاعت با حرکت قهرمانانه مجری خبر  (۴ نظر)
ساخت نیروگاه‌های تولید پراکنده در بیش از ۱۰۰۰ نقطه کشور  (۲ نظر)
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه  (۲ نظر)
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند  (۲ نظر)
شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله سلاح خود را تحویل نمی‌دهد  (۲ نظر)
تنها راه نجات منطقه از بحران، توقف تجاوزات رژیم صهیونی  (۲ نظر)
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها  (۱ نظر)
شکست پروژه جنگ ۱۲ روزه علیه ایران  (۱ نظر)
ایران برای پاسخ به هر تجاوز جدید آمادگی دارد  (۱ نظر)
تأکید مسکو و پاریس بر احترام به حقوق هسته‌ای ایران  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح هیچگاه دچار از هم پاشیدگی نخواهند شد  (۱ نظر)
پاسخ ایران به تعرض دوباره، «سخت‌تر از دوره قبل» خواهد بود  (۱ نظر)
توهم‌های دشمن با مجاهدت‌های فرماندهان نقش برآب شد  (۱ نظر)
برگزاری آیین بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی دشمن صهیونی  (۱ نظر)
خبر فوری
  • حق‌طلبی ایرانیان، ضامن پایداری در سمت درست تاریخ