• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۹۵۶۴
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۲
فارس » اقتصادی
استاندار فارس:

لزوم تعیین‌تکلیف بودجه جذب‌نشده دستگاه‌ها تا دو ماه آینده

استاندار فارس با اشاره به جذب نشدن بیش از ۴ هزار میلیارد تومان از بودجه ۷ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومانی استان در سال ۱۴۰۳، خواستار تعیین تکلیف این بودجه تا دو ماه آینده شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، حسینعلی امیری، استاندار فارس در بازدید از بخش‌های مختلف سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان با تأکید بر لزوم شفاف‌سازی وضعیت بودجه سال ۱۴۰۳ گفت: از مجموع بودجه ۷ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومانی استان، بیش از ۴ هزار میلیارد تومان هنوز جذب نشده و دستگاه‌های اجرایی موظفند تا دو ماه آینده نسبت به تعیین‌تکلیف این اعتبارات اقدام کنند.

وی با تأکید بر نقش محوری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در هدایت توسعه استان افزود: این سازمان باید بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی نظارت دقیق داشته باشد و از بروز انحراف در اجرای برنامه‌ها و بودجه جلوگیری کند.

استاندار فارس با اشاره به اهمیت توسعه متوازن بر پایه سند آمایش سرزمین و تأمین زیرساخت‌های سرمایه‌گذاری گفت: سرمایه‌گذار باید با اطمینان وارد میدان شود و مطمئن باشد که آب، برق و گاز مورد نیاز توسط دستگاه‌های متولی فراهم می‌شود، نه اینکه در نیمه راه، طرح ها متوقف بمانند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

امیری با بیان اینکه توسعه استان باید علاوه بر کمیّت، کیفیت را نیز مدنظر قرار دهد، افزود: پایش مصالح ساختمانی، استحکام ساخت‌وساز و آموزش نیروی انسانی، از محور‌های اصلی توسعه پایدار است.

وی با اشاره به تهاجم اخیر رژیم صهیونیستی و شهادت و مجروح شدن شماری از مردم استان، تأکید کرد: رسیدگی به خانواده شهدا، ایثارگران و آسیب‌دیدگان این حادثه باید در اولویت کامل تمام دستگاه‌ها باشد و هیچ مراجعه‌کننده‌ای نباید پشت در‌های بروکراسی معطل بماند.

استاندار فارس همچنین اجرای دقیق برنامه هفتم توسعه با رویکرد بومی‌سازی و برش استانی و همچنین پیگیری سند توسعه گردشگری استان را از ضروریات مسیر رشد و توسعه عنوان کرد.

در ادامه این نشست، پاپری، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان فارس، با اشاره به مشکلات صنعت استان گفت: در حوزه صنعت با ناترازی برق، کمبود آب، طولانی بودن بازده سرمایه‌گذاری و نبود امنیت سرمایه مواجه هستیم و باید به سمت توسعه خدمات حرکت کنیم.

وی افزود: با وجود افزایش ۱۰۱ درصدی اعتبارات در سال ۱۴۰۴، حدود ۴ هزار و ۳۳۸ میلیارد تومان از بودجه ۱۴۰۳ در حساب دستگاه‌ها رسوب کرده و خرج نشده که این وضعیت می‌تواند موجب کاهش ارزش اعتبارات و بروز تخلفات در پایان سال شود.

پاپری خواستار اقدام سریع دستگاه‌ها برای هزینه‌کرد صحیح و قانونی بودجه‌های تخصیصی شد.

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سوگواری های محرم در استان سمنان
تشییع پیکر شهید وحیدی از نگاه دور بین خبرنگاران
روایت عاشقانه‌های حسینی از زاویه نگاه شما
جمعه، ۱۳ تیر ۱۴۰۴
طرح‌های عمرانی استان اولویت بندی می‌شود
دختران سپاهان قهرمان مسابقات والیبال استانی
صدای شما پیگیرمطالبات مردم چهارمحال و بختیاری
مربی چهارمحال و بختیاری در اردوی تیم ملی
خیز بلند جهادگران زنجانی در پویش ملی همدلی حسینی
هفته احیای امر به معروف و نهی از منکر
رزم ۱۲ روزه رزمندگان لرستانی در جنگ با رژیم صهیونی تبیین شود
تولید جوهر خودکار توسط شرکت دانش بنیان
کشف انبار نان خشک در تربت‌ حیدریه
تغییرات جدید در باشگاه شمس آذر
تلاش کارکنان شرکت گاز برای پایداری شبکه گاز در زمان جنگ با رژیم صهیونیستی
شهید امید رمضانی شهید راه عزت و اقتدار ایران اسلامی
تخلیه برخی مناطق اروپا در پی آتش سوزی‌های مرگبار
آغاز برداشت پرمصرف ترین صیفی جات ،محصول شهرستان رامیان
رسوایی جنسی فرمانده پیشین نیروی دریایی انگلیس
شهید زیبا نماد رشادت نسل جوان و اقتدار ملی ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دمای ۳ شهر سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسید
ابلاغ آیین‌نامه اجرایی واردات خودرو در سال ۱۴۰۴
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
برگزاری مراسم عزاداری اباعبدالله (ع) در حسینیه امام خمینی
آغاز ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی
ابلاغ قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد
کاروان ورزش ایران از حضور در یونیورسیاد بازماند
دروازه بان ذوب‌آهن در این تیم ماندنی شد
عملیات وعده صادق ۳ توسط رهبر انقلاب فرماندهی شد
آغاز تمرینات ملی پوشان جوان تیم پارادو ومیدانی نابینایان و کم بینایان
تعویق انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
رژیم صهیونی در مسیر سقوط
آماده‌باش سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو
نشست شورای عالی قضایی