• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۹۵۱۸
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۵
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی،گردشگری ،صنایع دستی

تاکید کمیسیون ملی یونسکو بر ضرورت توقف روند ترور علم و صلح

کمیسیون ملی یونسکو در ایران، ایفای نقش رهبران فکری و معنوی جامعه جهانی را برای توقف روند تروریسم علیه علم و میراث بشری توسط رژیم صهیونیستی خواستار شد.

تاکید کمیسیون ملی یونسکو بر ضرورت توقف روند ترور علم و صلح

به گزارش خبرگزاری صداو سیما ،  در پی تهاجم اخیر رژیم صهیونیستی به خاک ایران و شهادت شماری از فرماندهان، دانشمندان و استادان کشور و شهروندان غیرنظامی، کمیسیون ملی یونسکو در ایران با انتشار بیانیه‌ای رسمی، این اقدام را مصداق آشکار «تروریسم دولتی» دانست و نسبت به تبعات جهانی این جنایت هشدار داد.

در این بیانیه آمده است: تمدن بزرگ ایران در طول حیات پرفراز و نشیبش شاهد حملات فراوانی از سوی بیگانگانی بوده است که اهداف پلیدی همچون دست‌درازی به سرزمین و منابع ایران و نیز کشتار ایرانیان و نابودی میراث و فرهنگ این سرزمین داشته‌اند. این‌بار و در جنایتی تازه و در آستانه عید سعید غدیرخم، شماری از قهرمانان دفاع مقدس و نیز جمعی از برجسته‌ترین دانشمندان و استادان دانشگاه در مناطق مسکونی و خانه‌های خود به شهادت رسیدند و همسایگان و ساکنان مدنی محله‌های آنان نیز در این هجوم وحشیانه کشته و مجروح شدند.

کمیسیون ملی یونسکو در ایران تأکید کرد: رژیم صهیونیستی در ادامه جنایات خود در غزه و کشتار کودکان و غیرنظامیان،  آشکارا دست به اعمالی تروریستی زده است و هرگونه کوتاهی در بازداشتن آن از استمرار این جنگ‌طلبی نامحدود ، بدون تردید صلح و امنیت منطقه و جهان را تهدید خواهد کرد.

کمیسیون ملی یونسکو در ایران ضمن ابراز همدردی و تسلیت به رهبر معظم انقلاب، دولت، ملت شریف ایران و خانواده‌های داغدار، اعلام کرد: ملت متمدن و فرهنگ بالندۀ ایرانی با همدلی و همبستگی از این آزمون دشوار نیز سالم و سربلندتر از گذشته بیرون خواهد آمد و نقش تاریخی خود را در غنای میراث بشری ایفا خواهد کرد. در عین حال، از جامعه جهانی و به ویژه فرهیختگان، روشنفکران و رهبران فکری و معنوی جهانی دعوت می‌کند با در نظر داشتن کنوانسیون‌های بین‌المللی و به ویژه آن چه مربوط به آزادی و سلامتی دانشمندان است و با محکوم‌کردن این تروریسم دولتی و هر اقدام مؤثر دیگری ، اجازه ندهند صلح جهانی، حقوق بشر و عدالت انسانی بیش از این تهدید شود و آسیب بیند.

بامداد جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ در پی حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به ایران جمعی از مسئولان ارشد نظامی، دانشمندان و افراد غیر نظامی به شهادت رسیدند و به این ترتیب جنگ تحمیلی آغاز و بعد از ۱۲ روز تجاوز دشمن به کشورمان و پاسخ‌های کوبنده نیروی مسلح ایران به شرارت‌های آن، از صبح سه‌شنبه (سوم تیرماه) رژیم صهیونی مجبور به پذیرش آتش‌بس شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری یادواره سرداران و فرماندهان شهید جنگ ۱۲ روزه در شیراز
دستگیری ۳ سارق حرفه‌ای در بخش رضویه مشهد
اعلام انزجار بانوان شاغل ادارات خوزستان از جنایات اخیر رژیم صهیونیستی
رگبار باران گاهی رعد و برق و وزش باد شدید در کرمان
شهر اصفهان درمحرم یکپارچه لبیک به ندای کربلا
امکان پرداخت چک‌های بانک سپه فراهم شد
کشف ۶۰ دستگاه ماینر قاچاق در اندیمشک
عزاداری شب هشتم محرم - اراک
تردد راحت و روان زائران از مرز مهران
برنامه «من حسین را دوست دارم»، از شبکه نسیم
سیاوش اکبرپور هدایت بعثت کرمانشاه را برعهده گرفت
دستگیری عوامل آتش سوزی منزل مسکونی در خرم آباد
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۴/۱۳
شهادت یکی دیگر از مجروحان تجاوز رژیم صهیونی در یزد 
پیام وزیر میراث فرهنگی در پی درگذشت راوی خستگی‌ناپذیر
لزوم خودداری از کشت محصولات پرمصرف آبی در شرایط کمبود آب
عیادت وزیر بهداشت از مجروحان تجاوز صهیونیست‌ها
ثبت ۶۰۰ ویزیت پزشک و ماما در مرکز خدمات جامع سلامت شهید رئیسی احمدفداله
فعالیت مراکز خون‌گیری استان قزوین در روزهای تاسوعا و عاشورا
بازگشت به تولید پس از ۶ سال توقف
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دمای ۳ شهر سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسید
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها
انسجام ملت ایران؛ علت ناکامی طراحی دشمن
امیر حاتمی: با تمام توان از میهن اسلامی مان دفاع می‌کنیم
برگزاری اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان ایران
اسامی بانوان ملی‌پوش اعزامی به بسکتبال جام آسیا
روسای گروه‌ APA جنایات رژیم صهیونی را محکوم کنند
راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر این هفته هم برپا می‌شود
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند
روایت‌هایی از سردار حاجی زاده در کتاب «مرد ابدی»
اتباع غیرمجاز باید با احترام به کشورشان برگردند
جذب ۶۹ نیرو در ۹ دستگاه اجرایی خراسان جنوبی
عزاداری شب هشتم محرم در حسینیه امام خمینی (ره)
نقش پیام رسان واتساپ در مکان‌یابی و ترور فرماندهان حماس